merhaba arkadaşlar.geçen ay histeroskopi oldum.rahim temizlendi.eşimede keçi boynuzu içiriyodum ve bu ay aşılamaya başlayacaktık.ve başlamadan kendiliğimden hamile kaldım.ayrıca polikistik over hastasıyım.adet düzensizliğim vardı.rabbim istedi ve olduu.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başınakaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar.geçen ay histeroskopi oldum.rahim temizlendi.eşimede keçi boynuzu içiriyodum ve bu ay aşılamaya başlayacaktık.ve başlamadan kendiliğimden hamile kaldım.ayrıca polikistik over hastasıyım.adet düzensizliğim vardı.rabbim istedi ve olduu.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başınakaydirigubbakcemile2
arkadaşım çok sevindim darısı benim başıma bende polikistik overliyim bende bu ay histereskopi yaptırcam inşallah senin gibi kendiliğinden hamile kalırım aşılamaya gerek kalmadan senin rahimde ne vardı benim rahim filminde bir nokta görünüyor
sağol canım incir kürü nasıl oluyo ne zaman içmeye başlıcam canım
tebrikleeeer canım allahım çok büyük bak tedaviye gerek kalmadan geldi bebişin gerçek bi mucize bu allah devamınıda getirir sorunsuz atlatır bebişine kavuşursun inşallah:teytey:
tesekür ederim canım öyle oldu.inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder.rabbim isteyen herkese versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?