Arkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsran
tüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...