mucize gerçekleşti ve hamileyim

tesekür ederim arkadaşlar rabbim isteyen herkese versin.hiç bir zaman umudnuzu ytirmeyin hiç ummadıgınız anda gerçekleşiyor.ben ki bir mucize oldu.adetim geçtikten 2 gün sonra test yaptırdım negtaif çıktı.bütün umutlarım gitti.ama adet görmedim. 1hafta sonra tekrar test yaptırdm hcg değerim 7.77 çıktı.doktora gösterdim hamilesin dedi ama hala inanamadım.cumartesi tekrar yaptırdım 37 ye yükselmiş. bu sefer inandım.mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.dün tekrar yaptırdım 144 e yükselmiş. bus efer içim daha da rahatladı.bi de kendisii göesek hiç bi sıkıntım kalmayacak
o yüzden içinizdeki umudu hiç yitirmeyin.küçük mucizeniz sizi bekliyor.....

çok çok tebrikler
inşallah sorunuz bir hamilelik geçirip alırsınız mucizenizi kollarınıza .......

canım çok sağol bende bian önce başlıcam dua edin olurmu canım inşallah hayırlısıyla sorunsuz bebeğini kucağına alırsın

merhaba arkadaslar.
yaklasık 1 senelık uzun yolculuk mutlu sonla sonuclandı sızınle paylasmak ıstedım.ben 2007 aralıkta anıden kanama ve sancıyla hastaneye kaldırıldım.dıs gebe oldugumu ogrendım.50 suren kanama ve sıkıntının ardından kendılıgınden dusurdum.daha sonra her ıkı yumurtalıgımda cıkolata kıstı oldugundan amelıyat olmam gerektı.temmuz ayında amelıyat oldum ve 2 ay menepoza soktu dr tedavı ıcın. daha sonra menepoz tedavısı sonlanmadan yanı 2. ayın sonunda adet gormeden tup bebek tedavısı yapıldı malesef negatıf oldu.cok uzgundum ve bunalıma gırmıstım resmen...bu arada sol tarafta tekrar kıst olusmaya basladı ve dr farklı cozumler zıkretmeye baslamamıstı.tam onları konusmaya gıtmeyı dusunuyorken..test yaptım ve pozıtıf cıktı.Rabbım kendılıgınden hamıle kalmamı nasıb ettı bana.okadar sevınclıyımkı bu bır mucıze.suan 10 hafta bıttı..pkos hastasıyım aynı zamanda korkuyorum hala acaba bısey olurmu dıye..dua edın bana olurmu.Allah ısteyen herkese nasıb etsın ınsaallah...

tebirk ederim canım allah tamamına erdirsin.inşallah sağluıklı bi şekilde kucağına alırsın.bende pko hastasıyım.2 aşılama ve histeroskopiden sonra tam bu ay aşılamaya başlayacakken mücize gerçekleşi.ve hamileyim.hiç ummadıgın bir anda oluyor gerçektenn:)

hayırlı uğurlu olsun takdiri ilahinin önüne kimse geçemez allahım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ve darısı bebiş isteyen hepimizin başına
ammmiiiiiiinnnnnn:içelim:

ne mutlu sana bu güzelliği yaşamışsın rabbim vermiş bir kere inşallah hayırlı bir şekilde ve sağlıkla kucağına alırsın dualarımız bütün anne olmak isteyipte henüz meleklerine kavuşamamış biz anne adayları için ve siz annelik duygusunu tadıp hayırlısı ile sonucu bekleyenler için allahım hepimizin yardımcısı olsun

arkadaslar cok tesekkur edıyorum.Rabbım bırbırımız ıcın yaptıgımız bu duaları boz cevırmesın ıns...artık hersey bıttı dedıgım anda Allahın nasıb ettıgı bu mucızeye hala ınanamıyorum.1 asılama 1tup bebek tedavısı sonrası.ustelık yapısıklıktan dolayı sol tupumde alınmıstı.neyse o kotu gunlerı artık anmak bıle ıstemıyorum, hatırlamam da ıns..bu arada burda olmak ta duygularımı benı anlayan bırılerıyle paylasmak cok guzel...hepınıze sevgıler..

merhaba canım kaç haftalık hamilesin ben daha gitmedim 27 sinde gidicez inşallah.daha tanışmadık bebeğimizle.kese yi görmeye gidicez .inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeğimize....

merhaba canım kaç haftalık hamilesin ben daha gitmedim 27 sinde gidicez inşallah.daha tanışmadık bebeğimizle.kese yi görmeye gidicez .inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeğimize....

canım 11 haftalık hamıleyım.ınsallah Allah sanada o guzel kalp seslerını duymayı nasıb eder.5 haftalıkken keseyı 6 haftalıkken kalp atıslarını duyduk..ama bende bıkac hafta suren lekelenmeler oldu suan kesıldı.ıns bıdaha gormem.10 gun de bır muayeneye cagırıyor dr. malum pkos ve kıst olunca rısklı gruptayım..aklıma getırmemeye calısıyorum.dr umda cok moral verıyor sagolsun..
Hadı bakalım hayırlısıyla gorursun inş . bebısını:)

çok sevindim canmım bebeğin sağlıklı olmasına inşallah böyle devam eder.ben salıyı iple çekiyorum .sabırsızlanıyorum görmek için.aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.iyi düşünelim iyi olsunn.....

çok sevindim, allahım sağlıklı, sıhatli,birşekilde kucağına almayı nasip etsin.yarabbim bizlerede o sevinci yaşatsın.

Amin kızlar cok tesekkurler hepınıze.ben 2 senedrı sunu cok ıyı anladım.dr da ksısıtlı yardım edebılıyor.tamamen umutsuzluga kapılmayıp bol dua etmek gerek.bu arada sogan suyu ve kuru ıncır kurunu mutlaka tavsıye ederım.ben bızzat denedım.herkese sevgıler.Sersöz canım asla kotu dusunme hersey yolunda olcak buna ınan gorceksın..

canım iyi akşamlar tebrik ederim.allah kucağına da almayı nasip etsin.bebeğinizle birlikte eşinize ve size sağlık ve mutluluklar diliyorum.herşey gönlünüzce olsun.darısı tüm isteyenlerin başına.........hoşçakal.....

tesekür ederim canım.saolasın.rabbim bu mutrlulugu sizede nasip etsinn....

sersöz naptın canım.doktora gıtcektın bugun.merak ettım...hersey yolundadır ıns..mujdenı beklıyorum

merhaba canım dün gittik doktora keseyi gördük. 5 haftalıkmış.şimdiik herşey yolunda.pazar günü tekrar çağırdı bakalmı.kLP tışlRININDA Bİ GÖRSEK içim dahada rahat edecek inşallah....

ayyy cok mutlu oldum tebrık ederım:) bende 5 haftalık gormustum.1hafta sonra duyarız demıstı dr gercektende oyle oldu.hadı hayırlısı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…