Gebeliğe Hazırlık Mthfr c677t heterozigot ve coraspin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
merhaba

mthfr c677t heterozigot

benim gibi olup gebelik oncesi ve gebelik sirasinda hic CORASPIN kullanan oldu mu
lutfen beni yorumsuz birakmayin

Eklentiler

• Screenshot_20210201-191551.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 195
öncelikle geçmiş oldun arkadaşım. bahsettiğn durum bendede var.doktorlar kansulandırıcı ve aspirin kullandırıyor gebelik süresince. bende 39+3 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşması nedeniyle 3 yıl önce kaybettim .banada mthfr c677t heterozigot dendi.bende çok araştırdım bunu. bazı dr. lar ömür boyu folik asit kullan dedi bazısı sadece hamile kalınca folik asit al dedi. bazı dr.lar ömür boyu folik asit kullan dedi. bu konuda çok iyi bir prof ömür boyu aspirin ve hamile kalıncada kan sulandırıcı kullan dedi.anlatmak istediğim drlar arasında çok fazla görüş farklılığı var. yabancı kaynaklarda sürekli folik asit ve hamile kalıncada kan sulandırıcı kullanılması gerektiği ile ilgili makaleler var. tabi ben bebeğimi kaybettikten sonra 2 defa hamile kaldım iğne ve folik asit, aspirin kullanmama rağmen düşük oldu.şimdi tekrar bu testleri vericem.ve tedaviye başlıcaz. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

cok uzuldum.

sadece mtfhr geni mi heterozigottu.

cok arastirdim aynen dedigin gibi doktorlar yariya bolunmus kimi kullandiriyor kimi gerekyok diyor.

ben hamile oldugumu bilmiyordum adet sancisi sanip tesaduf ogrendim. hemen dusuk tehdidiyle ilaca basladim coraspine kanama olmadigindan emin olana kdr baslatmadi kadindogumcu

hematologlara genetikuzmanlarina sordum internetten. gerek gormediler coraspine.

cok ikilemli bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…