Herkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.