mucize gerçekleşti ve hamileyim

sersxoxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
103
2
96
Denizli
merhaba arkadaşlar.geçen ay histeroskopi oldum.rahim temizlendi.eşimede keçi boynuzu içiriyodum ve bu ay aşılamaya başlayacaktık.ve başlamadan kendiliğimden hamile kaldım.ayrıca polikistik over hastasıyım.adet düzensizliğim vardı.rabbim istedi ve olduu.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başınakaydirigubbakcemile2

canım tebrik ediyorum rabbim dualarını kabul etmiş darisi bizim başimiza :teytey::teytey:

bizim içinde dua et olurmu:Saruboceq::Saruboceq:

inşaallah hayırlısıyla kucağinada alırsın

çok sevındim ayyy :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

bu saaate süper bir haber :dance::dance::sm_cool::sm_cool:

tesekür ederim canım ben hala inanmıyorum şoktayım.darısı başına inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

canım gözünaydın benimde mucizem 11 sene sonra geliyor yüce rabbim çok büyük allah bütün isteyenlere versin inşallah

arkadaşım çok sevindim darısı benim başıma bende polikistik overliyim bende bu ay histereskopi yaptırcam inşallah senin gibi kendiliğinden hamile kalırım aşılamaya gerek kalmadan senin rahimde ne vardı benim rahim filminde bir nokta görünüyor

tebrikleeeer canım allahım çok büyük bak tedaviye gerek kalmadan geldi bebişin gerçek bi mucize bu allah devamınıda getirir sorunsuz atlatır bebişine kavuşursun inşallah:teytey:

merhaba canım.ben daha önceden hamile kalmıştım ve bebek gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajda rahim yapışıklık olmuş.sonra histeroskopi oldum.doktor rahim yapışmaması için spral koydu 3 ay bsonra çıkardı ve tekrar histeroskopi yaptı herşey düzelmiş.bu ay kendi hailne bıraktı. ve şimdi de hamileyi. eşimede keçi, boynuzu kürü içirdim.kendim de kuru incir kürünü kullandım. ve şimdi hamilkeyim. rabbim isteyen herkese versin.sende umudunu kaybetme.dua et.olur hiç ummadıgın anda oluyo

sağol canım incir kürü nasıl oluyo ne zaman içmeye başlıcam canım

sağol canım incir kürü nasıl oluyo ne zaman içmeye başlıcam canım

zaman farketmez istedğin zaman başlayabilirsin.7-8 tane kuru inciri 750 ml suya at kaynayınca içine 1 tane havuç doğra ve 3 dk daha kaynat ve ılıyınca iç.sabah ve öglen aç karnına

ayrıca polikistik overliler için soğan kürü:300 ml. kireçsiz suya 1 tane orta boy soğanı 4 e böl ve kaynayan suyun içine at.5 dk kaynat.agzı kapalı olarak.ılıdıktan sonra süz ve ılık olarak iç.bunuda sabah ve öğlen aç karınına iç.ben bunuda kullandım.15 gün kullan sonra 15 gün ara ver.çok faydasını göreceksin.
kuru inciride 20 gün kullan sonra 1 hafta ara ver tekrar başla

ikisinide denedim tavsiye ederim herkese...:teytey:

tebrikleeeer canım allahım çok büyük bak tedaviye gerek kalmadan geldi bebişin gerçek bi mucize bu allah devamınıda getirir sorunsuz atlatır bebişine kavuşursun inşallah:teytey:

tesekür ederim canım öyle oldu.inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder.rabbim isteyen herkese versinn

tesekür ederim canım öyle oldu.inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder.rabbim isteyen herkese versinn

amin canım hep öyle dua ediyoruz rabbim isteyen bütün arkadaşlarımıza nasip eder inşallah herkesin yüzünü güldürsün allahım

canım tebrikler seninde mucizen geliyor hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum tatlım darısı başımıza inşşşş..a.s.

tebrikler gözün aydın .Allah tamamına erdirsin inşallah ve Rabbim dileyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…