Mübarek bayramimiz

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Herkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.

Sıkıntı stresten ölecek bir durum yok, neden kendinizi sıkıyorsunuz bu kadar. Karşı taraflardan kastınız gelinin anne babası ise garip bir durum yok. Erkek ailelerinin öncelikli olacağı bir yerde yazmıyor. Bakın siz de ilk günden ailenize gelmişsiniz. Gelinin diğer akrabaları ise belki böyle bir rota izlemek için bir sebepleri, bir planları vardır.

Kardeşine sitem et edeceksen
Aslında seni bağlayan bişey de yok
Annen baban lafını söylemiş zaten

Sıkıntı stresten ölecek bir durum yok, neden kendinizi sıkıyorsunuz bu kadar. Karşı taraflardan kastınız gelinin anne babası ise garip bir durum yok. Erkek ailelerinin öncelikli olacağı bir yerde yazmıyor. Bakın siz de ilk günden ailenize gelmişsiniz. Gelinin diğer akrabaları ise belki böyle bir rota izlemek için bir sebepleri, bir planları vardır.
Benim esimin ailesi burda degil sadece halalari var ilk gun onlara ugradik cunku evleri bize yakin.sonrada kendi anneme gittim.kaldiki ilk gun esimin anne babasi burda olsa gene onlara giderdim.mantikli olan once ailelere gidilir bizim saflar kizin teyzesinin kizina ziyarete gidiyorlar anayi babayi biraktilar.ayni sehirde 10 dk.lik mesafede anani babani gec gitt taaaa karsilara teyze kizlarina git

Siz de eşinizin tarafına gitmemişsiniz ilk kendi ailenize gitmişsiniz. Gelin de ilk kendi ailesine gitmek istemiş, ne farkınız var? Tuhaf bir düşünce yapınız var, 200 liralık alışveriş yaptınız diye kul köle olacak değil size insanlar. Ayıp şu söyledikleriniz.

Benim esimin ailesi burda degil sadece halalari var ilk gun onlara ugradik cunku evleri bize yakin.sonrada kendi anneme gittim.kaldiki ilk gun esimin anne babasi burda olsa gene onlara giderdim.mantikli olan once ailelere gidilir bizim saflar kizin teyzesinin kizina ziyarete gidiyorlar anayi babayi biraktilar.ayni sehirde 10 dk.lik mesafede anani babani gec gitt taaaa karsilara teyze kizlarina git
Mantıklı olan , olması gereken , öyle olmalı diye bir şey Yok ..

Kızın teyzesinin kızıyla muhabbetleri çok iyi demek ki , kaldı ki 1 yıllık evlilermiş , gezsin tozsun gençler

Siz genç olarak onları anlamalı ve ailenizi de dolduruşa getirmemelisiniz

Kardesten hayir yok ana baba bilmiyor onlardan olacak yegenden bi hayir gorecegiz.herkesin onceligini gorduk burnunun ucundaki anasini babasini es gectiler onemsemediler.En son anaya babaya gelinmez uzak olur neyse yahu yakinlar diyorum.Kosa kosa teyze kizina gidilmez kacmiyo teyze kizi gene gidin

Kardesten hayir yok ana baba bilmiyor onlardan olacak yegenden bi hayir gorecegiz.herkesin onceligini gorduk burnunun ucundaki anasini babasini es gectiler onemsemediler.En son anaya babaya gelinmez uzak olur neyse yahu yakinlar diyorum.Kosa kosa teyze kizina gidilmez kacmiyo teyze kizi gene gidin
Ne kadar negatifsin yangina korukle gidiyosun ya?! Burdan bile su cumlelerinden anliyorum bunu. Anani babanida kesin dolduruyosundur. Yapma! Olan aranizdaki iliskilere olur zehir edersiniz herseyi

“Onlardan olacak yeğenden????”

Yazık ya , daha 1 yıl olmuş bunlar evleneli .. sizin derdiniz bayramda kime gidildiği değil , siz acayip dolmuşsunuz ya

Back
X