MTS'nin Yeni Evi...

ayy yerım onu masallah
klozetın ustundekı sepetı alırsınız demı

gule gule oturun mıs gıbı ev

huzurlu mutlu bir evlilik yavrunla bir ömür diliyorum cnm her şey çok güzel

tertemiz pırıl pırıl çok güsel bir evin var canım.sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturun.bebişinizde çok tatlı maşallahhh

kızlar hepinize toptan cümleten teşekkürler....

orda bir sıpacık gördüm sankiii :ecrin_bebek: masallah ya pek tatlı bebişi görünce evi unuttum evinide cok begendim özelliklede salonun mutlulukla saglıkla huzurla oturun inş

Güzel günlerde oturun inş.evinizde..
Büyük ve ferah gerçekten....
Minik meleğinizle mutluluklar diliyorum...

merhaba canım..evin çok hoş..ve seninle zevklerimiz aynı..

aynı diyorum çünkü yatak odan benimkiyle aynı...bellona dan dimi ? yerimseniben
ben extra şifonyerinide aldım üzerine tv koymak için...

sonra banyoodaki sabunluk setinde benimkiyle aynı....

benim oturma odamda lila renginde ve senin halının üzerindeki çiçek bendekinde 1 tane ve büyük, renk aynı...olamaz artık dedim yani...anlaşmışmıydık seninle.. :roflol:

güle güle otur canım allah hayırlısıyla size böyle bi ev almayıda nasip etsin..

evinizi çok sistemli vede itinalı yerleştirmişsiniz.. düzenli biri olduğunuz belli yanlız benim size bi tavsiyem olacak.. masanın üstündeki fanusu başka biyere koymanızı veya fanusun altına bi kab koymanızı isteyecem sizden.. çinkü.. aynı hatayı bende yaptım.. vede fanusun alt kısmı mobilyayı beyazlatmış(benim masamda ahşap) vede ne yaptıysam eski haline dönmedi.. mecburen örtüyle kullanıyorum ama leke kenarında olduğunda mecburen büyük örtü kullanıyorum
bu arada bebişinizi allah size bağışlasın

Eviniz çok güzel.. Güle Güle oturun..

Ben size bişey sorucam :) Arzum'un robotundan memnun musunuz ?

güle güle huzurla oturun evinizde. çok güzel sıcak bir ev ortamı :)

evin çok sıcak rahat bir görüntüsü var ayrıca tebrik ederim hem bebeğin hem de çok süs eşyası olması hemde evin büyük olmasına rağmen evin tertemiz büyük başarı ALLAH huzurla oturmayı nasip etsin :teytey:

canım güle güle otur ,salonun büyük olduğundan dolayı biraz boş kalmış ,ortaya bir sehpa olabilir ,onun dışında göze batacak bişey göremedim ..allah huzur versin..

aa güzel..
çok sevindim..
evet bellonadan yatak odam oturma odam ve oturma odası halısı...

teşekkür ederim canım...:kedi:
canım o fanus benim değil..
bir komşum şehir dışına çıkarken bıraktı o gün çekmişim resimleri..
o da orda çıkmış...a.s.

Eviniz çok güzel.. Güle Güle oturun..

Ben size bişey sorucam :) Arzum'un robotundan memnun musunuz ?

merhaba canım..
cevap biraz geç oldu kusura bakma..
ya memnunum aslında ama tek kötü tarafı elle çalışıyor yani sürekli düğmeye bastırman lazım ki çalışsın..bence düğmeye bir kere basıp belli bir süre kendi kendine çalışsa daha pratik olur...

bu arada evimde bazı değişiklikler oldu..
bilgisayar olan odaya 2 tane kanepe aldık..
koridorada halı..
onların da resmini en kısa sürede çeker eklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…