italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #1 Annesinin karnında büyüyen bir yavru yunus 20 aylık fil dünyaya gözlerini açacağı günü bekliyor 20 aylık filin farklı bir açıdan çekilmiş fotoğrafı Golden retriever cinsi köpek yavrusu annesinin karnında yüzüyor 4 aylık fil annesinin karnında usulca yüzüyor Henüz 1 aylık olan bu yavru yunus annesinin karnında yüzüyor 11 haftalık fil embriyosu. Gözlerine ve kafasının şekline dikkat edin. 6 haftalık bir insan embriyosuna ne kadar da benziyor değil mi? Filin doğmadan hemen önce çekilmiş fotoğrafı. 45 cm uzunluğunda ve 12 kg ağırlığında Yavru köpeğin annesinin karnında 60 günlükken çekilmiş hali 30 günlük köpek embriyosu. Boyu 2 cm. alıntı mainboard
Annesinin karnında büyüyen bir yavru yunus 20 aylık fil dünyaya gözlerini açacağı günü bekliyor 20 aylık filin farklı bir açıdan çekilmiş fotoğrafı Golden retriever cinsi köpek yavrusu annesinin karnında yüzüyor 4 aylık fil annesinin karnında usulca yüzüyor Henüz 1 aylık olan bu yavru yunus annesinin karnında yüzüyor 11 haftalık fil embriyosu. Gözlerine ve kafasının şekline dikkat edin. 6 haftalık bir insan embriyosuna ne kadar da benziyor değil mi? Filin doğmadan hemen önce çekilmiş fotoğrafı. 45 cm uzunluğunda ve 12 kg ağırlığında Yavru köpeğin annesinin karnında 60 günlükken çekilmiş hali 30 günlük köpek embriyosu. Boyu 2 cm. alıntı mainboard
..ELCHIN.. bal oğlum****bal kızım Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 6.147 36 363 40 Amasya 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #2 gerçek mucize gerçekkk ama böyle teknolloji varsa neden bebekleride çekmiyolar zararı varsa niye hayvancıkarıda rahatsız ediyolar anlamadım akannehir
gerçek mucize gerçekkk ama böyle teknolloji varsa neden bebekleride çekmiyolar zararı varsa niye hayvancıkarıda rahatsız ediyolar anlamadım akannehir
yabangulumZ Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 9.722 23 683 42 Malatya 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #3 (((allahım sen nelere kadirsin.işallah bizde bebişlerimizi görürüz bir gün.
evrem716 İşte benn! Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2008 2.429 8 156 Sakarya 5 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #4 Ne kadar güzel! Tüylerim diken diken oldu!delikafadulden
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #5 ..ELCHIN.. .!.: gerçek mucize gerçekkk ama böyle teknolloji varsa neden bebekleride çekmiyolar zararı varsa niye hayvancıkarıda rahatsız ediyolar anlamadım akannehir Genişletmek için tıkla... yabangülüm .!.: (((allahım sen nelere kadirsin.işallah bizde bebişlerimizi görürüz bir gün. Genişletmek için tıkla... evrem716 .!.: Ne kadar güzel! Tüylerim diken diken oldu!delikafadulden Genişletmek için tıkla...
..ELCHIN.. .!.: gerçek mucize gerçekkk ama böyle teknolloji varsa neden bebekleride çekmiyolar zararı varsa niye hayvancıkarıda rahatsız ediyolar anlamadım akannehir Genişletmek için tıkla... yabangülüm .!.: (((allahım sen nelere kadirsin.işallah bizde bebişlerimizi görürüz bir gün. Genişletmek için tıkla... evrem716 .!.: Ne kadar güzel! Tüylerim diken diken oldu!delikafadulden Genişletmek için tıkla...