- 12 Mayıs 2022
- 300
- 187
- 53
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
Bunu okudum mucize oldu gönlümden geçen tam istedigim gibi şey oldu dediginiz duanız var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yerde görmüştüm. Allah'ın isimleri üzerine dua edip istersen Rabbim muhakkak verir diye. Mesela Samed, Rahman, Rahim gibi. Bu isimlerinin hatırına bir evlat istemiştim 1 ay boyunca ettim duayı her gece. Birkaç yıl önce doktorlar olmaz diyordu hep. Çok şükür neredeyse 4 aylık hamileyim şuan. Belki de ben kendimi inandırdığım için oldu ve bu duaya bağladım, bilemiyorum. Rabbim gönlünüze göre versin.Bunu okudum mucize oldu gönlümden geçen tam istedigim gibi şey oldu dediginiz duanız var mı ?
Ne kadar sürede kaç adet okumam lazım hemen başlayacağımCnm bnmde imkansız bir dileğim oldu salati Tefriciye ve Ayetel Kürsi hatmi okudum
4.444adet bir haftada bitirmek gerekiyorNe kadar sürede kaç adet okumam lazım hemen başlayacağım
30 tane aldım Allah kabul etsinBen 9 Mayıs'ta 4444 Salat-ı Tefriciye duasına başladım tek bitiremeyeceğim için herkese dağıtıyorum lütfen yardım eder misiniz?
Çok teşekkür ederim30 tane aldım Allah kabul etsin![]()
Daha yeni gördüm yorumunuzuBir duanızın kabul olmasını istiyorsanız bol bol " LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN" söyleyin hiç dilinizden düşürmeyin her aklınıza gelişinde bir kaç kez söyleyin... Bu arada bu kadar çok olmasını istediğiniz şey nedir? Özel değilse çok merak ettim
Severek yapacagım işi bulmak istiyorumBir duanızın kabul olmasını istiyorsanız bol bol " LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN" söyleyin hiç dilinizden düşürmeyin her aklınıza gelişinde bir kaç kez söyleyin... Bu arada bu kadar çok olmasını istediğiniz şey nedir? Özel değilse çok merak ettim
katılıyorum. ne okunursa okunsun içten edilen dualar daha etkili oluyor.Yunus a.s zikri cok güzel bende okumuştum kabul oldu.Salâtı Tefriciye okudum sonra dilegimden vazgecmistim okuduktan sonra aklimdan ne geçiyorsa gerçekleşmeye başlamıştı.Benim daha cok sayili değilde sayili olanlarda kabul oldu da ihlasla ağlayarak ettiğim dualar mucize gibi aninda kabul oldu.