merhaba arkadaşlar eşimle boşanma arifesindeyiz malesef şiddetli geçimsizlik..ben çok mücadele vererek evlendim ailem sonradan kabullendi babam bize ev verdi kirada oturmamamız için altınları bozdurup arabanın peşinatını verip eşime kredi verilmediği için arabayı benim üzerime aldık.eşimle evliliğimiz boyunca yıldızımız barışmadı hep kavgalar onun ailesi benim ailem..eşimle zamanla kavgalarımız çok büyüdü ilk evlendiğimiz zaman eşimle çok siddetli kavga etmiştik arkadaş ortamı yüzünden eve geç geliyordu bende babasına arayıp söyledim söylemez olaydım kaynanam beni resmen evlilige soguttu eşimi eve geç geldiği için almamıştım hepsini ailesine abartarak anlatmış kaynanamın hakaretleri beni mahvetti aradan zaman geçti eski düzenimize döndük ama hakaretleri sineme yediremedim..eltimin davranışları,görümcemin kendimi dışlanmış hissettirdiler kurban bayramında eşimin memleketine gittik tam işkenceydi eşimin bana umarsızca davranışları ailesinin beni çok üzdü..köyden döndükten sonra yine birbirimize girdik ben aileme anlattım 1 hafta ayrı kaldık sonra tekrar denedik eşimi çok seviyordum kendisi pazarcıydı sigorta yaptıralım derdim yanasmazdı gelecek için kaygım vardı çoçuk olursa ihtiyaçlarını karşılayalım diye para biriktirelim derdim onada yanaşmazdı kira derdimiz olmadığı için rahat köşeye para koyabilirdik eşim arabanın taksitini öderdi bende kışın pazarlar zor geçtiği için birbirimize destek olurduk faturalarda herseyde bazen ödetmezdim eşimle zor evlendim sandımki evlenice rahat gezeriz ama olmadı eşim arkadaşlarından kopamdı akşam gidip geç gelirdi içkili eve geç gelince ben çıldırırdım kavga ederdik daha sonra fiziksel şiddette döndü küfürler ee o bana saldırınca bende karşılık veriyordum evi terk edip geç geliyordu yada hiç gelmiyordu sabahlara kadar onu beklerdim ağlamaktan sabaha kadar uyumazdım son tarışmamızda arabanın muyanesini 4 aydan beri yaptırmaması borçlara sorumsuz davranması beni sinir etti dukkan açma isteği vardı fakat hiç birikimi yoktu pazarlara devam edicekti dukkanda babasıyla arkadaşını koyucaktı ben arkadaşını istemedim güvenmiyordum babamla çalıştığım için moralimin bozuk olduğunu ailem anlıyordu eşimin sorumsuzca davranışları onlarıda üzdü babam konuştu benle yapamadını boşanmak istediğini söyledi babam zaman verdi ayrı kaldık eşim daha sonra beni alıp tatile götürdü arabada tatil yaptık yat turuna gittik orda eşim umursamaz davrandı teknede beni tek bırakmalar bende kızdım eşimin tepkisi sert oldu 3 tokat attı sonra midyeciye gittik ben alttan aldıkça eşim dahada sinirlendi pansiyonda kalalım dedim yok anana götürcem seni dedi ben yalvardım ama nafile arabaya bindik eşim sen beni yatta nasıl azarlarsın diye arabada kendini kaybetti bana ne öyle yattaki gençleri görünce şımardın onlaramı hava yaptın dedi bende çıldırdım nedemek istiyosun dememe kalmadı öldüresiye dövdü ben imdat kurtarın diye bağırdım arabadan kaçtım eşim zorla bindirdi ist doğru yola çıktık tabi hakaretler umursamaz davranışlar tuvalete götürmemeler neler çektim babamın evine gittik ben kızınızla yapamıyorum boşanmak istiyorum dedi olmuyomuş şuan ayrıyız eşyalarını aldı mobilyalarıda sonra alıcak arabanın bu zaman kadar ödediği parayı ve altınların yarısını istiyor avukata verdim beni istemeyeni zorla tutamam fakat eşimin neden bukadar tutarsız olduğunu öğrendim uyuşturucu yüzünden kendini kaybediyormuş çünkü bi kaçkere tuvalette yakaladım yani bu evliliği eşimin madde kullanımı yüzünden olan dengesizlikleri bitirdi duydumki tövbeye gitmiş önemli olan evlilikte bunu yapmasıydı ailemde öğrendi madde kullandığını eşim ne arıyor ne soruyor aileside memleketten gelmedi umursamazlar bizimkiler iyice çıldırdı eşimi seviyorum fakat bu evlilik çok çirkinleşti ailemi bidaha üzemem severek ayrıldım eşim benim mücadelemde onun sağlığı için uğraşlarıma destek olmadı