Muayeneye özele gidip doğum için devlet hastanesine gidenler..

JodiLyn

Lyn
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
753
37
123
Konya
Bütün muayenelerimi özel hastanede oldum.Fakat özelde doğum ücretleri çok yüksek olduğundan dolayı doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum.Doğum zamanı geldiğinde acile devlete gitsem doğuma alırlarmı ?? Yoksa hangi hastanede muayene olduysan oraya git diye bir tepkiyle karşılaşırmıyım :37:

hayır canm öyle bir şeyle karşılaşmazsın. bnde aynı şeyi yaptım çünkü.çok da memnun kaldım.direk acile gdiyosun muayene edip içeri alıyolar.benm suyum filan gelmişti gittiğimde. hatta sancımı evde çekmek istiyorum dedim ama göndermediler.allah kolay doğum nasip etsin inş.

hayır canm öyle bir şeyle karşılaşmazsın. bnde aynı şeyi yaptım çünkü.çok da memnun kaldım.direk acile gdiyosun muayene edip içeri alıyolar.benm suyum filan gelmişti gittiğimde. hatta sancımı evde çekmek istiyorum dedim ama göndermediler.allah kolay doğum nasip etsin inş.

Ay Allah razı olsun içimdeki korku biraz azalmış oldu ben şuan 7.ci aydayım dün devlete gittim fakat doktor beni kabul etmedi 9'a randevu aldım 10.buçukta içeri girebildim 7 kişi vardı içerde muayene olan bana kağıt verdi git kan idrar yaptır getir dedi 3 saatte ayakta test sonucu bekleyecekmişim ondan sonra muayene edecekmiş.Benim bildiğim önce muayene olur sonra kan idrar istenir haftayada atıyorum yani gelirken sonuçları getir falan denir.Sırf başka hastaneden geldim diye böyle yaptı.Şu devletteki doktorları anlayamıyorum yani insan hayatıyla uğraşıyorlar sonuçta ama sanki hayvan var karşılarında.. :53:

Ay Allah razı olsun içimdeki korku biraz azalmış oldu ben şuan 7.ci aydayım dün devlete gittim fakat doktor beni kabul etmedi 9'a randevu aldım 10.buçukta içeri girebildim 7 kişi vardı içerde muayene olan bana kağıt verdi git kan idrar yaptır getir dedi 3 saatte ayakta test sonucu bekleyecekmişim ondan sonra muayene edecekmiş.Benim bildiğim önce muayene olur sonra kan idrar istenir haftayada atıyorum yani gelirken sonuçları getir falan denir.Sırf başka hastaneden geldim diye böyle yaptı.Şu devletteki doktorları anlayamıyorum yani insan hayatıyla uğraşıyorlar sonuçta ama sanki hayvan var karşılarında.. :53:

amin canm ne demek.doktordan doktora değişiyo gerçekten.allah iyilerıyle karşılastırsın.beni de ilk muayene eden doktor tersti sonra nöbetler değişti sonraki de bi o kadar iyiydi.hasta bakıcılar ebeler hepsi çok iyi davrandı.bide ben gece sancı çektim .sabaha karşı doğurdum.kimse yoktu pek.gündüz karışık oluyomuş.öyle kimsenn nazına bakmıyolarmış.beni annemle bile görüştrdüler normalde doğurana kadar kimseyi göremiyosun.bide sancı çekerken o acıyla hep sezeryan istedim ama kabul etmediler.zaten devlete gitme sebeplerimden biride oydu.kolay kolay sezeryana almıyolar

Back
X