• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mübarek Ramazan günü lütfen içime su serpin güçlü kk üyeleri :(

Amenna çok şükür Rabbime olan dualar ayakta tutuyor.. hani konu bir erkek değil sadece fedakarlık ve sana yapılanlar..
At denize haksiz lig uğramamış insan mi var ben anlatsam kendini bırakır bana aglarsin sevin daha güçlü bir kac olacaksın insanin kabuk değiştirmesi kolay olmuyor

amannn şimdi üzülüceksin sonra geçicek ama en iyi si olmuş ayrılman anası herşeye krışıyorsa. evlendikten sonra daha betet olucaktı çünkü. yoksa 1 yıl sonra burda daha fena dertlerini yazıcaktın

Ailene bir koca aferin
Pılını pırtını toplayıp, benim evladımı beş vakit ağlatan adama kesip attığın tırnağı bile vermem
Sanırım çok gençsin, inan bana dinmeyen tek acı ölüm, yeryüzünün en hafif acısı aşk acısı derim her zaman
Boşver, seni hak etmeyen, arkanda duramayan, adam olamayan biri için dökme yaşlarını
Yemeğini de ye, kendine dikkat et, sana bir şey olursa o ş.... den bir kıl düşmez, canının yandığı ile kalırsın, değer mi ?
Önünde uzun bir hayat var, şu mübarek ayda dua et bol bol, Rabbime sığın en iyi ilaç budur
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız.. Böyle hiç tanımadığı kadına destek olan hemcinslerimi görünce daha bi ağlıyorum :( çok sağolun

Ayrılma nedeni Annesi demişsiniz..Annesi ne yaptı ? Nişanlınız annesini mi dinledi eğer öyleyse o adamdan sana koca olmazdı zaten.Zor insanın sevdiğinden ayrılması ama gerçekleri de görmek lazım.Bugünlerden geçecek canım.Seni anlayabiliyorum.

geçer geçer. bu kadar dramatikleştirmeyin durumu. ha konu nedir bilmiyorum ama ne evlilikler son buluyor.
sizinki kısa bir sürelik nişan. hem nişan tanıma evresidir tanıdın istediğini bulamadın bitti.

Evet geçen hafta cuma nikah tarihini aldım.. tüm hazırlıklar tamamdı tüm eşyalar alındı ev tutacaktı.. velevki ben hatalıyım tartışma vs için ama ben bir buçuk yıldır yaptıgım fedakarlığın haddi hesabı yok..
Dur bakalim daha cok yeni seninki a
Evet geçen hafta cuma nikah tarihini aldım.. tüm hazırlıklar tamamdı tüm eşyalar alındı ev tutacaktı.. velevki ben hatalıyım tartışma vs için ama ben bir buçuk yıldır yaptıgım fedakarlığın haddi hesabı yok..
Onlar icin yok bir anlami emin ol.Geride kalan umrunda bile degil.Fedakarligi bile gormezler ne yaptinki derler.Daha cok ueni
Geride kalan umurlarinda bile degil.Fedakarligi gormezler ne yaptonki derler.Ben dugun nisan kinq altin esya hic bisey istemedim gelinligim bile kardesinin gelinligiydi.tek alyansim vardi parmagimda.Ama paraci pulcu hesapci kitapci ben oldum.Simdede oturup kurdugum hayaller icin uzuluyorum buyuk buyuk sozler verip adice gidisine degil.Sakin kendini suclama yoksa benim gibi kafayi yersin bir aydir yasamiyorum sanki.Hayirlisi buymus demekten baska carem yok .Kac yasondasin bilmiyorum ama eminim allah karsina en iyisini kadir kiymet bileni cikaracak .Kendini sev kendinim degerini bil once ben de ben yeni yeni basladim boyle dusunmeye

Aynen öyle hissediyorum duygularıma tercüman oldunuz resmen.. ben mühendislik mezunuyum yüksek lisansa başlicam inşallah ama hiç bu kadar ezilmiş insanlar tarafından resmen sırtıma binilmiş hissetmemiştim..
Nişan atmak gerçekten büyük bir olay, boşanmak gibi bir psikolojiye yakın olabilir. Üstelik havada kalan bir sürü soru işareti var evlilik olsaydı o soru işaretlerine yer kalmayacak şeyler yaşanır ve anlamsızca bitmezdi. Bir süre tükenmiş hissedeceksiniz ama sonra geçecek. Onların ne düşündüğü önemli olmayacak. Sevginiz de solacak çünkü sevgi ateşini beslemezseniz yanamaz. O su dökmüş, siz de külleyip gömün. Yüksek lisans yapın ve bunu acısız bir tecrübe farz edin. O fedakarlıklardan ben de yaptım. Şimdi hemen ben demeyeyim ama örnek olsun. Her türlü hep fedakarlık yapan da bendim özveride bulunan da. Çok da severdim eşimi ben. Böyle içim içime sığmazdı, kıyamazdım bakmalara doyamazdım ama bitti işte. Sevgim de bitti. En azından öyle saftirik bir şey değil artık. Bir çocuğun korkarak yorganın altına saklanması gibi. Aşama aşamadır bunlar. Yaşadığım kadarıyla öfkeye dönüşür gözyaşların,sonra o da geçer. Dikkatini bir şeye vermek çok önemli. Aklına geldikçe çok yakın bir dostunu ara mesela. Onu aramak mı istedin, ona atacakmışsın gibi mesajlar emailler yaz ama atma. Oyala kendini bunlarla sonra sözler vermeye başlama gücü bulduğunda irade göster arama sorma düşünme iletişim kanallarını engelle. Üzül ama doğruyu anlamaya çalış. En yakın arkadaşım da nişan attı geçen sene. Sonra toparlandı,sınava girdi hatta aatandı çalışıyor. İş güç, eğitim çok önemli sevgili arkadaşım. Sevgiler.

Dur bakalim daha cok yeni seninki a

Onlar icin yok bir anlami emin ol.Geride kalan umrunda bile degil.Fedakarligi bile gormezler ne yaptinki derler.Daha cok ueni

Geride kalan umurlarinda bile degil.Fedakarligi gormezler ne yaptonki derler.Ben dugun nisan kinq altin esya hic bisey istemedim gelinligim bile kardesinin gelinligiydi.tek alyansim vardi parmagimda.Ama paraci pulcu hesapci kitapci ben oldum.Simdede oturup kurdugum hayaller icin uzuluyorum buyuk buyuk sozler verip adice gidisine degil.Sakin kendini suclama yoksa benim gibi kafayi yersin bir aydir yasamiyorum sanki.Hayirlisi buymus demekten baska carem yok .Kac yasondasin bilmiyorum ama eminim allah karsina en iyisini kadir kiymet bileni cikaracak .Kendini sev kendinim degerini bil once ben de ben yeni yeni basladim boyle dusunmeye
Emella senin durumun ne oldu merak ettim ?

Emella senin durumun ne oldu merak ettim ?
Biraktiginiz gibiyim neyi varsa doldurdum bi koliye icinede 2 satir bisey yazdim verdim kargoya .Yuzugude koydum iyice bantladimki bi daha acmayayim die. Özlemmi dibine kadar var ama bana yasattiklarini dusunup iyice sogumaya calisiyorum ama beyefendi normal hayatina donmus bile.

Biraktiginiz gibiyim neyi varsa doldurdum bi koliye icinede 2 satir bisey yazdim verdim kargoya .Yuzugude koydum iyice bantladimki bi daha acmayayim die. Özlemmi dibine kadar var ama bana yasattiklarini dusunup iyice sogumaya calisiyorum ama beyefendi normal hayatina donmus bile.
Biraz daha sabret onlar seni delirtip bırakırdı
Kurtuldun çok şükür

Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece :KK43: sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık :KK43: biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor :KK43: ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur :KK43:
1 sene sonra bu üzüldüğünüz günlere üzülürsünüz...

Öncelikle hepimizin Ramazan’ı mübarek olsun Kızlar... önceki konularımı hatırlarsınız nişanlıydım.. evet nişanlıydım diyorum çünkü bugün itibari ile yüzükler atıldı.. ve sebep ne biliyor musunuz annesi... ayrılırken ona hiç yakışmayan şeyler söyledi.. peki ben niye bu kadar üzgünüm ?? İçim yanıyor resmen.. biliyor musunuz sanki sadece kadınların göreviymiş gibi çok fedakarlık yaptım.. bana kızanlar olacaktır yapmasaydın diyenler ama lütfen ben desteginizi istiyorum sadece :KK43: sevgim için geleceğim için mutlu olmak için yaptım.. çevremdeki arkadaşlarım ne derdi bilir misiniz?? Senin sabrına sadakatine fedakarlığına hayranız derlerdi.. bugün yüzükler iade edilmeden ablası ile konuştum bana ne dedi biliyor musunuz? Kardeşim bile olsa o senin gibisini bulamayacak ve seni Rabbim çok mutlu edecek nolur anlama dedi beraber ağladık :KK43: biliyor musunuz kızlar iki gündür sahursuz ve birgün sahur iftar yapmadan 48 saat oruç tuttum.. bu akşam ağlayarak iftarımı açtım.. namaza ağlayarak başladım.. çünkü içim yanıyor :KK43: ona asla beddua etmem yüce Rabbime tek sözüm onu sana havale ettim Rabbim..şimdi beni bir kardeşiniz olarak görün içimi ferahlatın nolur :KK43:
Sorulacak bütün soruları kendi kendinize sorup cevaplamışsınız. Bize diyecek bir şey bırakmadınız.

Abartmayın bu kadar alt tarafı nişanınızdan ayrılmışsınız. Insanlar kaç yıllık eşinden ayrılıyor yahu.
Biraz güçlü olun dik durun.

Cok sanslısın kı en bastan rabbım yuzune gulmus bak ben esımle sozluyken tartıstım ve annesı olayı duymus yanında aglamıs "Sen benım annemı nasıl aglatırsın"diye 9 saatlık mesafede telefonda bana etmedıgını bırakmadı o zamanlar bana bu adam cok annecı dıkkat et deselerdı keske sonrası 15 corap sokugu gıbı geldı zaten ve 15 senelık evlıyım hala aılem der baska bırsey demez ıyı yonlerı hatırına bosanmaktan vazgectım ve sımdı bana kızacaklar ama 2 cocugumun hatırına sabredıyorum nereye kadar devam eder hıc bır fıkrım yok o yuzden sanslısın cekılecek cılen yokmus belkı....

İlk nişanımı atınca bende çok ağladım.:KK14: “Ama şunu yaptım. Ama bunu bile yaptım. O niye yapmadı o niye öyle dedi. Annesi niye aramıyor. Ablaları neden beni hiç aramıyor”larla geçtim yaklaşık üç ayım. O kadar çok ağladım ki anlatamam. On kiloya yakın verdim üzüntümden bu süreçte. Başka hastalıklar arandı herkes çok korktu halimden çünkü. İkinci nişanı atınca bi rahatlama geldi ki çok büyük yükmüş bana ayrılınca anladım. :KK53: Üçüncü de evlendim. Yani demek istediğim, geçiyor. Heeeepsi geçiyor. Herşey geçiyor. Zamana bırak. Çok normal ağlaman. İçin yanacak. Ama geçecek. Sabret. Kendine oyalanacak bir hobi bul. Ben mesela dantele sarmıştım. Hayatta kabul etmem, sevmem kullanmayı ama neler neler ördüm :KK48: iyi gelmişti bana. Kitaplara dalmayı dene. Ama tabi aşklı meşkli değil. Ben fantastik ve polisiye kitapları okudum hep. Zaman geçtiiiii gittiiiii. Sekiz sene geçti üstünden. Şimdi çok şükür bitmiş diyorum. Sende o duruma geleceksin ama acele etme. Zamanla... Allah sabır veriyor merak etme.

Üzülme canım inşallah en kısa zamanda toparlarsın. Gerçek yüzünü göstermiş işte değer mi değmez. 3 gün ağlarsın sonra haline şükredersin. Giden gitmiş bende ana baba sözü dinlemeden evlendim keşke dinleseydim ama yaşanacaklar varmış. Kader kısmet herşey. Sen canını sıkma önüne bak. Allah karşına seni hakeden biri inşallah çıkarır.

Bu hayatta geçmeyen ve unutulmayan hiçbir şey yok
Hayırsızmış ki hakkınızda yol yakınken dçnülmüş
Karısına sahip çıka ayan savunamayan adamla olmaktansa bekar olmak daha iyi
Daha iyisi çıkar karşınıza inşallah

Şu an bu gerçekten senin için bir yıkım üzüntü dert keder biliyorum ama inan ki ilerde bunun aslında hiç bir şekilde üzülecek durum olmadığını anlayacaksin canım sadece bunu bil
Nişan atmak nedir ki canım son 1 haftadır duyduğum okuduğum yaşadığım bir kaç örnek vereyim
Evlenip boşanmak
Evlenip şiddet görüp boşanmayi istemek ama sorunlu eş yüzünden elin kolun bağlı olması
Hamileyken aldatilip boşanmak
Çok mutlu evliliğinde heyecanla bebeğini beklerken düşük yapmak veya doğumda kaybetmek
Yıllarca çocuk hasretiyle yanarken hamile kalamamak
Anne veya babanın kötü hastalığa tedavisi çaresi olmayan hastalığa yakalanması
Çok değerli bir aile üyesinin ani ölümü
.....
İnan ki bunlar bir kaç gün içinde okuduğum duyduğum ve yaşadığım şeyler daha neler var ne dertler var beterden beteri vardır öyle düşün üzülme

Back
X