• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mübarek Ramazan günü lütfen içime su serpin güçlü kk üyeleri :(

Ben biraz eleştirel yaklaşıcam kusura bakmayın. Öncelikle hakkınızda hayırlısı. Daha önceki konularınızı da okudum şimdi ve ben nişan atacak kadar büyük bi olay göremedim, kv elbette bazı şeylere müdahil olur (tabi belli bir sınırda) hiçbişeye karışmasa bu defa da kv gelini istemiyor herhalde derler, ben sadece görümcenizin kına gecesinde kaftan giymek istemesine ve nişan alışverişini onun yapmasına takıldım onun dışında ben büyük bi sorun göremedim ki bence bu sorunlarda konuşulacak aşılabilir, gerçekten çok zor bi dönem o nişanlılık dönemi (benimde Başımda çünkü :) Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Hiç üzülme daha çok sevin Allah hayırlısını nasip etsin hakkinda

Sürekli “biliyor musunuz” demişsiniz. Hayır bilmiyoruz

Konudan da hiçbir şey anlamadım, önceki konunuzu da bilmiyorum. Ne için nişan attınız, açıklarsanız daha iyi yorum yaparız

Bir de oruç açmadan tekrar tutulmaz, kabul olmaz yani naçizane belirtmek istedim
Sadece su yada çorba gibi birşey içip tekrar oruç tutuyorlar ceylanım.

Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece :KK43: sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık :KK43: biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor :KK43: ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur :KK43:

Öncelikle kendinizi yetersiz,aşağılanmış ve çaresiz hissettiğiniz belli yazdıklarınızdan. Elinizden geleni yapmışsınız. Ama evlendiğinizi düşünün, evlendiniz ve herkesin dolduruşuna gelen bir adam sürekli sizi suçluyor, fedakarlığınız sevginiz gözüne görünmüyor ve sizi kimseye karşı korumuyor. Siz hep tek başınıza mücadele ediyorsunuz ve sırf kadın olduğunuz için buna mecbur olduğunuz fikri ile kendilerini avutup hem hakkınızı yiyorlar hem de her çeşit sizden faydalanıyorlar. Olası tablo yüzde bir milyon bu şekilde olur. Şimdi üzülüyorsunuz ama sonra çok sevineceksiniz. Sağlıksız ve tek taraflı fedakarlıkla yürüyen sakat bir evlilik başlamadan bitmiş .Sevinin lütfen.

Herşey kader kısmet canım hiç kendini üzmene gerek yok kaderinde yazılı olsaydı tüm engellere karşı birlikte olurdunuz hakkında hayırlısı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Zaman gectikten sonra bunun senin icin hayirli oldugunu goreceksin tabiki uzulursun ama tek ilacin zaman Rabbim guzel gunler yasatmayi nasip etsin

Allah razı olsun. Sizlere çok ihtiyacım var :KK43: . şu an bile ağlayarak yazıyorum.. her namaza oturduğum da beş vakit ağlıyorum.. bu kadar emek nasıl hiç edilir diyorum ve iki gündür kavgalıydık bugün bitti ben kendimi yerken nasıl mutlu olur bunu soruyorum..

Allah baska dert vermesin, elin adami icin bu kadar kendini paraladigina bin pisman olursun.
Aglama, aglamak aglamayi getirir.

karsı taraf senın uzulseydı bırakmazdı....sen ayrılmak ıstesen bile...benı ıstemeyı ben hiç ıstemez bır damla gozyası akıtmazdım...su mubarek ramazan ayında Allah ıcın yapamadıklarıma aglardım nacızane....gidene eyvallah demeyı ogrendıgımız gun mutlu olacagız...

Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece :KK43: sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık :KK43: biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor :KK43: ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur :KK43:
GEÇECEK. Evet şu an yaşadıkların çok taze ve üzücü şeyler ama geçecek. Neler geçmiyor ki? Allah hepsinin sabrını veriyor. Emin olun bu hayattaki başa gelen musibetlerde birer nimet. Çünkü insan yaşayarak öğreniyor. Sadece yaşanılanlardan ders çıkarmayı bilin. Bazen her şeyin daha iyi olması için vazgeçmek gerekir. Şimdi biz burda ne söylesek de sizin yüreğinize su serpilmez. Kuran dinleyin, ferahlatır.

Bende senin durumundayim nkah tarihime sayili gunler kala terkedildim.Hala atlatamadim antidepresana basladim gececek ama biraz zaman alacak .Agla bagira bagira agla .Benimde sebebim kardesi oldu ki o kardes benim en yakin arkadasimdi.ikisinide allaha havale ettim.Sagligimdan oldum onlatin yuzunden onlar hayatini yasarken biz yikilan hayaller icin uzuluyoruz.seni cok iyi anliyorum bir erkek icin yipratmiyoruz kendimizi aslinda.O hayaller icin yarim kalmislik kandirilmislik olmanin verdigi bir haykiris bu.Zaman gecmesi icin zaman

O tip annelerle baş etmenin tek yolu nisanlinin da bunu istemesi hayirlisi olsun bak bakalım gelecekte ne güzel günler seni bekler umut hep vardır en güçlü duygudur korkma yarın güzel olacak

Bence dünya duzendir bugün ağlayan yarın güler Allah inancı olan korkmasın zaten sığınacak bir limanı vardır (benim hayatimdaki en büyük eksik bu sanki dünkü konum için yazıyorum ) ben öncesisevgilimden ayrılırken canımdan can koparıyorlar sandim

Bence dünya duzendir bugün ağlayan yarın güler Allah inancı olan korkmasın zaten sığınacak bir limanı vardır (benim hayatimdaki en büyük eksik bu sanki dünkü konum için yazıyorum ) ben öncesisevgilimden ayrılırken canımdan can koparıyorlar sandim
Amenna çok şükür Rabbime olan dualar ayakta tutuyor.. hani konu bir erkek değil sadece fedakarlık ve sana yapılanlar..

Ben biraz eleştirel yaklaşıcam kusura bakmayın. Öncelikle hakkınızda hayırlısı. Daha önceki konularınızı da okudum şimdi ve ben nişan atacak kadar büyük bi olay göremedim, kv elbette bazı şeylere müdahil olur (tabi belli bir sınırda) hiçbişeye karışmasa bu defa da kv gelini istemiyor herhalde derler, ben sadece görümcenizin kına gecesinde kaftan giymek istemesine ve nişan alışverişini onun yapmasına takıldım onun dışında ben büyük bi sorun göremedim ki bence bu sorunlarda konuşulacak aşılabilir, gerçekten çok zor bi dönem o nişanlılık dönemi (benimde Başımda çünkü :) Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Canım bitiren ben değil o oldu sürekli ailesinin kararlarını değiştirmesine izin verdiği için yanlışlığını belirttim ve kavga büyüdü bir çırpıda sildi attı

Öncelikle kendinizi yetersiz,aşağılanmış ve çaresiz hissettiğiniz belli yazdıklarınızdan. Elinizden geleni yapmışsınız. Ama evlendiğinizi düşünün, evlendiniz ve herkesin dolduruşuna gelen bir adam sürekli sizi suçluyor, fedakarlığınız sevginiz gözüne görünmüyor ve sizi kimseye karşı korumuyor. Siz hep tek başınıza mücadele ediyorsunuz ve sırf kadın olduğunuz için buna mecbur olduğunuz fikri ile kendilerini avutup hem hakkınızı yiyorlar hem de her çeşit sizden faydalanıyorlar. Olası tablo yüzde bir milyon bu şekilde olur. Şimdi üzülüyorsunuz ama sonra çok sevineceksiniz. Sağlıksız ve tek taraflı fedakarlıkla yürüyen sakat bir evlilik başlamadan bitmiş .Sevinin lütfen.
Aynen öyle hissediyorum duygularıma tercüman oldunuz resmen.. ben mühendislik mezunuyum yüksek lisansa başlicam inşallah ama hiç bu kadar ezilmiş insanlar tarafından resmen sırtıma binilmiş hissetmemiştim..

Bende senin durumundayim nkah tarihime sayili gunler kala terkedildim.Hala atlatamadim antidepresana basladim gececek ama biraz zaman alacak .Agla bagira bagira agla .Benimde sebebim kardesi oldu ki o kardes benim en yakin arkadasimdi.ikisinide allaha havale ettim.Sagligimdan oldum onlatin yuzunden onlar hayatini yasarken biz yikilan hayaller icin uzuluyoruz.seni cok iyi anliyorum bir erkek icin yipratmiyoruz kendimizi aslinda.O hayaller icin yarim kalmislik kandirilmislik olmanin verdigi bir haykiris bu.Zaman gecmesi icin zaman
Evet geçen hafta cuma nikah tarihini aldım.. tüm hazırlıklar tamamdı tüm eşyalar alındı ev tutacaktı.. velevki ben hatalıyım tartışma vs için ama ben bir buçuk yıldır yaptıgım fedakarlığın haddi hesabı yok..

Herşey artık kesin.. ben Doğuda yaşıyorum ailesi geldi ve getirdiği sandığı herşeyi aldı gitti.. burada nişan atıldıktan sonra kolay kolay geri dönüş olmuyor.. ailem her koşulda yanımda oldu ama artık destek olmayacaklar eminim..

Ailene bir koca aferin
Pılını pırtını toplayıp, benim evladımı beş vakit ağlatan adama kesip attığın tırnağı bile vermem
Sanırım çok gençsin, inan bana dinmeyen tek acı ölüm, yeryüzünün en hafif acısı aşk acısı derim her zaman
Boşver, seni hak etmeyen, arkanda duramayan, adam olamayan biri için dökme yaşlarını
Yemeğini de ye, kendine dikkat et, sana bir şey olursa o ş.... den bir kıl düşmez, canının yandığı ile kalırsın, değer mi ?
Önünde uzun bir hayat var, şu mübarek ayda dua et bol bol, Rabbime sığın en iyi ilaç budur

Back
X