Mucize...... Hamileyim :)

honeybaby

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
505
4
296
arkadaşlar bir mucize oldu
:teytey: HAMİLEYİM:teytey:
daha önce 1 aşılama yaptırmıştık tutmamıştı tüp bebek için yazı bekliyorduk benim pco, eşimdede hareketli sperm sayısı azlığı vardı herzamanki gibi 15 gün günüm geçti bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Ben de aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum işallah hamileyimdir.

canım seni diğer aşılamanda takip etmiştim.... bence sen kesinlikle hamilesinnn... tebrik ederim...

korkmaaaa, vermiş Allah tutmasını da bilir, sen sadece dua et, ağır işlerden kendini sakın , bir miktar daha dinlenmeye yönelik yaşa günlük hayatını. Allah yardımcın olsun.

daha önce 1 aşılama yaptırmıştık tutmamıştı tüp bebek için yazı bekliyorduk benim pco, eşimdede hareketli sperm sayısı azlığı vardı herzamanki gibi 15 gün günüm geçti bu sabah evde gebelik testi yaptım uzunca bir süre gidip bakmadım bile nasıl olsa negatif diye sonra gözlerime inanamadım bir çığlık attım ve ağlamaya başladım çift çizgi
ağlayarak eşimi aradım geldi hastaneye gittik kan testi yaptırdık değerim 118 çıktı doktoru aradım ya yeni hamilesin yada düşecek dedi ne olur dua edin düşmesin bebeğim
gittiğimiz bütün doktorlar normal yolla bebeğimiz olmayacağını tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylemişti hala inanamıyorum şokdayım dualarınızı bekliyorum bide düşmemesi için ne biliyorsanız söyleyin lütfen:Saruboceq:

Rabbim bebeğini korusun inş.canım.İnşallah düşmez ve sağlıkla kucağına alırsın gelişmelerden bizi haberdar et lütfen...Senin için dua edicem...

tebrikler canım allah tamamını erdirsin bence hamilesin darısı bizim başımıza

ayyy canım cok güzel bisey bu allahım tamamına erdirsin rabbim bebeğini sana bagıslasın canım iste MUCıZE budurrr allahım cok büyük darısı basımızaaa canım

canım inşallah değerlerinde katlanır
bende bir mucize yaşadım aşılamda tutmadı ilk tüp bebek denemem tutmuştu ama erken doğumla kaybettim ikizlerimi ve ardında 9 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve 8 haftalığım şuan
seni çok iyi anlıyorum umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaa
ve darısı bizim gibi isteyen HERKESıNN TÜM BEBEK ıSTEYEN ARKŞLARIMIN BAŞINAAA
AMıNNNNNNNNNNNNNNN

çok sağolun arkadaşlar
allah razı olsun öyle heyecanlıyım ki kafam karmakarışık bir sabah uyanıp mucize yaşamak harika birşey dualarınız için teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız içinde allah isteyen herkese versin
değeri benimki gibi 118 civarında olup sonradan yükselen varmı aranızda?

canım tebrikler hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum..
düşmemesi için yat yorulma bol bol dua edelim hayırlısı olsun tatlımm.

ay canim cok sevindim sen dr bakma dua et ve Allah a sigin ins dusmez sana baglanir bebisin saglikli hayirli olur ins onunla konus ve sana simsiki tutunmasini iste inan o seni anlar ve hisseder dualarimiz seninle tatlim negatif dusunme hic stres yapma yani dr dedigi olmasin mutlu ol ve bebisini kucagina aldigini dusun hep gul kendini mutlu et canim kib

çok sağolun arkadaşlar
allah razı olsun öyle heyecanlıyım ki kafam karmakarışık bir sabah uyanıp mucize yaşamak harika birşey dualarınız için teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız içinde allah isteyen herkese versin
değeri benimki gibi 118 civarında olup sonradan yükselen varmı aranızda?

canım allah tamamına erdirsinn
geç döllenme olabilir 2-3gün sonra tekrar kanda baktır deger yükselirse problemm yokturrr
allahımm bizede nasippettt:Saruboceq::Saruboceq:

:lepi:sağlıkla kucağına almak nasip etsin
karamsar olma içini ferah tut
sevinçten hoplayıp zıplama kaydirigubbakcemile2

canim gözün aydin tebrik ederim..
saglikli bir bebekse zaten tutunur canim,stres yapma,yüksek seylere uzanma,dinlen bol bol...
ayy bende pcosluyum,insallah benimde mucizem gelir

118 cok ıyı bı deger bı kere canım
burda 10dan yukselen degerler gördük biz kaydirigubbakcemile5
umarım saglıkla kucagına alırsın bebegını:1hug:

canım gozunaydı.Ins.bebeğıne kavusursun.Benım bıldıgım 40 tan sonra kesın hamılesın.Zaten 40tan sonra yukselır.Merak etme.:1hug::nazar:

Tebrikler canımmmmmmmmm. :hooray: :teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende yeni tüp bebek yaptırdım ama sonuç negatif çıktı çok ümitliydim ama olmadı keşke bende normal yoldan hamile kalanlardan olsam

Back
X