Msn de konuştuklarımı nerde bulacağım

msn plus ta konuşmalar kaydolur..
plus--tercihler--Günlükler--Günlük arşivi' ne gelin; eğer orada "şu günlükleri arşive al" kısmının altındaki kutucuklar işaretliyse konuşmalarınız kaydolmuştur..sizin seçtiğiniz bi yere kaydolur eğer seçmediyseniz "belgelerim" de "sohbet günlük dosyalarım" diye bi klasör oluşur ve oraya kaydolurlar.. günlükler dışında bir de olay günlüğü diye bi durum daha var plus ta, eğer kişileriniz durumlarının kaydolmasını istemiyorsanız o bölümdeki kutucuklardaki işaretleri de kaldırın..ama isterseniz günlükleri kaydedip şifreleyebilirsinizde, o zaman sizden başkaları okuyamaz..(ama onun da şifresi kırılabiliyo okunabilir yani :) )
Kolay gelsin

Arkadaslar bebaber yapalım..ben kurtuldum sizde kurtulun ;;
eger messenger lıve hemde plus kullanıyosanız;
1.adım;messenger pencerenızden plus ı tıklıyoruz
2.adım;tercihler
3.adım;konuşmalar
4.adım;ileti geçmişi
5.adım;filtre
6.adım;ve filtrede cıkan kutucukta etkin ve devredışı var;Eger etkın yaparsanız tüm lısteyi ileti gecmısı olarak saklar;;
Devredışı yaparsanız ıletılerınız kaydolmaz..devredışı yaptıktan sonra yanda kısılerın yanında kutucuklar var onlardakı ısaretı kaldırın..ve uygula deyın tamam deyin..İletılerınız kaydolmıcaktır..Bol sohbetler

ya ben kayıtlı yazışmaları bulamıyorum.Yani daha doğrusu araçlar---seçenekler---iletiler kısmında yazan dosya yokk.silmişim galiba.acaba başka bir yere kayıt etmişmidir bilgisayar???

söylediğin yerde yazan dosyadan başka bir yere kaydetmez canım yerimseniben

ya ben kayıtlı yazışmaları bulamıyorum.Yani daha doğrusu araçlar---seçenekler---iletiler kısmında yazan dosya yokk.silmişim galiba.acaba başka bir yere kayıt etmişmidir bilgisayar???

jelibonnn araclar secenekler iletiler kisminda yazistigim iletileri su dosyaya kaydet diye bir secenek var oraya bak.. Eger kaydetmisse orda dosyanin ismi yazar...

zepp,zepp,zepp iiki varsın!!! hep ol cnm sırnaşık şey

yha benim soruma inşallah cvp verebilirsin zepcim yaa bizde klasör kilidi var ve ileti geçmişi oraya kaydoluyo ve ben o klasörü açamıyorum acaba bunu denesem olurmu?????cvbın için şimdiden tşkler

Sevgili Zepp'cim çok güzel anlatmışsın.Benim de sormak istediğim ise;kızım'ın msn'de neler konuştuğunu öğrenmek.Bununla ilgili bir yol var mıdır?.Sevgilera.s.

paylaşımın için teşekkürler harikasın valla

bende birşey yazmak istiyorum arkadaşlar.
başlat menüsündeki "ara"ya hotmail.com ve ya hangi emailleri kullanıyorsanız yazarsanız orada email adresleri çıkıyorum sizin konuştuğunuz.onları da silebiliyorsunuz

zepp cim sana bir şey soracam .......a.s.
şimdi benim kullandığım windows live messenger nerde ve nasıl kaydolduğunu anladım ama anlamadığım bir şey var o da benim msn WLM universal patcher plus var çoklu oturum açmak için yaması yani acaba farklı olarak msn yazışmaları başka yere kaydeder mi ? yada çoklu açma yaması ileti kaydeder mi ? desem daha doğru olur sanırım şimdide n tşk ederim cnm .....a.s.

Hayir canim kaydetmez yerimseniben

benım merak ettıgım sey su canım esım benım baska msn de konustuklarımı nasıl goruyor ve buluyor ben onu anlayamadım banada yardımcı olursan tesekkur ederım

eğer eşin senin msni açabiliyorsa çok kolay bi yöntemle seçenkler bölümünden konuşmalarnı kaydediyordur..
sonrada bi dosyada gizli yapıp okuyabiliyordur..
ben öyle yapıyorum da:)

vistada belgelerime gir orda sohbet günlüklerim var.onun içinde kayıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…