çok çok tebrikler
inşallah sorunuz bir hamilelik geçirip alırsınız mucizenizi kollarınıza .......
zaman farketmez istedğin zaman başlayabilirsin.7-8 tane kuru inciri 750 ml suya at kaynayınca içine 1 tane havuç doğra ve 3 dk daha kaynat ve ılıyınca iç.sabah ve öglen aç karnına
ayrıca polikistik overliler için soğan kürü:300 ml. kireçsiz suya 1 tane orta boy soğanı 4 e böl ve kaynayan suyun içine at.5 dk kaynat.agzı kapalı olarak.ılıdıktan sonra süz ve ılık olarak iç.bunuda sabah ve öğlen aç karınına iç.ben bunuda kullandım.15 gün kullan sonra 15 gün ara ver.çok faydasını göreceksin.
kuru inciride 20 gün kullan sonra 1 hafta ara ver tekrar başla
ikisinide denedim tavsiye ederim herkese...:teytey:
merhaba arkadaslar.
yaklasık 1 senelık uzun yolculuk mutlu sonla sonuclandı sızınle paylasmak ıstedım.ben 2007 aralıkta anıden kanama ve sancıyla hastaneye kaldırıldım.dıs gebe oldugumu ogrendım.50 suren kanama ve sıkıntının ardından kendılıgınden dusurdum.daha sonra her ıkı yumurtalıgımda cıkolata kıstı oldugundan amelıyat olmam gerektı.temmuz ayında amelıyat oldum ve 2 ay menepoza soktu dr tedavı ıcın. daha sonra menepoz tedavısı sonlanmadan yanı 2. ayın sonunda adet gormeden tup bebek tedavısı yapıldı malesef negatıf oldu.cok uzgundum ve bunalıma gırmıstım resmen...bu arada sol tarafta tekrar kıst olusmaya basladı ve dr farklı cozumler zıkretmeye baslamamıstı.tam onları konusmaya gıtmeyı dusunuyorken..test yaptım ve pozıtıf cıktı.Rabbım kendılıgınden hamıle kalmamı nasıb ettı bana.okadar sevınclıyımkı bu bır mucıze.suan 10 hafta bıttı..pkos hastasıyım aynı zamanda korkuyorum hala acaba bısey olurmu dıye..dua edın bana olurmu.Allah ısteyen herkese nasıb etsın ınsaallah...
merhaba arkadaşlar.geçen ay histeroskopi oldum.rahim temizlendi.eşimede keçi boynuzu içiriyodum ve bu ay aşılamaya başlayacaktık.ve başlamadan kendiliğimden hamile kaldım.ayrıca polikistik over hastasıyım.adet düzensizliğim vardı.rabbim istedi ve olduu.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başınakaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaslar.
yaklasık 1 senelık uzun yolculuk mutlu sonla sonuclandı sızınle paylasmak ıstedım.ben 2007 aralıkta anıden kanama ve sancıyla hastaneye kaldırıldım.dıs gebe oldugumu ogrendım.50 suren kanama ve sıkıntının ardından kendılıgınden dusurdum.daha sonra her ıkı yumurtalıgımda cıkolata kıstı oldugundan amelıyat olmam gerektı.temmuz ayında amelıyat oldum ve 2 ay menepoza soktu dr tedavı ıcın. daha sonra menepoz tedavısı sonlanmadan yanı 2. ayın sonunda adet gormeden tup bebek tedavısı yapıldı malesef negatıf oldu.cok uzgundum ve bunalıma gırmıstım resmen...bu arada sol tarafta tekrar kıst olusmaya basladı ve dr farklı cozumler zıkretmeye baslamamıstı.tam onları konusmaya gıtmeyı dusunuyorken..test yaptım ve pozıtıf cıktı.Rabbım kendılıgınden hamıle kalmamı nasıb ettı bana.okadar sevınclıyımkı bu bır mucıze.suan 10 hafta bıttı..pkos hastasıyım aynı zamanda korkuyorum hala acaba bısey olurmu dıye..dua edın bana olurmu.Allah ısteyen herkese nasıb etsın ınsaallah...
arkadaslar cok tesekkur edıyorum.Rabbım bırbırımız ıcın yaptıgımız bu duaları boz cevırmesın ıns...artık hersey bıttı dedıgım anda Allahın nasıb ettıgı bu mucızeye hala ınanamıyorum.1 asılama 1tup bebek tedavısı sonrası.ustelık yapısıklıktan dolayı sol tupumde alınmıstı.neyse o kotu gunlerı artık anmak bıle ıstemıyorum, hatırlamam da ıns..bu arada burda olmak ta duygularımı benı anlayan bırılerıyle paylasmak cok guzel...hepınıze sevgıler..
merhaba canım kaç haftalık hamilesin ben daha gitmedim 27 sinde gidicez inşallah.daha tanışmadık bebeğimizle.kese yi görmeye gidicez .inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeğimize....
canım 11 haftalık hamıleyım.ınsallah Allah sanada o guzel kalp seslerını duymayı nasıb eder.5 haftalıkken keseyı 6 haftalıkken kalp atıslarını duyduk..ama bende bıkac hafta suren lekelenmeler oldu suan kesıldı.ıns bıdaha gormem.10 gun de bır muayeneye cagırıyor dr. malum pkos ve kıst olunca rısklı gruptayım..aklıma getırmemeye calısıyorum.dr umda cok moral verıyor sagolsun..
Hadı bakalım hayırlısıyla gorursun inş . bebısını:)
canım iyi akşamlar tebrik ederim.allah kucağına da almayı nasip etsin.bebeğinizle birlikte eşinize ve size sağlık ve mutluluklar diliyorum.herşey gönlünüzce olsun.darısı tüm isteyenlerin başına.........hoşçakal.....
sersöz naptın canım.doktora gıtcektın bugun.merak ettım...hersey yolundadır ıns..mujdenı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?