41 yaşındayım ve 5 yaşında bir oğlum var.3 tüp bebek denedik olmadı hüsranla sonuçlandı ve transfer olmadan kendiliğinden oldu ama çok fazla hormon kullandım diye yumurta kalite oldu diye düşünüyorum. Hamilelikte suyum azdı ve havuç suyu içmekten gerçekten turuncu oldum.8. Aya kadar kız dedi doktor ve herşeyi kıza uygun aldık sonra başka doktora gıdınce erkek dedi ama pipiyi görmedi bir türlü.neyse alıştırdık kendimizi sağlıklı olsun dedik. Sonra Çok kötü bir doğum yaşadım çünkü oğlum için belirsiz cinsel organla doğdu dediler genetik testler ultrasonlar sürekli hastane süreci kız mı erkek mi söylemiyorlardı. akrabalar tanıdıklara kız mı erkek mi diyemiyorduk çünkü belli degıldı. Ahhh Neler yaşadığımı kimse anlayamaz. Eşimle sürekli birbirimize bakıp ağlıyorduk. Topuk kanı yüksek çıktı derken sarılık da yuksekti. 40ı çıkana kadar kimse evden çıkmaz biz sürekli hastanelerdeydik hem de ist Cerrahpaşa’ya gidip geliyorduk şehir dışı ve pandemi zamanında.genetik testler yurt dışı yurt içi sürekli kan almalar Yenidoğandan çok zor. Psıkolojımız bitmişti.çocuğa isim bile koyamıyorduk. Neyse bu süreçleri anlatsam gerçekten ayrıntılı kitap olur. Aşırı yaslandık kahrolduk. Daha sonra Birkaç ameliyat geçirdi şu an daha iyi ama 5 yıl geçti ve bir tanede yakında olacak. Yani çok zor zamanlar geçirdik. Allah kimseye vermesin. Ve hiç korunmuyorduk çünkü tüp bebek denedik ve olmamıştı yıllar önce. Son bir kaç aydır da 45 günde bir 15 günde bir adet oldum sanırım menopoza gircem diye düşünüyordum ve bu ay gebe olduğumu öğrendim ama o andan itibaren sürekli ağladım çünkü istemiyordum. Yani 10 yıldır korunmuyorduk aslında çünkü gebe kalmıyordum hiç. Buna güvenmiyordum aslında aklıma bile gelmiyordu çünkü hamile kalabileceğim amh de 0.30 du. Neyse artık napcagımı şaşırdım. Aynı süreçleri tekrar yaşama korkusu beni kahrediyor. Yani bebek eşyası oyuncağı, bebek bezi bebek sesi,internet nette başkasının bebek ultrason fotoğrafını bile görünce kusasım geliyor. Allah affetsin ama boğuluyorum sanki. Eşim de napcagını şaşırdı. Sonlandırmayı düşünüyorum. Yoksa kafayı yicem gibi ne kendime bakabiliyorum ne çocuğuma. 10 gunde 5 kg verdim.Hayalet gibiyim. İşe de gidemiyorum. Mahvoldum.psikologa da gittim sadece anlatıyorum dinliyor ne yapabilirim.