Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet katılıyorum...Bazı hanımlar DOKTOR Bey'den tacize uğrasalar teşekkür edecek gibi konuşuyorlar.Sürekli ne var buunda? deyip duranlar var...Ya hu doktor diye adam melek mi yani?
Nasil bu kadar kefil olabiliyorsunuz ki tanimadiginiz adama?
Bir kadin niye durup dururken boyle birsey idda etsin ki?
Kendi kafasinda kuran bir insan olsaydi en basta gitmezdi erkek doktora.
Demekki rahatsiz olmus tavirlarindan.
Konu sahibi degistir doktorunu.
Testi de baskasina yaptir.
Hasta haklari bolumu oluyor hastanelerde.
Oradan telefonla bilgi alabilirsiniz nasil degistireceginize dair.
haklısın canım.Biz herkesi katarak sapik demiyoruz arkadaşım. Bu adam neredeyse biara kolunu bacağımin arasına koymaya kalktı insan anlamaz mi iyi niyeti kötü niyeti? Kolunu koyduktan sonraki hareketleri cok farkliydi bikere. Kimsede "doktorların hepsi zaten sapik sakin erkek doktora gitmeyin!!!!" diye birşey yazmamis! Bende belirttim ondan önce de kac kez erkek doktorum oldu. Ve hatta çok iyi bi erkek doktora denk geldim Canim dedi bir kaç kez.hanı öyle yaşlı felan değil genç biriydi. Dediğiniz gibi olsa ondan daha çok nem kapardim değilmi? Ama hiç rahatsız olmadım niye böyle samimi diye dusunmedim aklima bile gelmedi. çünkü insan kendini her sekilde belli ediyor gerçekten...
bayan doktor talep et, doktor seçme hakkın varKızlar bu ikinci konu acisim ama inanın bugün beni çok rahatsız eden bi olay oldu. Bilgi almak icin yaziyorum.ben 17 haftalık hamileyim kontrol ve 3lu test için gittim doktora. Aynı zamanda 21 haftalikken ayrıntili ultrason için randevu verdi. Doktorum erkekti ve ben çok rahatsız oldum neden derseniz laubali ve hareketleri iticiydi. Adam sapik gibiydi ya utanarak soyluyorumAyrintili ultrason randevusunda doktorum olarakda o gozukuyor . kızlar ogrenmek istediğim ben haftaya 3 lu tarama sonucu almaya gideceğim. Sonuçlar o adamami gidecek? Sıra alrken oda No mu değiştirmek vs istesem başka doktora geçip sonuçları vs ondan alabilrmiyim .. Ya aklimada herşey geliyor korkuyorum gerçekten devir çok kötü artık: ( ayrıntılı ultrason da o doktorla yanlız kalmak vs istemiyorum.. Bilgi almak istiyorum . farklı doktora geçme şansım var mı artik sizce ?