- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annenize babanıza da bu yorumlarınızı yapıyor musunuzKardesten hayir yok ana baba bilmiyor onlardan olacak yegenden bi hayir gorecegiz.herkesin onceligini gorduk burnunun ucundaki anasini babasini es gectiler onemsemediler.En son anaya babaya gelinmez uzak olur neyse yahu yakinlar diyorum.Kosa kosa teyze kizina gidilmez kacmiyo teyze kizi gene gidin
Konu da siz haklisiniz ama birde gelini dinlemek lazim ic hayyatta neler yasaniyor bilemeyiz . Durduk yere de boyle yapmsz buyuk hHerkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.
Gelin hanımların nereye gideceğinin kurallarını siz mi belirliyorsunuz? Bu yazdıklarını geline söylediniz mi? Nasıl cevapla karşılaşacaksınız tahmin ediyor musunuz? Burada gelin hanımı eleştirmek kolay oluyor galiba.Kardesten hayir yok ana baba bilmiyor onlardan olacak yegenden bi hayir gorecegiz.herkesin onceligini gorduk burnunun ucundaki anasini babasini es gectiler onemsemediler.En son anaya babaya gelinmez uzak olur neyse yahu yakinlar diyorum.Kosa kosa teyze kizina gidilmez kacmiyo teyze kizi gene gidin
Kimsenin minnetine ihtiyacimiz yok cok sukur kendimde sikinti cekecegim kendi cekecegim sikintiya razi olup sirf onlar sikinti cekmesinler diye elimden geleni yapmaya cqlisiyorum ama karsi taraf bir telefon acip bayramimi kutlayamiyor uzuldum cok kirildim.Bu kadar yardımı/iyiliği onlar size minnet duysun diye mi yapıyorsunuz?
Hani baban diyomuş ya o taraf kaçmıyo önce bize gelin diye yani siz kaçıyomusunuzda önce size geliniyo. Siz maddi yardım yapacaksınız diye sizin köleniz mi olacak gelin. Sizden gelecek yardım kenarda dursun. Yani erkek ailesi olunca madalya mı takılıyo ne diye illa erkek ailesine gidilecek kız kendi tarafına gitmiş. Ayrıca sen niye babanın evindesin niye kaynananlara gitmedin. Baban kaçmıyo yaHerkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.
Kaynanaan yakininizds olmayabilir. Madem okadar dusuncelisin sende kocani alip ailesine gidebilirdin. Bu isin uzakligi yokturBenim esimin ailesi burda degil sadece halalari var ilk gun onlara ugradik cunku evleri bize yakin.sonrada kendi anneme gittim.kaldiki ilk gun esimin anne babasi burda olsa gene onlara giderdim.mantikli olan once ailelere gidilir bizim saflar kizin teyzesinin kizina ziyarete gidiyorlar anayi babayi biraktilar.ayni sehirde 10 dk.lik mesafede anani babani gec gitt taaaa karsilara teyze kizlarina git
Orasi oylede. Bir de gelini dinlemek lazim belki aile ici sikntilari varda gidesi gelmiyor bilemeyozİlk kimin ailesine gidildiği önemli değil ama bence önce aileler görülmeli sonra teyze amca dayı vs gidilmeli..
Şimdi ben kendi ana babamı görmeden eşimin amcasına vs gitmem, eşimde aynı şekilde..
Yani o adamcağızı bayramda üzüp karşı taraftaki akrabaları görünce daha mı güzel oldu ?
Bilemiyorum bana da ters geldi. Bazı konulara da sırf itiraz etmek için yorum yazılıyor gibi geliyor.
Kendilerince gerekçeleri vardır illaki ama insanların 2 eli kanda da olsa sizin için bi anlamı olmayacak görünüşe göre. Canları nereye istemişlerse oraya giderler. Bunun kuralı varsa bu üzüntünüzü gelin hanıma açın.Kimsenin minnetine ihtiyacimiz yok cok sukur kendimde sikinti cekecegim kendi cekecegim sikintiya razi olup sirf onlar sikinti cekmesinler diye elimden geleni yapmaya cqlisiyorum ama karsi taraf bir telefon acip bayramimi kutlayamiyor uzuldum cok kirildim.
Hic bir sikintimiz yok sadece dugun zamani 30 gramdan 5 tane burma bilezik istediler bizimkilerin yapamayacaklarini bile bile onun hirsindalar.Anca isleri varsa ararlar.Orasi oylede. Bir de gelini dinlemek lazim belki aile ici sikntilari varda gidesi gelmiyor bilemeyoz
Valla bende cok sevindim biricik erkek kardesim haniminin gonlunu yapiyor diye.Anasi babasina ugramadan taksiye 10 tl.verseler kapidalar kosa kosa karsilara gitmisler.Sonrada gelin hanim sizin hic akrabaniz yokki diyor cok sukur teyze hala amca bol bol var ama kardesim akraba diye birsey bilmiyor.Bu kadar bencil olmayın ama. Siz de koşa koşa kendi ailenize gitmişsiniz, siz de önce eşinizin ailesine gitseydiniz madem. Hem kardeşiniz hamile eşinin gönlünü yapıyor, ne güzel, sevineceğinize girdiğiniz triplere bakın yahu.
Erkek ailesi önce gelir diye bir şey yok, onların evi ayrı köyü ayrı. Herkes kendisine göre plan yapıyor, tıpkı sizin gibi...
Tek söyleceğim bu hayatta iyilik yapan kötülük buluyor....Herkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.
Cok uzuldum canim yaaa icimde buyuk bir bosluk var enayi yerine konulmak hic kiymetinin bilinmemesi degersizlik.Devir cok kotu maddi durumun kotuyse insanlarin kapi acmadigi bir devirdeyiz.iyi kotu borclari var diye babama besiklerini arabalarini biz alalim baba sikintiya dusmesinler diyordum babaminda borclari var adami darliyordum.kendimi sikintiya sokuyordum esimden gizli gizli onlarin eksikleri icin cabaliyordum sonra donup bi bakiyorum adamlar bizi insan yerine koymuyorlarmis.Tek söyleceğim bu hayatta iyilik yapan kötülük buluyor....
Bende olsam annem babam adına çok üzülürdüm....
Birde takıldığım nokta madem gelmiyorsun kv evine enazindan arayıp bayramlarını kutlasaymış ve yarın uğrayacağız deseymis...
Sınırınızı koruyun bu saatten sonra bence...
Elbette yeğeninize hediye alın ama herkes haddini bilsin....
O zaman kardeşinize söylenin.Valla bende cok sevindim biricik erkek kardesim haniminin gonlunu yapiyor diye.Anasi babasina ugramadan taksiye 10 tl.verseler kapidalar kosa kosa karsilara gitmisler.Sonrada gelin hanim sizin hic akrabaniz yokki diyor cok sukur teyze hala amca bol bol var ama kardesim akraba diye birsey bilmiyor.