- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
Erkek = Odun :)gayet tabii kopyalayın.. içinizden ne gelirse yazın en azından ben öyle yapmıştım ben ne kadar romantik yaklaştım benimki tam bir odun numarasını yazıp yolladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek = Odun :)gayet tabii kopyalayın.. içinizden ne gelirse yazın en azından ben öyle yapmıştım ben ne kadar romantik yaklaştım benimki tam bir odun numarasını yazıp yolladı![]()
yahu sizin adını hatırladım yolculuk yapmıştım birşeyimi bulamıyorum araçta olabilir falan deHerkese merhabalar..
Bu konu hakkında 2. kez buradayım..
Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.
Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.
Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da??
Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..![]()
yahu sizin adını hatırladım yolculuk yapmıştım birşeyimi bulamıyorum araçta olabilir falan de
Buda gecer merak etmebn o duygulari unutali yillar oldu. Nasilsn Napyon fln yaz cok kasma kendini
yoooo aradım call center ı en son siz geldiniz aklıma koltukta unutmuşsam nreye bakabilirim annemin hediyesi manevi değei var falan de1.5 ay oldu neredeyse ya saçma olmaz mı![]()
Herkese merhabalar..
Bu konu hakkında 2. kez buradayım..
Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.
Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.
Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da??
Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..![]()
daha önce zaten çok açık sözlü bir şekilde olayları ona anlatmıştın, yüz yüze de 10 dk görüşmeniz vardı neden arayı bu kadar uzattın kız :) eski sevgilisi ile görüşüyor olmasın? hiç sms atmadı mı? selam nasılsı hafta sonu beraber adalara gidelim mi hem birbirimizi tanımamız için bana zaman ayırmanı çok isterim vs. yazabilirsin. adalar dedim ama memleket nere bilmiyorum :)
Anlamadım? Eski sevgili nereden cıktı şimdi?
Hem biz hergün her dakika konusuyoruz ki..
Bu konumda değil diğer konumda bütün günceller, burası baya geride kalmış :)
yok demiştin ya bir ilişkisi vardı vs. diye ondan dedim :) aman iyi bari görüşüyor olmana sevindim güncel konun nerede oradan takip edelim :)