Mübarek bayramimiz

Valla milletin derdine bak şaşkınım bu konulari görünce anlayamıyorum benim hic bayram kültürüm yok. Esimle bile bayramlasmadim. Hatta şuanda kusum. Kaynanamida ziyaret etmedim. Hos edemem de zaten kendisi memleketine gitti..telefonda açmadım. Kendi annemlere de gitmedim. Babam.israr kiyamet arıyor biricik ablası gelmis cooook uzaklardan bundan bananeyse..
Bugun belki giderim bir kahve icmeye anneme halami görürüm o kadar sussunlar yeterki
Gecen bayramda eşim yuzunden zorla gitmistim memleketine donuste de dilim durmadi ve onu kemirdim ,o da kapıyı kırdı ağladı kavga ettik.
Ben elde avucta durmuyormusum cenem durmuyormuş
Evet durmuyor malesef hehehehhe hihihiihi askim.balim cicegim diye sonra sırtımı dönüpte kaynanama gorumceme annecim minnosum tatlim yapip herkesi idare edicek 2yuzlulugum ve siyasetciligim yapmacikligim hic yok
Evlendim evleneli bayramlar zehir oldu zaten bu 2.Bayram esim dun benim babamlara gidelim dedi,ona da hayir dedim. Çünkü hadi çıkalım gezelim dedim ,bana söylediği su "Tek basima.kahvalti ettim gec uyandin ne gezcekmisiz"ay lütufta bulunuyor sahiden
Sonra gelmis benim babamlara gidelim diyor döndüm dedim senin gibi gezme anlayisim anneye babaya gitmek degil isine bak bir guzelde kavga ettim
Onceden de bayram kulturum yoktu ama kavga yoktu en azından babam kurban keser gelirdi herkes bayramlasirdi vs misafir gelirfi evimize falan
Bence hic takılmayın boyle seylere yardimda etmeyin nankor olana kadir kiymet bilmeyene nasilsa dunyalari.da alsaniz aman bana, ne yaptilarki dicek tipler belliki agizlariyla 5 burma bilezik istediklerine göre
Siz keyfinize bakın ben oyle yapiyorum guzel kafama takmiyorum hicbirseyi simdiye kadar elimden geleni yaptim benim davetime.icabet etmediler
Evimde kopek var diye gelmediler esimin sevgili akrabasi
Eşim de mosmor oldu hatta simsiyah
Çünkü ben hariç herkesi kosulsuz şartsız savunuyordu
Simdi.kimseyi savunamaz bana o biraz yürek ister delikanlilkk ister adamlik ister sinir hastasi oldum bu bayram.meseleleri eslerin ailelerin arasini aciyor herkes nasil.mutluysa öyle yaşasin bu bayramlari ben evimde mutluyum

Valla milletin derdine bak şaşkınım bu konulari görünce anlayamıyorum benim hic bayram kültürüm yok. Esimle bile bayramlasmadim. Hatta şuanda kusum. Kaynanamida ziyaret etmedim. Hos edemem de zaten kendisi memleketine gitti..telefonda açmadım. Kendi annemlere de gitmedim. Babam.israr kiyamet arıyor biricik ablası gelmis cooook uzaklardan bundan bananeyse..
Bugun belki giderim bir kahve icmeye anneme halami görürüm o kadar sussunlar yeterki
Gecen bayramda eşim yuzunden zorla gitmistim memleketine donuste de dilim durmadi ve onu kemirdim ,o da kapıyı kırdı ağladı kavga ettik.
Ben elde avucta durmuyormusum cenem durmuyormuş
Evet durmuyor malesef hehehehhe hihihiihi askim.balim cicegim diye sonra sırtımı dönüpte kaynanama gorumceme annecim minnosum tatlim yapip herkesi idare edicek 2yuzlulugum ve siyasetciligim yapmacikligim hic yok
Evlendim evleneli bayramlar zehir oldu zaten bu 2.Bayram esim dun benim babamlara gidelim dedi,ona da hayir dedim. Çünkü hadi çıkalım gezelim dedim ,bana söylediği su "Tek basima.kahvalti ettim gec uyandin ne gezcekmisiz"ay lütufta bulunuyor sahiden
Sonra gelmis benim babamlara gidelim diyor döndüm dedim senin gibi gezme anlayisim anneye babaya gitmek degil isine bak bir guzelde kavga ettim
Onceden de bayram kulturum yoktu ama kavga yoktu en azından babam kurban keser gelirdi herkes bayramlasirdi vs misafir gelirfi evimize falan
Bence hic takılmayın boyle seylere yardimda etmeyin nankor olana kadir kiymet bilmeyene nasilsa dunyalari.da alsaniz aman bana, ne yaptilarki dicek tipler belliki agizlariyla 5 burma bilezik istediklerine göre
Siz keyfinize bakın ben oyle yapiyorum guzel kafama takmiyorum hicbirseyi simdiye kadar elimden geleni yaptim benim davetime.icabet etmediler
Evimde kopek var diye gelmediler esimin sevgili akrabasi
Eşim de mosmor oldu hatta simsiyah
Çünkü ben hariç herkesi kosulsuz şartsız savunuyordu
Simdi.kimseyi savunamaz bana o biraz yürek ister delikanlilkk ister adamlik ister sinir hastasi oldum bu bayram.meseleleri eslerin ailelerin arasini aciyor herkes nasil.mutluysa öyle yaşasin bu bayramlari ben evimde mutluyum
Hahaha yaa kiz yazina geberiyom :))) isyeeeaaannnn:))

Haklisiniz istanbulda buyudu yetisti genc kardesim okuttuk askere gonderdik evlendirdik annemler insanligi ogretememis evlat olmayi ogretememisler onlarda ogrenmemis bu icten gelen birsey.iclerindende gelmemis.onlarinda evlatlari olacak.hayirlisi Allahtan.Artik herzamanki gibi iyi dusunelim iyi olsun.biz kirginligimiz buraya yazdiklarimizla kaliriz onlarda yaptiklari yasattiklariyla kalirlar.

işte bunlar hep türk aile yapısının saçmasapan beklentileri. Hiç sevmiyorum şu bayramları ya. Şeker reklamlarındaki o harika bayramlardan yaşayanını da görmedim. Gelmedin gitmedin aramadın tam bir sıkıntı stres sebebi. Kim demiş bayramlar birleştirir diye daha beter bütün ilişkileri bozuyor.
Konu sahibi lütfen bu kadar anlam yüklemeyin böyle şeylere. Onlar yeni evli belki ilerde daha düşünceli olurlar. Evet önce anne babaya gitselermiş daha iyi olurmuş ama illa böyle olacak diye bir kural da yok. Siz kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz yok yere ara bozulacak.

Haklisiniz istanbulda buyudu yetisti genc kardesim okuttuk askere gonderdik evlendirdik annemler insanligi ogretememis evlat olmayi ogretememisler onlarda ogrenmemis bu icten gelen birsey.iclerindende gelmemis.onlarinda evlatlari olacak.hayirlisi Allahtan.Artik herzamanki gibi iyi dusunelim iyi olsun.biz kirginligimiz buraya yazdiklarimizla kaliriz onlarda yaptiklari yasattiklariyla kalirlar.
Düşününce yakininda duran ana baban varken , uzak akrabaya gitmek olmaz. Genç insanlar düşüncesizlik etmişler ama siz de yangına körükle giderseniz kimseyi kazanamazsınız. Siz daha olgun davranın daha anlayışlı davranın kardeşiniz zamanla size yönelecektir. Beklentinizi kardeşinize asla suçlama dili kullanmadan , sizi çok bekledik ablacım aramayınca çok üzüldüm neyse ki geldiniz gözüm yollardaydı gibi hem sevgi içeren hem beklentinizi anlatan bir ifade kullanmanızı öneririm. Diğer türlüsü hiç birşey kazandırmayacak. Gelinle kardeşle kötü olursunuz yeğeninizle bağınız az olur gibi gibi. O yüzden süreci doğru yönetmeniz önemli

Haklisiniz koca koca insanlar bizde kendi hallerine biraktik zaten ne yapilabilinirki.beklentiler kirginliklar uzunluler bir gun daha bitti..

Ben sabahtan aksama kadar erkek ailesine yada kizin ailesine gidilsin demiyorum ilk gun zaten kizin annesinin mezarina ve babasina gittiler 2.gunde anama ugrayip bi yarim saat dur gitt bu hepsiiii bu.aksama kadar kalsinlar demiyoruzki.yazik annem babamda kapi gozetlediler uzulduler degersiz hissettiler.

Tamam o konuda haklısın bak, anne babadır, gönlü alınmalıdır. Sonuçta onlar da yaşını başını almış insanlar, gönülleri ziyaret ister, hatırlanmak ister. Kardeşin burada düşüncesizlik etmiş. Karşına alıp güzel güzel konuşabilirsin belki, bilemedim. Ama bir de onların penceresinden bakmak lazım olaya, acaba onlar ne düşünüyor.

Na
Nesine şok oldunuz? Gelinin tarafına önce gidilince anasını babasını hiçe mi saymış oldu? Siz niye 1. Gün gitmediniz? Yeğeninize yapacağınız 200 tl harcamadan bu sebepten mi vazgeçtiniz cidden?
Nasil okudunuz konuyu yaa yada okuyamadiniz.zaten 1.günü gitmiş bayan ama abisi ilk 2gündede gitmemiş.200tllik alisveriside yapmis vermiş zaten.dahada yapicakmiş artik gerek yok diyor

Na

Nasil okudunuz konuyu yaa yada okuyamadiniz.zaten 1.günü gitmiş bayan ama abisi ilk 2gündede gitmemiş.200tllik alisveriside yapmis vermiş zaten.dahada yapicakmiş artik gerek yok diyor
Ne biçim konuşuyorsunuz yaa lı maalı. Nasıl okuduysam okudum, yorumumu yaptım. Konu sahibi cevap verir zaten.

Yaa
Ne biçim konuşuyorsunuz yaa lı maalı. Nasıl okuduysam okudum, yorumumu yaptım. Konu sahibi cevap verir zaten.
Yaada ne varmiş.bahane bulamayip bunami takildiniz.tamamini yanliş okuyup yanliş yorum yapmişsiniz.bende düzeltebilirim iyi bir okuyucu olarak:KK53:

Yaa

Yaada ne varmiş.bahane bulamayip bunami takildiniz.tamamini yanliş okuyup yanliş yorum yapmişsiniz.bende düzeltebilirim iyi bir okuyucu olarak:KK53:
Düzgün bir dille düzeltebilirsiniz tabi. Ne biçim okuyorsunuz yaaaa diye değil. Daha fazla rahatsızlık vermeyin lütfen. İyi günler.

Konu sahibi sizi tamamen hakli buldum. Once anne babaya gidilir, gidilmelidir.
Kardesleriniz ile araya mesafe koyun. Gelinler terbiyesizlik etmis.

Bizimkiler evleneli 3 sene oldu hala bir bayram kapımı acmadilar bugün anneme geleceklermis bende gitmicem görmeye gelmek isteyen görmek isteyen gelir altlarında araba var. Bu halimle gidipte kimsenin gönlünü yapamam...

Ay tam görümce tripleri ilk gün kurban et doğrama telaşı oluyor mezarlıklar arife günü kalabalık oluyor bizde ilk günü gidiyoruz. O ailede kızın ailesi ne demek onlar kaçıyor muydu? ona bakarsanız sizde kend ailenize daha arifeden gelmişsniz eşiniz sizi kendi ailenize getiriyor da gelin kendi ailesine gidince mi konu oluyor siz de kaynananıza gitseydiniz o zaman..

Birinden birine illa önce gidilecek kızınkine gittilet diye sizinkileri atmış mı oluyorlar.Gelin ilk önce ailesine gitti diye yiğeninize birşey almayacaksanoz almayın eksik olsun zaten yaptığınızı söyleyince anlamı da olmuyor kafalarına kaktıktan sonra.

Benim esimin ailesi burda degil sadece halalari var ilk gun onlara ugradik cunku evleri bize yakin.sonrada kendi anneme gittim.kaldiki ilk gun esimin anne babasi burda olsa gene onlara giderdim.mantikli olan once ailelere gidilir bizim saflar kizin teyzesinin kizina ziyarete gidiyorlar anayi babayi biraktilar.ayni sehirde 10 dk.lik mesafede anani babani gec gitt taaaa karsilara teyze kizlarina git

Hanımefendi hem arife gününden anmeme geldim diyorsunuz hem bayramın ilk günü eşimin halalarına gittik öyle anneme geldim diyorsunuz biraz tutarlı olun bu bayram tatil 9 gün kaynananlara gidebilirdiniz ama öncelik yine aileniz olmuş. Aileyse o kızında ailesi aile kocanın ki değil sadece.

Basit bi ilk önce kimin ailesine gitmiş konusu değil bu konu

İlk gün mezarlıga gidicez diye gelinmemiş eş ailesine, mezarlıkta en fazla 1 saat durursun tüm gün napmışlar?
2.gün de gelinin dıdısının dıdısına gidilmiş anne baba hiçe sayılarak
Büyük ihtimal 3.günde başka bir bahaneyle gelinmicek
Gayet haklısınız ama burda sitem etmeniz gereken kişi gelinden önce erkek kardeşiniz anlattığınıza göre arada bi problemde olmamış
Kendinizi zora sokarak neden yiğeninize birşey alma telaşına düştünüz ki çocuğu yaptılarsa nasıl bakcaklarınıda düşünmüşlerdir heralde

Back
X