- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi Denizliche
Canım ben attım yüzüğü...ayrıca gece bi rüya gördüm off off bana bi zarf geliyo içinde sayfalar dolusu mektup resimlerimiz ve 2 tane yüzük ne anlama geliyo bilmiyorum .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben attım yüzüğü...ayrıca gece bi rüya gördüm off off bana bi zarf geliyo içinde sayfalar dolusu mektup resimlerimiz ve 2 tane yüzük ne anlama geliyo bilmiyorum .....
yok canım konuşmadık daha yaen son pazar gnü konuştuk ondada beni istemediğini söyledi
(
yok canım konuşmadık daha yaen son pazar gnü konuştuk ondada beni istemediğini söyledi
(
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şu an msnden sildi beni kuzenim bazı yalanlar söyledi ona sevgilisi war falan diye hesap sormak için aradı bağırdı çağırdı falan gecede aradı konuşuyoduk ama ertesi gün bi anda değişiverdi yine![]()
merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum..ayrıldığınız sözlünüz sizi msn ininden silmemiş ve iletisinde ÖLÜMSÜZ AŞKLAR VARDA ÖLMEYEN AŞIK VARMI GÜVENME GENÇLİĞİNE ÖLEN HEP İHTİYARMI... yazmış ne düşünürsünüz??