MSN deki ileti...

Canım ben attım yüzüğü...ayrıca gece bi rüya gördüm off off bana bi zarf geliyo içinde sayfalar dolusu mektup resimlerimiz ve 2 tane yüzük ne anlama geliyo bilmiyorum .....

Canım ben attım yüzüğü...ayrıca gece bi rüya gördüm off off bana bi zarf geliyo içinde sayfalar dolusu mektup resimlerimiz ve 2 tane yüzük ne anlama geliyo bilmiyorum .....

Canım ne oldu konuştunuz mu?İnşallah senin için hayırlısı olmuştur ve istediğin olmuştur.

oo adamdan iş cıkmaz ne o öle iletı mıletı siler atardım
sız nıye sılmedınız kı msn yuzukten daha mı kıymetlı,
anlamıyorum zamane genclerını de yahu
saçmalamıssınız yani tamemen. bence böyle

bu msn internette aşk başlatıp bitiriyo ya:umursamaz: neden bakıyosunuz ki bitmiş gitmiş bakıcağınızı bildiğinden yazmış zaten anlamı bile yoktur ona gör belki de

yok canım konuşmadık daha ya :( en son pazar gnü konuştuk ondada beni istemediğini söyledi :((

Salla demek bize kolay sana zor biliyorum.Ama boşver gitsin artık.İstemiyorsa boşverin gitsin.Bütün hayatınızı ona ayırarak kendinizi üzmeyin.....

bence sil gitsin o iletiye yazar sen iletiye yazarsın işin içinden çıkamaz kendini yer bitirirsin kurtulmak için heryerden silmen gerekiyor kalbinden zor olur ama msn den siliver...

Bence bu durumu buraya yazman bile onu önemseidğin ve içinden atamadığınını kanıtı yaşaman gerekiyosa yaşa ona buna bakma kalbinin sesiini dinlllllllle

Sana ithafen yazdığını nerden biliyorsun?

Hadi öyle olsun diyelim: ölmeyen aşık var mı?....benim için öldün demek gibi geldi bana..

Ayrıca neden hala birbirinzin msn desiniz:)?

bence msninden sil onu durması gereksiz yani hem böylece sen de acaba bunu bana mı yazdı niye yazdı diye düşünmezsin kafan rahat olur

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şu an msnden sildi beni kuzenim bazı yalanlar söyledi ona sevgilisi war falan diye hesap sormak için aradı bağırdı çağırdı falan gecede aradı konuşuyoduk ama ertesi gün bi anda değişiverdi yine :(

Benim anlamadığım neden sizin ilişkinize başkalarını sokuyorsun ki :umursamaz:
Seviyorsan git konuş.
Erkekler gurur yaparlar böylesi durumlar da onun seni istememesi gayet normal sen atmışsın sözü yediremiyordur kendine.
İStiyorsan eger başkasını sokmadan kendin hallet.vereliniortak
Yok şunu yazmış yok bunu yazmış diye de kafana takma :teselli:

Kızlar çok geç cevap yazdım biliyorum ama evde netim yok ve girmem zor oluyor.6 ay oldu artık ayrılalı ama ben seviyor ve istiyorum fakat ondan hiç ses seda yok adım atmak istiyorum ama alıcağım tepkiden korkuyorum :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum..ayrıldığınız sözlünüz sizi msn ininden silmemiş ve iletisinde ÖLÜMSÜZ AŞKLAR VARDA ÖLMEYEN AŞIK VARMI GÜVENME GENÇLİĞİNE ÖLEN HEP İHTİYARMI... yazmış ne düşünürsünüz??

aşkımız ölümsüz olsaydı bile bi gün ölüp gidecektik, en iyisi erkenden bitti demek istemiş. eski sözlün neden msn de? CADIARZU

Back
X