Allah sizlere de iş nasip etsin.evet haklısınız bu ülkede haketmeyenler bazı yerlere gelirken,üniversite mezunları işsiz kalıyor.ne acı.ama inşaalllah bulacaksınız.moral bozmayın.
Haketmeyenlerden kastınız ne, kim bilmiyorum ama lise mezunu olduğum için sanırım ben de o haketmeyenler kısmına giriyorum nazarınızda.Herkes hakkettiği yerdedir, er ya da geç.buna emin olun.
üniv.2. sınıfta maddi sebeplerden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım, lise mezunuyum.Ama lise mezunuyum deyip oturmadım neticemin üzerine.Saldırdım.. Meslek edindim yetmedi başka mesleklere de merak saldım.
Bugün profesyonelce yaparım diyebileceğim 2 farklı mesleğim var.Hem her türlü fotoğrafın hakkından gelirim, hem de grafik tasarım konusunda çok büyük markalara kurumsal kimlikler tasarladım.Yetmedi ön muhasebeyi öğrendim, bi çok muhasebe programını kullanabiliyorum.Son zamanlarda çok iyi ivme kazanan sektörlerden biri de e-ticaret.. Bununla alakalı da çok çabaladım.Şimdi bi e-ticaret sitesinin görsel tasarım sorumlusuyum.Bölüm yöneticiliğine adayım.Aynı anda kanald de yayınlanan çok sevilen bi dizinin set fotğrafçılığını yapıyorum.AMA LİSE MEZUNUYUM.
Nedir yani lise mezunu olduğum için mi haketmiyorum?
Yoksa lise mezunu olmama rağmen bi çok üniv mezununa nazaran daha iyi konuşabilen, yazı dili daha iyi olan, işinde yenilikçi ve yaratıcı olduğum için mi bulunduğum konumu haketmiyorum?
Arkadaşım sana gelince, tam 6 ay işsiz kaldım, açık konuşayım genelde görüşmelere gittiğim şirketlerin istekleri bana uymadı, doğru yeri bulana kadar bekledim.Hatta bi iki yere girdim bi kaç gün çalışıp çıktım.Ama şimdi çok iyi bi işim var, sakın kendini üzme.İş konusunun ciddi anlamda nasip meselesi olduğunu düşünüyorum.Eminim zamanla çok iyi işler yaparsın.
Allah senin ve tüm iş bulamayanların yardımcısı olsun.