- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
- Konu Sahibi aysegularik
-
beni haziran 2013 tüp bebek anneleri tanır çünkü ben de haziranda tüp bebek denedim hatta bu ayda denemek için adet gününü bekliyorduk. adetim dört gün gecikti. 3 farklı test aldım yaptım üçünde de kopkoyu ikinci çizgi. Allahım ümitlenmek istemiyoruz hala ya değilsem diyoruz. çünkü adet olacak gibi sancım var.
tebrik ederim canımbeni haziran 2013 tüp bebek anneleri tanır çünkü ben de haziranda tüp bebek denedim hatta bu ayda denemek için adet gününü bekliyorduk. adetim dört gün gecikti. 3 farklı test aldım yaptım üçünde de kopkoyu ikinci çizgi. Allahım ümitlenmek istemiyoruz hala ya değilsem diyoruz. çünkü adet olacak gibi sancım var.
bence mucizen gelmis artik halaylara durusun canim tebrik ederim
Gozun aydin arkadasim Allah kucagina almayi nasip etsin Insa allah. (Amin).Amenna yeterki istemeyi bilelim Allahtan.Ama bazen istemek te yetmiyor nasip degilse olmuyor benim gibi defalarca ust uste negatif alanlara...Ben 6 senedir husrana ugramaktan yoruldum.Benim gibi olanlara Allah sabir versin...yeter ki Allahtan istemeyi bilelim o herşeye kadir.
Gozun aydin arkadasim Allah kucagina almayi nasip etsin Insa allah. (Amin).Amenna yeterki istemeyi bilelim Allahtan.Ama bazen istemek te yetmiyor nasip degilse olmuyor benim gibi defalarca ust uste negatif alanlara...Ben 6 senedir husrana ugramaktan yoruldum.Benim gibi olanlara Allah sabir versin...
ne amelyati cnm varikosel mi?yarına randevu aldım ama gitmeye korkuyorum. eşim de yarın ameliyat olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?