Teşekkür ederim kanın sebebi dikilmeyen yer diye düşünüyorum inş dikmezlerGeçmiş olsun. Bu kadar zaman sonra dikilebileceğini düşünmüyorum. Bence zaman kaybetmeden doktora git istemezsen zorla dikecek değiller sonuçta.
bu kanama durumu ciddi bi rahatsızlığa sebebiyet verir mi en azından bunu öğrenmek adına gitmem lazım sanırım :/Gec olmadan ve ekstra mudaheleye gerek kalmadan gitmeniz en dogrusu olur bence...
Doğumdan korkmuyorum şu dikişten korktuğum kadar . Enfeksiyon riski geliyor hem aklıma o yüzden çok titiz davranıyorum temizliği hususundamuayene korkusu bendede varilişki sırasında kanama olduğuna göre zedeleniyor yada yırtık var.bu yüzden tekrar dikebilir ama bu senin için çok iyi olur.böyle enfeksiyon kapabilirsin
iyileşir gibi olsada ilişki sırasında gene zedelenebilir.ben ilk evlendiğimde olmuştu.çok korkarım aynı senin gibi.biliyorum çok korkutucu geliyor doktora gitmek ama mecbur kalırsan bi cesaret git.zaten haberin olmadan dikiş atacak değilkiDoğumdan korkmuyorum şu dikişten korktuğum kadar . Enfeksiyon riski geliyor hem aklıma o yüzden çok titiz davranıyorum temizliği hususunda
Bende özellikle doğumdan sonra korkuyorum muayeneden haklısın cekinmekte, ama riske atmakta olmaz. Önden bir arasan doktorunu telefonda konussan durumu anlatsan belki bir ilaç falan tavsiye eder gitmene bile gerek kalmaz ama belkide hemen gel der çağırır. Bence önden bir arayip danışıp ona göre karar ver.Doğumdan korkmuyorum şu dikişten korktuğum kadar . Enfeksiyon riski geliyor hem aklıma o yüzden çok titiz davranıyorum temizliği hususunda
Gitmeden arayıp danışmakta mantıklı geldi şimdi.Bende özellikle doğumdan sonra korkuyorum muayeneden haklısın cekinmekte, ama riske atmakta olmaz. Önden bir arasan doktorunu telefonda konussan durumu anlatsan belki bir ilaç falan tavsiye eder gitmene bile gerek kalmaz ama belkide hemen gel der çağırır. Bence önden bir arayip danışıp ona göre karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?