mucizeeee:)pcoslu arkadaşlar bakarmısınızz ?

melekk89

mutlu anne
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
98
41
303
mrb arkadaşlar nasıl başlıcam bilemiyorum ama çok mutluyumm bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silikdi sonra kan tahlili yaptırdım veee hamileyimm mucize gibi hiç beklemiyordm geçn ay doktra gittiğimde en büyük yumurtam 9mm klomen kullanmama rağmen okadar büyümüşdü doktr bi daha ki ay 3 doz kullanalım demişdi ki allahıma bin şükür gerek kalmadı.çok ümitszdmm acayip şaşkınımm allahım okadar büyük ki o istedikden sonra olmayacak şey yok çok şükür..bu arada bn 5aydır rejim yapıyorum 70.400 den şuan 53 kiloyum bnce kilo vermem çok büyük fayda sağladı hep spor yapdm sağlıklı beslendim birde ilişkiden sonra bacakları dikmek hemn kalkıp yıkanmamak herşy allahtn muhakkak ama denemkde fayda var.yarın doktra gidicm inş problm yokdr.hepiniz için dua ettim inş sizde en yakın zamnda bu duyguyu tadarsnz.ümitsz olmayın allahıma sığının benim içinde dua edin lütfn hayırlısıyla kucağıma alayımm görüşürs arkadaşlr...

canım allah kucağına almayı nasip etsin inşlhhhhh.. ilk klomeni günde 2tane kullandığımda bende hiç yumurta olmamıştı sonra günde 3 tane kullandığımd oldu yumurta cnm bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım şimdi gün sayıyorum sanada çatlatma iğnesi yapıldımı yapıldıysa iğneden kaç gün sonra test yaptın cnm bende kilo yok 1,74 boyunda 57 kiloyum

Son düzenleme:

aminnn canım allahım tez zamanda sanada nasip etsin inşş.bn sadece 5gün klomen kullandım başka hiç bir şey denemedk gonal f die bi iğneden bahsetti onda da 25 yaşdn sonra devlet ödüyomş doktr öle söyledi sonrada 1sne dha bekleyelim klomenin dozunu arttıralım dedi bu ay gidickdm işde gerek kalmadı bebiş için gidicm inş.

iğne olmadın yani. cnm ben 28 yaşındayım yine karşılamıyorki nese dua et bana haftaya bugün test yapacam inşlh yarına sende güzel şeyler duyarsın doktordan haber ver gelince

iğne olmadın yani. cnm ben 28 yaşındayım yine karşılamıyorki nese dua et bana haftaya bugün test yapacam inşlh yarına sende güzel şeyler duyarsın doktordan haber ver gelince

inş canım tüm kalbimle dua ediyorum senin için herkez için yarın 4de randevum gelince güzel haberler verirm inş allahın izniyle öptm

melek89 şu an doktorda olmalısın inşlh güzel şeyler duyuyosundur gelin haber ver

canımm ultrasnla baktı ama şuan görünmüyor salı günü tekrar gidicm 3.5 haftalık falnmış folik asit werdi bakalm inş yokdr bi problm görebilirm keseyi..doktra çok ümitszdm olabilceği konsnda dedim oda zatn beklemedğn için hmn oldu dedi düşünmemkde fyda var tabi oda çok zor amaa allahım inş sanada en yakın zamanda versin

saolasın cnm duaların için. sendede bi sorun olmaz inşlh dikkat et kendine. hep diyolar düşünmeyince oluyo diye ama ben düşünmeden edemiyorum ki şu an bu topikte olmam bile bu konuyu düşündüğümü göstermiyomu mesela

çok iyi anlıyorum seni pcyi açdğm gibi tedaviyle ilgili şyler okurkn buluyordm kendimii çok zor yıpratıcı bi dönm ama buda bi gerçk oluruna bırakmşken hamile oldğmu öğrndm kendini bşka şeylerle meşkl et sen çalışıyomsn kaç yaşındaydn

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kilo vermek pcoda çok etkili eminim etkisi olmuştur rabbim seni çok aratmamış ne güzel darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah..

hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kilo vermek pcoda çok etkili eminim etkisi olmuştur rabbim seni çok aratmamış ne güzel darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah..

amin çok teşekkür ederim darısı tüm isteynlerin başına inş.kilo vermek bncede çok etkili oldu çok yürüdüm spor yaptm doktrda kilo vermenin işe yarayacğnı söylemşdi çok şükr oldu inş sağlıklı sıhhatli kucağımada alırım.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…