- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
- Konu Sahibi aysegularik
-
tüp bebek link açtım ama buraya da yazmak istedim. kızlar eşim varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce benim bir tüp tıkalı diğer şüpheli. haziranda tüp bebek denedik olmadı şimdi adetim 4 gün gecikti test yaptım. 3 ayrı markada sonuç :
Eki Görüntüle 778482
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.acaba eşinizin değerleri neydi en son ve kaan hoca hangi ilaçları tavsiye etti tedaviniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
bende bana verdiği ilaçları söylemeyim de siz de kaan beyle iletişime geçin. değerlerinizi web sitesinden gönderin her soruya maille cvp veriyor. Allahın taktiri işte. Allah hepimize nasip etsin
neden söylemedin anlamış değilim açıkcası.biz daha önce kaan hocaya mail ile sormuştun ancak bize ilaç önermedi değerlerimizin normal gebelik için yeterli olduğunu söyledi.bizim sayı sorunumuz yok ileri hız %10.
Allah korusu doktora söylemeden kullanıp aksi tesir görmenizi istemedim. klomen endol bi de başka doktor argenmax verdi. klomeni zaten 9 aydır fln kullanıyor endol 1 hafta ya kullandı ya kullanmadı argenmax 3 hafta kullandı
ya benim adet olacak gibi ağrım var lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?