Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde genetik sonucum da MTFHR A1298c gen bölgesinde mutant yazıyor ben bu sonuçtan bişey anlamadım acaba sen yardımcı olur musunBu gende pıhtılaşma sorunu olanlar gebelikte ne kullandı?sonuç ne oldu ? 2 kalp durması kaybı sonucu öğrendim şuan kan değerlerimden gebe olduğum görünüypr tekrar clexan 0.4 kullanıyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum yardıma ihtiyacım var
Benimde bu genimde sorun var. Doktor önemsiz olduğunu sadece folik asit coraspirin kullanmam gerektiğini söylediCanım benimde genetik sonucum da MTFHR A1298c gen bölgesinde mutant yazıyor ben bu sonuçtan bişey anlamadım acaba sen yardımcı olur musun
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bi arkadaşım da aynı gen vardı sadece coraspirin kullanarak doğum yaptı. Kromozom analizleri yapılmış mıydı sizeKızlar ben ilk gebeliğimde yalnızca folik asit kullandım 6.haftada kalbi durdu.5te duymuştuk.tesadüf,şanssızlık kısmet dedik ikinciyi denedik.Tedbiren doktorum coraspin verdi ve yine folik asit kullandım bu sefer 8+6da durdu kalbi.genetik testler istendi.a1298c homozigot mutant çıktı.yani o gende pıhtılaşma sorunum var.taşıyıcı değilim,taşıyıcı olsaydım heterozigot olurdu.bundan dolayı üçüncü de şuan coraspine ilave iğne kullanıyorum.yolun çok başı 6+0 bugün daha
Siz beneğinizi dünyaya getirebildiniz mi?lwkelenme problemi yaşıyormuydunuz?Benımde bu genimde homozigot var. Bende 0.4lük celaxane kullandım. Sağlıcakla kavuşırsunuz inşAllah bebeğinize
Cok şükür getirdim. Bi 5 haftalık birde 8 haftalıkken oldu ama cok azSiz beneğinizi dünyaya getirebildiniz mi?lwkelenme problemi yaşıyormuydunuz?
Benim de çok az az oluyor arada kahverengi,ondan merak ettim doktor kanama alanı yok dediCok şükür getirdim. Bi 5 haftalık birde 8 haftalıkken oldu ama cok az
pıhtılaşma sorununuz var ismi yazan gendeKızlar bende sadece MTHFR A1298c (mutant) yazıyor ne demek bilginiz vardı sadece mutant yazıyor
Aynı sorun bendede var (mutant) derken onu mu kastetmişpıhtılaşma sorununuz var ismi yazan gende
Bazen olabiliyor malesef kendinizi yormayın dinlenin. iş bile yapmadım ben 3 ay hiç sonrada azar azar yaptımBenim de çok az az oluyor arada kahverengi,ondan merak ettim doktor kanama alanı yok dedi
Aynen biraz da stresin etkisi var sanırımBazen olabiliyor malesef kendinizi yormayın dinlenin. iş bile yapmadım ben 3 ay hiç sonrada azar azar yaptım
Evet gen mutasyona uğramış yani bozuk yani mutant anlamına geliyorAynı sorun bendede var (mutant) derken onu mu kastetmiş
Teşekkür ederim canım çok sağolEvet gen mutasyona uğramış yani bozuk yani mutant anlamına geliyor
Lekelenme bende de 14.haftaya kadar devam etmişti. 14.haftaya kadar progestan iğnede kullandım. Ultrasonda aktif kanama alanıda vardı. İçini ferah tut stres yapma bol bol dinlen inşallah sağlıkla kucağına alırsınSiz beneğinizi dünyaya getirebildiniz mi?lwkelenme problemi yaşıyormuydunuz?
İNşallah bu sefer sağlıcakla alırım.aktif kanamam yok 200mg progestan kullanıyorum sadece yine de sra ara kahve lekelenmem oluyor.sanırım bu pıhtılaşma sorunu olanlarda bu lekeler çoğunlukla oluyorLekelenme bende de 14.haftaya kadar devam etmişti. 14.haftaya kadar progestan iğnede kullandım. Ultrasonda aktif kanama alanıda vardı. İçini ferah tut stres yapma bol bol dinlen inşallah sağlıkla kucağına alırsın