Huzurla;mutlulukla yaşayın şirin yuvanızda..
Bebeğinizi de Allah bağışlasın arkadaşım:)
Sevgiler
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Huzurla, mutlulukla inşallah.
Bebeğin de pek yakışmış halının üstüne
Güle güle oturun eviniz çok ferah. Bebeğinizide Allah bağışlasın. Herşey yerli yerinde.
Yeni eviniz hayirli olsun canim
Yuvanizdan sevgi,saygi,huzur ve mutluluk hic eksik olmasina.s
Cok temiz ve güzel bir evin var ablacima.s.
güle güle oturun çok güzel ve düzenli eviniz
ben cok begendım evını cok sıcak bır ev temız duzenlı
bu eviniz diğerinden daha büyük gibi duruyor..
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Abovvv ne kadar çok resim yüklemişsin kör mü oldum ne:bbo:
Şaka şaka sırnaşık şey
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Ne kadar ferah bir evin var.Oturma odan cok hos.Güle güle otur.Allah huzur versin canim.
canım çok şirin sıcak ferah bi ev olmuş ağız tadıyal oturun canım miniğin annesiyle babasıyla sonrada kardeşiyle şen kahkahalar atsın evinde inşallah........ yerim o kelebeği ben:))
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
yeni şirin evin hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin
maşallah
evin çok güzel ve ferah
güle güle oturun
mrh canım.evın cok guzel olmus.sanırım sızde dogu görevındesınız.ve tokılerde oturuyosunuz.bende tokılerde oturuyorum mardınde.bu arada salon perdende benım yatak odası perdem:kedi:aılenle bırlıkte bır ömur boyu huzurla oturun.tabı tayınınız cıkasıya kadaryerimseniben
Güle güle otur.. salonundakı koltukların kırmızı beyazı bende var. kızının odası gözlerımı yordu. oda dağınık görünüyo. Keşke ona bır bebek odası alsan... darılma lütfen
Canım güle güle oturun Seleninle. Bak geniş ev istiyodun Allah gönlüne göre verdi. Çok beğendim evini. Seleni de arkadan yakalayıp mıncıklayasım geldi içimden valla. Çok öptüm
iyi günlerde oturun evinizde....eleştiri değil ama bir önerim olacak size....yemek masanızın dayandığı duvara bir ayna ya da bir tablo asarsanız çok yakışacak...şahsi fikrim böyle....:))
çok güzel güle güle mutlulukla ve huzurla oturun
tuğbacım ev süper olmuş çok ferah ve çok düzenli selinimi ve seni öpüyoruz kocamannzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?