muayene ücreti.

öncelikle başiniz sağolsun rabbim kucaginiza almaya nasip etsin ikimiz içindede..
evet zor oluyor işte aylık 400 e versem bişey demem tabi önemli olan sağlık.
bu aralar affedersin vajinamda agri ve yanma oluyor çok zor yürüyorum:KK43: dün gece sanci geçirdim.. doğum yapacak gibi. çok kötü oldum yalanci doğum sancilar başladi galiba.. iki haftada sağ kolumdan kan aliyolar tıp fakültesinden. kölum mosmor.. damarlarim çok ince bulunmuyor. hemen aliyor böle işlere kızıyorum gerçekten ya. sol kolumda var damarlarim... ondan alsa iyi olcak.anlamiyolar işte bende kan sulandirici oksapar 0,6 igne kullaniyorum bebe aspirin coraspin içiyorum. inş sağ salim aliriz :KK43:
Amin inşallah. Ama tabiki içine sinecek şekilde gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap ne denir ki rabbim sağ sağlim kavuştursun. Vajina kasılması ağrısı çok çektim halada çekiyorum karın ağrısından koltuktan koltuğa atladığımı kriz geçirdiğimi biliyorum zor işte bir canı taşımak zor.

Bence çok fazla ve gereksiz devlettekiler de doktor...bende hamileliğimde özele gittim ama 40 liraydi ucreti ve bebeğimin meğer bi böbreği yokmuş söylemedi hatta genişleme var dedi...
Doktor demeye bin şahit ister boylelerine. Detaylıda da çıkmadı mi canım. Ben guvenmedigim için hem ozele hem devlete gittim psikopat gibi.

bende düşünüyorum ki
maddi durumu iyi olmayip da yıllardir çocuklari olmayan hep düşükle sonuçlanan kaç kişi var ki.. onlari düşünsün demi..
tıp ilerledi.. durumu iyi olan sağsalim aliyor. peki ya durumu iyi olmayanlar hamile kalip da bebegini kucagina almayi 4 gözle bekleyen insanlar.. onlara noluyor. profesörler bunu düşünsün tamam durumu çok iyi olabilir.. sağlığı veren Allahtir.. sağlık olmadiktan sora naparsin hiç bişey yapamiyosun işte.
bizim durumuz çok iyi degil. ayda 400 olsa vermeye bile raziyim. ayda 800e verecek imkanimiz yok. doktorlar durumu düşünsün o kadarda abartmasin işte doktorla konuşucaz zaten 14 günde bi gidiyoruz ik hafta işte. çok geldi eşimde o kadarda vercek paramiz yok dedi eşimle bunu kara kara düşünüyoruz hamileliğim riskli zaten. tek dilegimiz bebegimizi sağlıkça kucagimiza almak.. Allah yardim eder inş.. korkuyorum işte.:KK43:

Maalesef dediğim gibi sağlığı da ticarethaneye çevirdiler artık.
Parası olmayan ölsün diyorlar umurlarında değil ki.
Eşinde haksız değil elbette, her ay 800 lira ödemek orta gelirli aileleri zorlar fena şekilde.
İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza...

Canim bende ilk hamileliğim kimyasal gebelikti sonra hamile kaldim ve rn iyi özel doktora gittik muane ucreti cok fazlaydi ben maddi durumumu soyledim tahlilleri devlette yaptiriyodum muane zamani doktora goturuyodum.

Taki doguma iki ay kala dogum fiyatlari 3 milyar kadrdi butcemiz yetmiyodu ufak bi yalan soyledim acikcasi butcemiz bu hastaneye yetmiyo dogum icin memlekete gitcez dedim oda anlayışla karsiladi aslinda baska bi ozelde yaptiracaktim ama utandim soylemeye burda baska hastanede yapmayi dusunuyoz die sonucta o hastane 3 milyar yapiyodu baska özel 900 milyona yapti.

Cok sukur diger hastanedeki doktorum cok iyi cok anlayışlı bi doktordu Allah bin kere razi olsun cok zor bi dogum yasadim ama cok iyi muamele yapti bana cok yardimci oldu yine hamile kalsam dogum yaptigim hast giderim istanbulda yasiyorum.

Tabi sonradan ilk doktoruma istanbulda dogum yaptigimi soyledim gidemedik aksilik oldu baska hast gittik dedim

Pembe yalandi ama utaniyo insan onca emek sarfeden doktoruna baska hast. Gitmek istiyorum demek acikcasi

Doktora soylemelisin ben de ozele gidiyordum amaa gidince onbeş gün içinde tekrar gidince ücret almiyorlardi sanırım bu hastaneye bağlı bir seçenek ama doktorunuzla konusun

Profesör dediğinize göre sizin yaşınız kadar eğitimi ve tecrübesi var doktorunuzun, zor ve riski yüksek bir iş yapıyor, siz de bilerek gitmişsiniz, zorla değil, daha uygun bir yeri tercih edebilirsiniz, size kişisel olarak söylemiyorum tabi ki durumunuzu bilemem, ama herşeye ve herkese para bulabilen insanların böyle eğitimli tecrübeli insanların emeklerinin ve aldıkları risklerin karşılığını vermek istememeleri, aldıkları parayı eleştirmeleri benim hoşuma gitmiyor. En basitinden bir temizliğe, bir saç boyasına 100-200 tl veriliyor, bu durumda bir doktor daha azını mı hakediyor?
durumu yokmuş arkadaşın yoksa az hakediyor yazmıyor, anlamak gerek

oğlumun kalbiiçin profa gidiyoruz, biri 400 tuttu, biri 220 c.tesi tekrar gidicez o600 sanırım+yol+otel+yemeiçme cabası, elimiz mhkum, bu ay 3000 lira masrafı var bizimoğlanın

merhaba arkadaşlarim konun yeri burasi mi bilmiyorum.
7 aylık hamileyim oldukça zor bir hamilelik geçiriyorum. hergün kan sulandirici igne ve bebe aspirin içiyorum.
özel muayeneye gidiyoruz. doktorum tıp fakültesi hastanesine bağlı bir profesör.. özel muayenesi var oraya gidiyoruz.
iki haftada bir muayeneye çagiriyor. kan değerlerimi yaptırıyor çok iyi bir doktor fakat muayene ücreti 400 aliyor. bizim o kadar iyi durumumuz yok. aylık 800 lira gidiyor sizce çok degilmi?
doktora nasıl sölemeliyim nasıl sölemeliyim ? olmazsa devlette doğum yapacagiz ama o doktoruma çok güveniyorum herşeyi tedbir aliyor. kontrol ediyor. doğumada az kaldi. maddi imkamlarimiz da az. bebege alacagim kıyafetleri felan ücret hepsi doktora gidiyor. napalım işte işte sağlıklı doğsun da gerisi boş.
napmaliyim bilmiyorum durumu sıkışık içindeyiz...
ilk bebegimi 8 aylıkken kaybettim. ikinciye hamileyim bunu da kaybetmekten korkuyorum.
yardim edin..
Öde Can'ım bak ilkini kaybetmişsin bebeğe kıyafeti sap sol da getiriyor

oğlumun kalbiiçin profa gidiyoruz, biri 400 tuttu, biri 220 c.tesi tekrar gidicez o600 sanırım+yol+otel+yemeiçme cabası, elimiz mhkum, bu ay 3000 lira masrafı var bizimoğlanın
işte insan evladiniz sağlığı için herşeyi yapıyor. para pulu önemsemiyosun.. yeterki evlad sağlıklı olsun diye düşünüyorsun. anne baba olmak kolay degil. işte bende doğacak evladimi kucagima almak için herşeye raziyim. rsike bile.
durumuz çok iyi degil her ay çok iyi maaş alsak 1000 i muayene ayırsam borçlar olmazsa ohh neler yapardim ben. işte yok.
parada birkitiremedik. bilemedik böle olacagi da anlayamadik..
sağlığı ticarete çevirmesine herkes karşı.. millet sağlıklı olayim diye hastanelerde doluyor. randevu aliyor. daha ne olsun Allah sağlık sihhat versin..
oğlunuz iyi olsun inş.. bunlari yapmak anne baba görevi işte.

işte insan evladiniz sağlığı için herşeyi yapıyor. para pulu önemsemiyosun.. yeterki evlad sağlıklı olsun diye düşünüyorsun. anne baba olmak kolay degil. işte bende doğacak evladimi kucagima almak için herşeye raziyim. rsike bile.
durumuz çok iyi degil her ay çok iyi maaş alsak 1000 i muayene ayırsam borçlar olmazsa ohh neler yapardim ben. işte yok.
parada birkitiremedik. bilemedik böle olacagi da anlayamadik..
sağlığı ticarete çevirmesine herkes karşı.. millet sağlıklı olayim diye hastanelerde doluyor. randevu aliyor. daha ne olsun Allah sağlık sihhat versin..
oğlunuz iyi olsun inş.. bunlari yapmak anne baba görevi işte.
ticaret demeyelimde oinsanlar da o kadar okumuşlar, ben saygı duyuyorum iyi ki varlar, ama tabi muayene ücretleri daha makul olabilirdi

kıyafete önemsemiyorum. durumuz çok iyi degil nasıl ödüycez diye kara kara düşünüyorum.
Can'ım benim seni çok iyi anlıyorum bebeğin riskli durumu varsa bikaç ay daha borç harç bulunur ben 5 aylık erken Doğum yaptım şimdi tekrar tüp bebek gerekiyor hem bir bebek kaybetmek çok ruhsal çöküntü yaşatıyor Allah korusun ağza bile almamak lazım
Bir daha tedavi masrafım şimdi belki 20 30 bin olacak o yüzden ihmal etme cnm kardeşim
5 kere daha gitsen 2000 verirsin bence değer

tek seçenek o profmu ona bakmak gerekiyor, ona idilmezse erken doğummu olacak, bu sorunun cevabını verin ve yolunuza öyle devam edin
hyr erken doğum itimali yok çok şükür.. fakat bende yüksek tansiyon hastasi olduğum için bebege etkiliyor. ilk bebegimi o yüzden kaybettim.igne ve aspirin kullaniyorum şu andalik çok şükür iyi gidiyor. ilerde sıkıntı yaratabilir dedi doktor. hiç de belli olmaz.

hyr erken doğum itimali yok çok şükür.. fakat bende yüksek tansiyon hastasi olduğum için bebege etkiliyor. ilk bebegimi o yüzden kaybettim.igne ve aspirin kullaniyorum şu andalik çok şükür iyi gidiyor. ilerde sıkıntı yaratabilir dedi doktor. hiç de belli olmaz.
daha uygun bir prof yok mu

Back
X