• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık mucize kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çağla ve ayşenur kızlarımın adı belki sende beğenirsin
ama naz ismi de çok güzel bence
Allah analı babalı büyütsün yavrunu..

çok sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim tabiki önemli olan bebeğimin sağlıklı hayırlı bir evlat olması ama insan isim konusunda tereddüt ediyor birde eski isimleri sevmiyorum isme çok önem veriyorum bakalım hayırlısı artık eşimde karışmıyor sen bul diyor fikirlerinizi değerlendireceğim ben zaten normaldede çok kararsızım

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah. bence farklı isim olacak diye kasmak doğru değil. sorulduğunda kimsenin anlamadığı, anlaşılsın diye birkaç kez tekrar edeceği sürekli anlamını açıklamak zorunda kalacağı bir isim çocuğun gelişim döneminde özgüvenini sarsar. insan ismiyle yaşar derler anlamı güzel bir isim olması önemli olan.

neden yalnış anladın anlayamadım ben seni ben yavrumu seneler sonra dünyaya getireceğim için inş allahın izni ile ismindede seçici, olmak istiyorum o kadar içime sinmeyen anlamı olmayan ismi tabikide koymammesela eftelya ismini çok beğeniyorum ama herkez söyleyemez< diye koymuyorum

naz süper bence nazarda koyabilirsin bide bu aralar çok popüler olan ceylin...ceylin cennetin kapısı demekmiş...bide kardelende güzel isim...

benim 5 yaşındaki kızımın adı CEYDA AZRA şimdi bir kız daha bekliyorum. ablasına uygun olsun diye ceylin naz (hamileliğim biraz sorunlu geçtiği için naz ) koymak istiyorum

canım baştan bu yana ben hep naz diye alıştım senin bıcır kızına .
o yzüden naz dan başka bir şey söylesen de çok muhteşem olsa da naz ağır basıyor gibi geliyor aban :)
ama hayırlı evlat olur inşallah.
ismi de sönük kalır güzel bahtının yanında inşallah

çok sağolun arkadaşlar bende NAZ diye çok alıştım ama kimide eleştirip aklımı karıştırıyor
swethome canım sağol bende aslında öle başka güzel anlamlı isim buluyorum ama aklım nazda kalıyor yine

canım tamda nazlı bebeğine uygun isim.bencede NAZ ismi çok yakışır tatlı kuzuna :emir_bebek::asigim:

canım allahım tamamına erdirsin benimde kızım var naz, duru, ada, melis, aysima, beril isimlerini düşünmüştük ve kurra çektik melis çıktı kızımın adı melis sende beğendiğin isimler arasında kurra çeke bilirsin sağlıkla kucağına alıp büyütmen dileğiyle

canım hayırlı olsun bebişiniz benim kızımn adı ece çok seviyorum bu ismi bi daha kzım olursa naz koymak istiyorum ama arkadaşım yeğenine özümnaz koydurmuştu duyunca çok beğendim hiç duymamıştım daha önce belki senide hoşuna gider

melis
günce
ada
nil
beril
sıla
elif
ela
meyra
kavin
sinem
dide
defne

son donemlerde dogan veya dogacak kız cocuklarının cogunun ismi ecrin, ceylin, duru, eylul, ada... bu isimleri duymaktan gına geldi bana mirmirmirmir
tavsiye edebileceklerim;

dila
gülce
doga
derin
deren
dora
kavin (anlamı hosuma gidiyo) guclu kız demekmis
alya
umarım saglıkla dogar bebegin :nazar:

yazılan tüm isimler çok güzel ben her çocuğun ismiyle geldiğine inanıyorum.hamileyken veya hamile kalmayı beklerken veya doğunca karşılaştığınız bir olay size ipucu verebilir.mesela çocuk gurbette doğar adı sıla olur.
çok yağmurlu bir günde doğar hiç yağmur beklenmeyen bir yaz günüdür adı yağmur olabilir.
veya tatilde aniden doğum yaparsınız deniz olur nehir olur su olur.
hayatınızı içinizi sıcacık hissettirir güneş olur adı.
dualarla gelen bi bebektir allahın size hediyesi yıllarca beklenen bi bebektir elif bebek olur merve,büşra,ceylin olur.
erken doğmuştur günlerce başucunda beklenmiştir hayata tutunsun diye ömür bebektir ezel bebektir onun adı.
inanılmaz şans getirmiştir uğur bebek olur onun adı.(buna benzer devam eder gider)

Back
X