- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Babaniz kardeşinize laf söyleyerek zaten kardeşinizi gelininize karşı doldurmuş.....daha ne yapacaktınız...Bak simdi benim esimin anne ve babasi baska bir ildeler oraya gidemedik bayram sabahi aradik sirayla herkesin bayramini kutladik.10 saatlik uzakliktalar gebe oldugum icin gidemedik.Sonra sabah esim benim babami aradi bayranlarstik telde.Sonra benim ailemin evi bana epey uzak 2 minibusluk uzakliktalar once burnumuzun dibindeki halaya gittik bayramlastik ben annemlere gittim esim ise gitti.gece annemlerde kaldim bayramin 2 gunu aksamina kadar annemlerde kaldik onlarida bekledik gorusuruz diye cunku babam 1.gun mezarliga gittik demisler 2.gunu geliriz demisler.bizde saf saf aksama kadar bekledik.yani kimseye farkli muamele yok.uzulduk kirildik kizdik ama karsi tarafida arayip laf demedik.insan hep onlari dusunup eksik gedik kapatmaya calisinca karsiliginda madalya beklemiyor iyi niyet hos goru incelik bekliyor
Bu kardeşiniz ile eşinin tercihi...neden saygı göstermiyorsunuz ailecek....
Nasıl siz ve eşiniz bayramı kendinize göre planladı iseniz kardeşiniz ve eşide kendine göre planlayabilir....
Gelininizin annesi yokmuş, biraz özverili olun....