• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık mucize kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben zümra ismini çok beğeniyorum anlamı da güzel, iyi ahlaklı.. bi kızım olursa ismi çoktan hazır sanırım:)

hayırlı olsun saglık sahhatle ıns. nurefşan nasıl sence anlamı nur sacan
süprizzzzz

duru güzel isim
nisa rana duru isimlerini seviyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:
bende "naz" ismini çok seviyorum ama başına beren isminide eklersen bence gayet güzel duruyor
" BEREN NAZ "

Son düzenleme:
[YÜSRA cok güzel anlamı zorluktan sonra gelen kolaylık
ınşirah suresi: Rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla; 1- Biz senin için (mutluluğun) göğsünü açmadık mı? 2- Senden yükünü indirmedik mi? 3- O senin sırtını ezen yükü. 4- Senin şanını yüceltmedik mi? 5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. 6- Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. 7- O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul. 8-Ancak Rabbine yönel.

Son düzenleme:
Hayırlısı Olsun Ablacım..
Bencede Naz çok uygun Bi isim..
Dayımında 9 Sene sonra bebekleri olmuştu.. İsmini Ecenaz koydular.. Evin nazlı kraliçesi Olsun diye..
Belki bi fikir verir diye umuyorum..

NAZLI HıLAL (çok mu milliyetçi oldu?) illa naz koyucam diyorsan hoş bir isim olur.

Bende 22 haftalık hamileyim kızım olucak ismini azra naz koyucaz inşallah

hayırlı ugurlu olsun canım öncelikle saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim bende bikac fikir vereyim:
reyyan:cennette acan gülün adı
eyşan:şanlı,ulu kadın
ceylin
benim kızıma koymak istediğim isimse hanzede
tercih senin adıyla yasasın inşallah

öncelikle hayırlı olsun cnm
ne güzl 11 sene sonra harike bir süpriz yapmış meleğin
bende 3.5 sene uğraştıktan sonra tüpbebekle hamileyim şuanda.
seninkinin yanında sönük kaldı ama :))
o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
yani aradığın isim hem güzel olsun hem içini tirtretsin hemde onun o mucize gelişine yakışsın istiyorsun dimi?
işte bende bu yüzden isim bulamıyorum.
gerçi cinsiyetini öğreneli henüz 2 hafta oldu ama yinede aklıma bir tane bile isim gelmiyor.
baktım sana yazılanlara hiçbiri içimi titretmiyor.
hepsi çok güzel isimler ama benim aradığım başka birşey.yani modern isim takıntısı değil bu seni anlıyorum.
sana önerebileceğim bir isim yok bu yüzden
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş:)))))

bence DERİN EFSUN TANEM DURU ECRİN dünya tatlısı bir isimler ama bana göre sen bilirsin sen karar vermelisin...:1closedeyes:

öncelikle hayırlı olsun cnm
ne güzl 11 sene sonra harike bir süpriz yapmış meleğin
bende 3.5 sene uğraştıktan sonra tüpbebekle hamileyim şuanda.
seninkinin yanında sönük kaldı ama :))
o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
yani aradığın isim hem güzel olsun hem içini tirtretsin hemde onun o mucize gelişine yakışsın istiyorsun dimi?
işte bende bu yüzden isim bulamıyorum.
gerçi cinsiyetini öğreneli henüz 2 hafta oldu ama yinede aklıma bir tane bile isim gelmiyor.
baktım sana yazılanlara hiçbiri içimi titretmiyor.
hepsi çok güzel isimler ama benim aradığım başka birşey.yani modern isim takıntısı değil bu seni anlıyorum.
sana önerebileceğim bir isim yok bu yüzden
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş:)))))

canım çok sağol beni çok iyi anlamışsın çok özel ve anlamlı olsun istiyorum mesela ben bir zamanlar müge melis ecrin isimlerini çok severdim çok eskilerden beri bikaç isim vardı şu an ise hiç içime sinen isim yok hala birtek senelerdir sevdiğim naz ismi şuan aklınmda canım bu arada seninde gözünaydın 3 5 neyse bilirim o çocuk aramanın ne kadar zor olduğunu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

bende Yaren diyorum anlami "arkadas dost" bu arad bende bitanecik nazli kizimin adini yaren koyduma.s hayirli olsun arkadasimm senin adina cok sevindimm

elvin: rengarenk; gokkusaginin renkleri;cennet cicegi

Elvin güzel bir isim ve sizin dediğiniz gibi 'rengarenk, çok renkli' gibi anlamlar taşır.
Ama kesinlikle 'Cennet çıçeği' anlamına gelmez..
Isim sözlüklerinin çoğu yazılan anlamları kontrol etmeden yayinliyor, bu yüzden böyle yanlış anlamlar çıkıyor ortaya..

Back
X