mrb arkadaşlar nasıl başlıcam bilemiyorum ama çok mutluyumm bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silikdi sonra kan tahlili yaptırdım veee hamileyimm mucize gibi hiç beklemiyordm geçn ay doktra gittiğimde en büyük yumurtam 9mm klomen kullanmama rağmen okadar büyümüşdü doktr bi daha ki ay 3 doz kullanalım demişdi ki allahıma bin şükür gerek kalmadı.çok ümitszdmm acayip şaşkınımm allahım okadar büyük ki o istedikden sonra olmayacak şey yok çok şükür..bu arada bn 5aydır rejim yapıyorum 70.400 den şuan 53 kiloyum bnce kilo vermem çok büyük fayda sağladı hep spor yapdm sağlıklı beslendim birde ilişkiden sonra bacakları dikmek hemn kalkıp yıkanmamak herşy allahtn muhakkak ama denemkde fayda var.yarın doktra gidicm inş problm yokdr.hepiniz için dua ettim inş sizde en yakın zamnda bu duyguyu tadarsnz.ümitsz olmayın allahıma sığının benim içinde dua edin lütfn hayırlısıyla kucağıma alayımm görüşürs arkadaşlr...
mrb arkadaşlar nasıl başlıcam bilemiyorum ama çok mutluyumm bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silikdi sonra kan tahlili yaptırdım veee hamileyimm mucize gibi hiç beklemiyordm geçn ay doktra gittiğimde en büyük yumurtam 9mm klomen kullanmama rağmen okadar büyümüşdü doktr bi daha ki ay 3 doz kullanalım demişdi ki allahıma bin şükür gerek kalmadı.çok ümitszdmm acayip şaşkınımm allahım okadar büyük ki o istedikden sonra olmayacak şey yok çok şükür..bu arada bn 5aydır rejim yapıyorum 70.400 den şuan 53 kiloyum bnce kilo vermem çok büyük fayda sağladı hep spor yapdm sağlıklı beslendim birde ilişkiden sonra bacakları dikmek hemn kalkıp yıkanmamak herşy allahtn muhakkak ama denemkde fayda var.yarın doktra gidicm inş problm yokdr.hepiniz için dua ettim inş sizde en yakın zamnda bu duyguyu tadarsnz.ümitsz olmayın allahıma sığının benim içinde dua edin lütfn hayırlısıyla kucağıma alayımm görüşürs arkadaşlr...
bende maalesef pko mağduruyum 4 yıldır onunla uğraşuyorum evliliğimin 8. ayında tek kutu klomenle çatlatma iğnesine bile gerek kalmadan hamile kalmıştım ama maalesef 8 haftalıkken dış gebelik olduğu anlaşıldı ve açık ameliyatla hem bebeğim gitti hem de sağ tüpümne üzüntüler yaşadım atlattım bir ben bi allah bilir
şu an ki dr bana pko için glifor verdi acayip kilo verdiriyor 59 kilodan 54 düştüm dr çok iyi diyo inşş herşey yoluna girerbu ay aşılamam yapıldı test günüme de az kaldı inşş bende hayırlı sonuçlar alırım pko rağmen bu savaşı kazanırım çünkü ne kadar zor bi süreç olduğunu çok ama çok iyi biliyorum yaşayarak... allah hepimizin yardımcısı olsun allahım hepimizin yüzümüzü güldürsün
insallah hamile müjdeni tez zamanda veririsin canım
maalesef bitanem yine yine yine negatifle sonuçlandı olmadı3. ve son aşılamaya bile başladım 5 gündür menogon vuruluyorum yarın sabah yumoş kont var inş büyümüşlerdir ve rabbim bu kez nasip eder
dr buda olmazsa tüp bebeğe hazırlanacaksın dediolsun da ister aşılama ister tüp bebek hiç farketmez yeter ki olsun
moralini bozma kuzum insallah bu kez olur ALLAH yardımcınolsun evetolsunda dediğin gibi insallah olur kuzum insallah
allah razı olsun bitanem bu kez rabbim nasip eder inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?