Mucize devam ediyor

uxgxur ve eylxuxl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
104
1
96
İzmir
slm arkadaşlar bugün yine doktardaydım ve artık gebelik kesinlik kazandı dış gebelik değil çok şükür
keseyi gördüm ve kuzumun ilk fotoğrafını (ultrason filmi) aldım şimdi gün saymaya devam kalp atışlarınıda duyabilmek için:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

slm arkadaşlar bugün yine doktardaydım ve artık gebelik kesinlik kazandı dış gebelik değil çok şükür
keseyi gördüm ve kuzumun ilk fotoğrafını (ultrason filmi) aldım şimdi gün saymaya devam kalp atışlarınıda duyabilmek için:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gözlerin aydın canım:sm_cool: :sm_cool: rabbim bu sevincini tamammına erdirsin sağ salim bebişini kucaklarsın inş bende de bebek yok olmuyo 3 yıllık evliyim allahım bu mutluluğu bizlere de yaşatır inş:dance: :teytey:

gözünaydın canım senin adına çok sevindim. Allah seni ve bebişini korusun. İnş. Kalp atışınıda duyarsın ve daha çok rahatlarsın. Darısı bizim başımızaaa inş...

gözünaydın canım bende haftaya keseyi görürüm inş bende de gittiğimde kese görünmemişti 3 haftalıktı belki dış gebeliktir dedi bende heyecanla bekliyorum

Canım gözün aydın. :nazar: Allah kalp atışlarını duymayı , sorunsuz bir hamilelik sonunda da sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Amin.. a.s. Darısı bizlerin başına... :lepi:

gözün aydın canım
allah analı babalı büyütsün.kucağına almak ,büyütmek ,ninniler söyelemk,anne demesini duymak, okula götürmek , evlendirek nasip etisn inşalllah
yavrun sana da uğurlu gelsin canım.

gözlerin aydın canım:sm_cool: :sm_cool: rabbim bu sevincini tamammına erdirsin sağ salim bebişini kucaklarsın inş bende de bebek yok olmuyo 3 yıllık evliyim allahım bu mutluluğu bizlere de yaşatır inş:dance: :teytey:

teşekkür ederim canım allah en kısa zamanda bu mutluluğu kat kat sanada yaşatsın canım bizlerinkinide tamamına erdirsin işallah emin ol vakit geldimi mutlaka olacak o özel bişey dolayısıylada biraz sabır gerekli zahmetsiz rahmet olmuyor canım işallah sende kavuşursun kuzuna

gözünaydın canım senin adına çok sevindim. Allah seni ve bebişini korusun. İnş. Kalp atışınıda duyarsın ve daha çok rahatlarsın. Darısı bizim başımızaaa inş...

çok teşekkür ederim evet birde kalp atışlarını duysam allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin işallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

gözünaydın canım bende haftaya keseyi görürüm inş bende de gittiğimde kese görünmemişti 3 haftalıktı belki dış gebeliktir dedi bende heyecanla bekliyorum

sakın korkma canım benim ki 5 haftalıkken göründü dış gebeliktir diye bende çok korktum ama çok şükür ki annesiyle saklambaç oynuyormuş kuzum iyi haberlerini bekliyorum

Back
X