• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MSN kayıtlarını görünce şok oldum...

Burda yazılanları okuyunca inan şok oldum
Konuyu açan arkadaşım sabah bana anlattı inan ne tepki vereceğimi şaşırdım
27 yaşındayım bana birşey söyledi hayatımda ilk defa duydum
Kendimi düşünüyordumda 13-14 yaşlarında hep aklım derslerimdeydi
Tatillerde arkadaşımlarımla ip atlardık, top oynardık mahallede kız erkek fark etmezdi
Ama kesinlikle aklımızdan kötü bişey geçmezdi

kızlar biz sinemle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah ilk ona anlattım o ufaklığın bildiği bizim sinemin bilmediği çok şey var. çocukla aramızdaki çağ farkı işte bende o söylediğim şeyi( erkeklerin mastırbasyonu) üniversitede öğrenmiştim sinem memlekette okumuş ben yurt ortamında kızlardan iyi kötü bişeyler öğrenmiştim.:)))

kızlar çevrenizde yakın gördüğünüz genç çocuklar olan bireleri varsa bu konuyu anlatın onlarda da belki bi şık yakarız tedbirli olurlar toplumumuzu belki az bişe olsun düzeltebiliriz.

bence çok fazla tv izleyen, internette vakit geçiren bir nesil yetişiyor.
tv kanalları sadece rtükten ceza, uyarı aldıkları ve bir gunluk yayına ara verdikleri programlar olduğu zaman belgesel gösteriyorlar.
eskiden en azından çizgi filmler neşe doluydu.şimdikiler sadece kavgayı öğretiyorlar.

bn bu sene şehir dışında kaldığım yurtta cinsel bilginin c'sini bilmeyen 19-20 yaşında kızlar tanıdım.
şimdi 12-13 yaşındaki çocuklar derste öğretmenlernn bile arkasından sapıkça hareketler yapıyorlarmış.:1shok:

bzm çocuklarımız nasıl bir dünyaya gelecekler acaba...senağlamasenağlama

Son düzenleme:
maalesef durum bu,ne kadar aci yaa mafoldumben
canim bence annesiyle konus..
konuyu direk degilde evde kac saat pc basinda gecirdiginden,bunu kontrol edip etmediklerinden gir konuya..
sonrada uygun bir dille böyle bir olaya tanik oldugunu söyle,
sana diyecegi en fazla ya sana ne der-ki hicte sanane degil,toplumsal görevini yapmis olursun ve vicdanin rahat olur..
yada tamam ben ilgilenirim der.
artik gerisi onlara kalmis..sen o stresi üzerinden atmis olursun..
ama bence kesin konus

çok üzülüyorum böyle şeyler duyup görünce gençlik nereye gidiyor böyle yaa
herşey cinsellik olmuş
hele şu facebookta ortaokula giden kızlar süslenmişler püslenmişler sanki 20 yaşında kız gibi olmuşlar
bi pozlar bi pozlar inanmıyorum yaa
sırf bu yüzden kız çocuğum olsun istemiyorum çünkü erkek çocuklarından daha fazla dikkat daha çok çaba gerektiriyor

Allah çocuklarımızın aklını başından almasın... :(

kızlar dün gece ben uyudum o saat 3e kadar konuştu msn de sabah bakamadım msn kayıtlarına ama eve gidince bakıcam annesin göstermeyi düşünüyorum ama annede de iş yok. dün gece tutturdu abla senin sevgilini facede ekleyeyim diyo yaa ay nasl sinir oldum niye dedim hiçç senden konuşuruz diyo o konuşmaz senle dedim. msn ni istiyo ayy çıldırdım valla allah muhafaza bu kız ev yıkar allahtan ilk ve son görüşüm olacak bidaha gelmezler buraya.

maalesef durum bu,ne kadar aci yaa mafoldumben
canim bence annesiyle konus..
konuyu direk degilde evde kac saat pc basinda gecirdiginden,bunu kontrol edip etmediklerinden gir konuya..
sonrada uygun bir dille böyle bir olaya tanik oldugunu söyle,
sana diyecegi en fazla ya sana ne der-ki hicte sanane degil,toplumsal görevini yapmis olursun ve vicdanin rahat olur..
yada tamam ben ilgilenirim der.
artik gerisi onlara kalmis..sen o stresi üzerinden atmis olursun..
ama bence kesin konus

bugün eve ideyim kayıtlar açp gösterecem annesine bişe diyemez evimde misafir sonuçta bişde derse o da onun ayıbı olsun:((((

KEsinlikle Canım bişey derse bile gösterdiklerinin karşısında
Susmalı en azndan ama gizli göster oda onun sonuçta Kızı morali bozulur.
Allah Kimseye yaşatmasın ınşallah

amin canım nasıl gösterecem yaaaaaaa...senağlama

Sizde mi kalıyor devamlı çağır yanına anlat böyle bölye oldu benim pc kayıt ediyor
Bu durumu görünce de sana söylemek istedim ama kızına bişey demesin takip etsin bence
yada kızmasın sakin davransın kaydirigubbakcemile5

Sizde mi kalıyor devamlı çağır yanına anlat böyle bölye oldu benim pc kayıt ediyor
Bu durumu görünce de sana söylemek istedim ama kızına bişey demesin takip etsin bence
yada kızmasın sakin davransın kaydirigubbakcemile5

1 haftalğına geldiler 2 gün sonra gidecekler dün kızla konuşmayı çok düşündüm ama cesaretimi toplayamadm.imalı konuştum öğüt verdim msn de yabancı erkeklerle konuşuyomusun onlar genelde sapık olur falan dedi hayır abla biliyorum zaten diyo msndekiler hep arkadaşm dedi:((( bişe diyemedim daha.

1 haftalğına geldiler 2 gün sonra gidecekler dün kızla konuşmayı çok düşündüm ama cesaretimi toplayamadm.imalı konuştum öğüt verdim msn de yabancı erkeklerle konuşuyomusun onlar genelde sapık olur falan dedi hayır abla biliyorum zaten diyo msndekiler hep arkadaşm dedi:((( bişe diyemedim daha.

Canım Küçücük kız ile konuşma bence aile fertlerinden biri ile konuş ne biliyim annesi olmazda başka biri olur ama konuşmalısın Allah korusun Çok Küçük daha kimseye güven olmuyor konuşmazsan eğer vijdanın rahat olabileceğini de sanmıyrum Benim Olmazdı AÇıkçası yerimseniben

benimde olmuyor annesinden utanıyorum sanki ona yanlış bişe yapyormuşum gibi hisediyorum kayıtları açp okutacam artık.çok sağol canımm ya.

benimde olmuyor annesinden utanıyorum sanki ona yanlış bişe yapyormuşum gibi hisediyorum kayıtları açp okutacam artık.çok sağol canımm ya.

Canım 14 yaşındaki bi kzıın yaptığı hatası sonuçta bu baksana Görüşelim falan diyormuş
allah korusun Etraf sapık dolu ne olursa olsun olmaz olmaz demiycez biz bişey olmaz deriz kızın başına bişey gelir Sonra al başına bela sen olumlu konuş
Mesela kızı çok sevdiğini teyzesi olduğunu kötülğünü istemediğini falan anlat suçlu değilsin hatalı da kadın baktın anlamıyor sen içini ferahlatmış olursun yerimseniben

kızlar dün gece ben uyudum o saat 3e kadar konuştu msn de sabah bakamadım msn kayıtlarına ama eve gidince bakıcam annesin göstermeyi düşünüyorum ama annede de iş yok. dün gece tutturdu abla senin sevgilini facede ekleyeyim diyo yaa ay nasl sinir oldum niye dedim hiçç senden konuşuruz diyo o konuşmaz senle dedim. msn ni istiyo ayy çıldırdım valla allah muhafaza bu kız ev yıkar allahtan ilk ve son görüşüm olacak bidaha gelmezler buraya.

maşallah kızdaki laflara bak kesinlikle ailesinin sorumsuzluğu ne kadar başıboş bırakmışlar saat 3 e kadar pc başında oturmasına nasıl müsade ediyorlar hayret bişi :1shok: 13-14 yaşında olan bu kızı liseye geldiği zaman düşünemiyorum ben yazık çok yazık...:enbuyukkk:

Açıkçası çok da şaşırtıcı gelmedi bana

Çünkü benim öğrencilerim çoğu aynı durumdalar

Bu da zamanın bir getirisi, diyemeyeceğim götürüsüdür.

Şimdi siz zannediyor musunuz ki annesine söylediğiniz de

ayyy çok teşekkürler iyi ki okumuşsunuz diyeceğini.

Nerde bizim ülkemizde öyle olgunlukta bir ebeveyn

Annesi hem o kızı bir güzel pataklar hem de size sinir olabilir.

Buraya yazan annelerin de belki çocukları aynıdır.

Kim diyebilir ki aaa benim kızım da böyle diye kimse konduramaz

Sizin tek yapabileceğiniz annesine,bilgisayarla gençlerin psikolojilerinin

bozulduğunu,gece yarılarına kadar oturmazsa daha sağlıklı olabileceğini,

bu konulara dair konuşmaktır.

Yoksa okuduklarınızı söylemeniz çok tatsız şeylere neden de olabilir.

Naçizane fikrimdir.

Açıkçası çok da şaşırtıcı gelmedi bana

Çünkü benim öğrencilerim çoğu aynı durumdalar

Bu da zamanın bir getirisi, diyemeyeceğim götürüsüdür.

Şimdi siz zannediyor musunuz ki annesine söylediğiniz de

ayyy çok teşekkürler iyi ki okumuşsunuz diyeceğini.

Nerde bizim ülkemizde öyle olgunlukta bir ebeveyn

Annesi hem o kızı bir güzel pataklar hem de size sinir olabilir.

Buraya yazan annelerin de belki çocukları aynıdır.

Kim diyebilir ki aaa benim kızım da böyle diye kimse konduramaz

Sizin tek yapabileceğiniz annesine,bilgisayarla gençlerin psikolojilerinin

bozulduğunu,gece yarılarına kadar oturmazsa daha sağlıklı olabileceğini,

bu konulara dair konuşmaktır.

Yoksa okuduklarınızı söylemeniz çok tatsız şeylere neden de olabilir.

Naçizane fikrimdir.

sağol canm bende korkuyorum zaten söylemeye üstelik kız misafirlikte olduğu bi evde bu kadar pc başnda evinde nasıldr bilmiyorum. anneside çalışan bi bayan iyice başı boş kalır.

sağol canm bende korkuyorum zaten söylemeye üstelik kız misafirlikte olduğu bi evde bu kadar pc başnda evinde nasıldr bilmiyorum. anneside çalışan bi bayan iyice başı boş kalır.

yüksek ihtimalle daha fazlasını yapıyordur camerada :olmaz: yazık gençliğe çoğu böle nette videolar dolaşır bilirsiniz camda soyunan kızlar kayıt eder karşı taraf. çocuğum olursa nasıl korucam nasıl bilinçlendircem acaba:çok üzgünüm:​

mrh canım gerçektende söylediğin konuda çok haklısın
acaba o program nasıl yükleniyor banada öğretirmisin benim bilgisayarımda da olsa cok iyi oluropuyorumnanaktan

mrh canım gerçektende söylediğin konuda çok haklısın
acaba o program nasıl yükleniyor banada öğretirmisin benim bilgisayarımda da olsa cok iyi oluropuyorumnanaktan

çok sevindim böyle bişe sorduğunuza teknik servise götürürseniz yaparlar. belki internetten de indirliyodyr bilmiyrum ama bi teknik servis yaparsa gizli biyerde açar. yazşan kişinin bulmaz.şimdiki çocuklar çok akıllı buluyorlar hemen.

Back
X