- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Bnde seni yeruuummm canimin iciiiYerim seniiiii kuzuuuum
Beraber izleyelim
Niye hastamısın fındığımBnde seni yeruuummm canimin iciii❤ cok seviyirum bu diziyi ela da geldi allahim cok heyecanlı kafami kaldacak halim yok ama izliycem ❤
Evet bitanem hastayim basimi kaldramiyorumNiye hastamısın fındığım. Ayy kurabiye yapmayı düşünüyorum başlamadan yapsam iyi olur aslında
Geçmiş olsun balımEvet bitanem hastayim basimi kaldramiyorumay bn yaptim tatli yaotim firinda pisiyo cekirdek cay cok mutluyum bu hasta halimde bile bni mutlu ediyo ali ya esim sinir oluyo boyle konuşunca
Aa hemen gonderiyorumGeçmiş olsun balımve maşallah ne ara yaptın yavrum gönder azcıkta bana
Yaa ama çok tatlı çok masum yaa
Heycanla bekliyorum valla baslamasini
Ben de ya her bölümü ayri heyecanlı dizi sevmeyen ben esimle tartisiyorum bugun kumanda bnim diyeHeycanla bekliyorum valla baslamasini
Hosgeldin canimBende varım
Önce oğlanı yatırmak lazım tabisonra başlasın dizi keyfi
Ayni ben bende esime diyorum hem sali hem persembe gunleri benim kumandaBen de ya her bölümü ayri heyecanlı dizi sevmeyen ben esimle tartisiyorum bugun kumanda bnim diye
Kolay gelsin canım o zamanBende varım
Önce oğlanı yatırmak lazım tabisonra başlasın dizi keyfi
Bnde pazartesi yasak elma var onu cok seviyirum bide mucize doktoruAyni ben bende esime diyorum hem sali hem persembe gunleri benim kumanda
Çok kafiyeli olmuşSlmm bizde ailecek cok seviyoruz o diziyi.bekliyoruz 21:00 i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?