Doğuma Hazırlık mucize kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar sağolun ma nehir ve naz arasında kaldık tabiii bakarsın yinede başka bulurum

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah...benimde oğluşum olacak ama kızım olsaydı aysima yada aleyna olmasını isterdim senin düşündüğün isimlerde hepsi birbirinden güzel ama:)

tebrik ederim.sağlıcakla kollarına alman dileğiyle.benimde kızım olacak şuan 22 haftalığım isim şimdiden belli NEHİR ADA sabırsızlıkla bekliyorum.naz ismi çok güzel çokta hoş koymanı kesinlikle tavsiye ederim en yakın arkadaşım naz koydu çok memnun.aslında sana önerim NEHİR NAZ koyman tabi sadece bi öneri.ben doğada var olan nehir,ada,ırmak,deniz,defne,yağmur bu gibi isimlere bayılıyorum söylerken içim açılıyor.mutlu oluyorum kura çektik nehir çıktı hızımızı alamadık bide ada koyduk koyduğum isimlerden çok memnunum.ve onu kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

ceri sağol canım sende inş sağlıkla kucağına al kızını canım ben senelerdir naz ismini çok seviyorum eşimde naza çok alıştı çevremde nehir diyor olabilir aslında nehir naz

biraz geç oldu ama ben yeni üyeyim, o yüzden ancak yetiştim diyelim. öncelikle sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin allah. benim bi bebeğim yok ama isimler ve anlamlarına merakım var. şimdiye kadar ilgimi çeken en özel kız ismi EBRAR ECE: İYİLİK KRALİÇESİ.
tekrar hayırlı uğurlu olsun

benimde kızım olacak isim bulamıyoruz eşimle anlaşamıyoruz bu isim değişik ve anlamı güzel....

RÜYA bu minik prensese çok yakışır bence 11 yıllık bir özlemden sonra kendi rüya gibi gelmiş....
Ama tabiki o sizin meleğiniz en güsel ismi siz bilirsiniz sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim......
Allah banada bir kız evlat nasip eder inşallahhh

kızlar çok teşekkürler..kızımın adı naz oldu şu an 3 yaşında ama nazlımı nazlı hakikatten isminin anlamını taşyorlar....

canım daha 32 haftan var ya ben napim 9 hafta var daha koyamadık bir isim :)

tebrik ederim çok beklemişsiniz bu kızı Allah sonunda kavuşturacak işallah kızınızla sizi. Duru ismini çok severim ve yiğenimiz var adı duru kendiside adı gibi duru çok güzel, sakin bir bebek insanlar adlarıyla yaşar bunu unutmayın. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…