• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muavinden hoşlanmak?! -2

ekledınmı ay bende dıger konuna yazmıstım sevgılısı olmadan konus dıye yoksa kaçırırsın çocugu

Herkese merhabalar..:KK15:
Bu konu hakkında 2. kez buradayım..

Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.:oops:

Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.:oops:

Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..:KK23:
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da?? :mad:

Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..:cool:

Pişt yakışıklı bak hele:KK8: yazıvermelisin. :KK53:

Şaka biyana ben olsam önce sosyal medyadan eklerdim, o da kabul ettiğinde yazardım.

Bu kadar içine dert olduysa çekinme canm yaz yani nolucak.bende ilk faceden tanımadan yazmıştım erkek arkadaşıma biraz ordan sohbet ettik sonra tanıştık derken şimdi uzun zamandır beraberiz.olur olur olmaz olmaz en azından olmazsa aklında kalmaz

Ayrı konu açmam da sakıncamı var anlayamadım?
Ayrı konu açmanızın bir sakıncası yok ama eskiden devam konu açmak yasaktı ki bence hala o devam etmeli çünkü önceki konunuzu bilmeyenler sosyal medyadan ekli olduğunu bilmediğinden numarası var sanıp ona göre yorumlar yazdı.
Bir de ben böyle sevgi pıtırcıklığı konularına anlam veremiyorum yani kalkıp o cesareti burda arıyorsunuz o zaman yeteri kadar hoşlanmamışsınız demektir :KK14:

Ayrı konu açmanızın bir sakıncası yok ama eskiden devam konu açmak yasaktı ki bence hala o devam etmeli çünkü önceki konunuzu bilmeyenler sosyal medyadan ekli olduğunu bilmediğinden numarası var sanıp ona göre yorumlar yazdı.
Bir de ben böyle sevgi pıtırcıklığı konularına anlam veremiyorum yani kalkıp o cesareti burda arıyorsunuz o zaman yeteri kadar hoşlanmamışsınız demektir :KK14:

Bununla ilgili bir bilgim yok eğer öyle birşey varsa gereken yapılır sanırım..

Cesareti burda aramak değilde fikir istiyorum ne bileyim belki saçma olabilir.

Bununla ilgili bir bilgim yok eğer öyle birşey varsa gereken yapılır sanırım..

Cesareti burda aramak değilde fikir istiyorum ne bileyim belki saçma olabilir.
Şimdi kapanmaz konunuz eskiden öyleydi onu demek istedim.
Saçma gelmiyor ama cesaret arıyorsunuz onu demek istedim. Yani biz elinizden tutup zorla mesaj attıramayız ya? :KK45:

Konu başlığını okuyunca bi uzun otobüs yolculuğum sırasında bana asılan muavin aklıma geldi ve suratımı buruşturdum istemsiz :KK43: Ama sizin önceki konunuzu da okudum, çok tatliş bi ilişki olabilir bence, her şey yolunda gider umarım :KK200:
Bence selam vererek normal bi şekilde konuşmaya başlayabilirsiniz. Konuşma biraz ilerledikten sonra da otobüste kendisini beğendiğinizi ve bu kadar zaman sonra anca yazmaya karar verebildiğinizi falan söyleyebilirsiniz. Eğer o da tanımak isterse zaten sonrası akıp gidecektir

Şimdi kapanmaz konunuz eskiden öyleydi onu demek istedim.
Saçma gelmiyor ama cesaret arıyorsunuz onu demek istedim. Yani biz elinizden tutup zorla mesaj attıramayız ya? :KK45:

Bence konu sahibesi iyi yapıyor azcık gaz alması fena mı? :dondurma:
Çoğu kişi güya gurur ayağına keşkeleriyle yaşıyor.:KK51:
Ben destekcinim konu sahibesi, olduğu kadar olmadığı kader sonuçta.:-)

Ne sevimlisiniz, Allah razı olsun bu bile yetti..:KK200:

Ayrı konu açmam da sakıncamı var anlayamadım?
kapanacak konunuz muhtemelen devam niteliğinde konu açmak yasak
uyarmış arkadaş

bu arada sosyal medya takibiyle mi anladınız olmadığını kız arkadaşının
eski konunuza da bugün bakmıştım :) malum olmuş gibi

Konu başlığını okuyunca bi uzun otobüs yolculuğum sırasında bana asılan muavin aklıma geldi ve suratımı buruşturdum istemsiz :KK43: Ama sizin önceki konunuzu da okudum, çok tatliş bi ilişki olabilir bence, her şey yolunda gider umarım :KK200:
Bence selam vererek normal bi şekilde konuşmaya başlayabilirsiniz. Konuşma biraz ilerledikten sonra da otobüste kendisini beğendiğinizi ve bu kadar zaman sonra anca yazmaya karar verebildiğinizi falan söyleyebilirsiniz. Eğer o da tanımak isterse zaten sonrası akıp gidecektir

Çok düşündüm bunları, uyuşur muyuz? Olur mu? İnanın 1.5 aydır kendimi yedim fakat bunlara rağmen tanımak için can atıyorum resmen.. Umarım dediğiniz gibi çok tatlış bir ilişki olur, çok çok teşekkürler..:KK200:

Ben gurur yapsın demedim sonuçta buraya yazmak garip geliyor bana yazarsa yazar yani burda cesaret aramak manasız. Çok hoşlansa ya da sevse zaten burda konu açmaz direk adama yazardı demek istediğim oydu :)

kapanacak konunuz muhtemelen devam niteliğinde konu açmak yasak
uyarmış arkadaş

bu arada sosyal medya takibiyle mi anladınız olmadığını kız arkadaşının
eski konunuza da bugün bakmıştım :) malum olmuş gibi

Sonradan eski bir uyarı olduğunu söylemiş, benimde bir bilgim yok eger öyleyse gerekilen yapılacaktır tabi ki.

Evet sosyal medyadan sevgilisi yok gibi, tanışmadan tam bişey söylenemez belkide haklısınız.

Sonradan eski bir uyarı olduğunu söylemiş, benimde bir bilgim yok eger öyleyse gerekilen yapılacaktır tabi ki.

Evet sosyal medyadan sevgilisi yok gibi, tanışmadan tam bişey söylenemez belkide haklısınız.
o zaman ekleyin önce direk mesaj atmayın
hadi hayırlısı :)

Ben olsam direkt bize yazdığın gibi adama yazardım...

Ne kaybedeceksin ki ?

Bugüne kadar insanlara hep dürüst davrandım ve olduğum gibi göründüm, hiç pişman değilim.

Bence sende olmayacaksın.

Back
X