- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
Merhaba hanımlar 5 ay önce doğum yaptım fakat doğumumdan 1 hafta sonra dikişlerim açılmıştı normal doğum yaptım. İkinci defa doğum çatalına yatmak beni fazlasıyla gerdi çünkü doğumdan sonra dikiş kısmı bana bir ömür gibi gelmişti bi daha yaşamak istemeyeceğim tek şey dikiştir anlatırken bile içim çekildi sanki şu an. ikinci dikişimde doktorum makat kısmını dikti fakat vajinama çok yakın kısımda 4 cm açıklık bıraktığını kendi kendine toparlayacağını söledi ve dikmedi. Gelelim asıl derdime ilişki esnasında çok geriliyorum zorlanıyorum ilk anda canım yanıyor ama sonra geçiyor fakat sonra kan geliyor sızmıyor ama görüyorum buda beni ürkütüyor ilişkiden soğudum fazlada girmiyorum zaten. Eşim doktora götüreyim seni diyor ama ısrarla reddediyorum çünkü çok korkuyorum iki kez dikiş yapıldığı için korkum oluştu ve bunu şu anda yenemiyorum . Böyle bir sorun yaşamış olan arkadaşlar var mı ya da doktorun burayı dikmiim kendisi kaynar zamanla diyip bıraktığı zamanla geçiyor mu illede doktora gitmeli miyim gidersem eğer o dikilmeyen yeride diker mi şimdi? Dikecek endişesinden soğuk terler döküyorum , çocuk gibi ağlarım yoksa dikicem derse o derece fobi oldu artık bende :/