mucize lahana diyeti ile zayıflama

lilitiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
3.887
131
113
Merhaba arkadaşlar hamile kalmadan önce 20 kilo vermeyi hedefledim spor salonuna yazıldım ve 5 ayda 10 kilo verdim geri kaldı 10 kilo bunun icinde lahana diyetine başladım haydi bismillahh :16::16::16::16::16:

• bir orta boy lahana
•6 adet büyük boy soğan
• bir demet maydonoz
• 2 adet yeşil biber
• 2 adet domates
• cok az tuz
Bütün malzemeleri büyük boy tencereye doldurup üstünü bürüyene kadar su koydum malzemeler yumuşayınca blendırdan gecirdim ve bir kase icemedim 1 saattir bir kaşık corba bir bardak su gitmiyor valla :50::50::50:

Merhaba canim oncelikle insallah bu dilegine biran once kavusursun. Bende suanda lahana diyeti yapiyorum. Ve sana arkadaslik yapmaya varim bende yeni basladim.
😉😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bu diyete bugün başladım iğrenç bir tadı var bardağa koyup içine limon sıkyıorum ve ılık içiyorum burnumu tıkayıp su içer gibi içiyorum çünkü çok iğrenç bir tadı var ama inat ettim yapıcam sizler nasıl yapıorsunuz

Selam arkadaslar bende 5 sene once bu diyetle iyi kilo vermistim... İlk yaptigimda tadi igrenc gelmisti ama 2. yapisimda tuz, yag haric icine istedigim baharatlardan koydum ozellikle aci sevenler icin pul biber super oluyor ve limon koyun lezzeti super olacak...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X