Bu sebepten niye kim sizi dışlasın tam olarak? İnsanların ağzının payını vermezseniz ağzı olan konuşur. Dik durun biraz. Eşinizle çocuğunuz olmuyor diye mi yoksa bu kaynaklı etkilenen psikolojiniz kaynaklı gerginlikten mi aranız bozuluyor? Kafaya bu derece takarsanız olacak olan da olmaz. Psikolojik destek alın belli ki kendi başınıza toparlayamayacaksınız2 yıldır bebeğim olmuyor insanların dışlamasından sorularından kendimi eksik gibi hissetmekten yoruldum evliliğim bitecek diye korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı ? çok çaresizim maddi durumum tüp bebeğede el vermiyoe devlet hastanesinde tedavimi devam ettiriyorum hatta hiçbir sorun olmamasına rağmen olmaması dahada zor bir durum
Tam tersi kafaniz fahatladigi icin gebeligi kolaylastirabilir de. Hem once kendinizi toparlayin sonra hamile kalin.evet bende psikolojik destek almak istiyorum ama verilen ilaçlar dahada çok gebeliğe engel olurmu diye gitmedim
Bunun için evlilik bitecekse o adamdan hayır gelmez zaten.evliliğim bitecek diye korkuyorum
Hanedanın geleceği tehlike altında mıymış? Sen şehzade dogurmazsan ne olurmuş? Yapmayın güzel kadınlar yapmayın. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin2 yılı bu kadar gözümde bütütmemin sebebide eşimin ailesiyle yakın olmamız ve her seferinde beni iğnemeleri
Benimde olmadı 2 yıl 2 tanede düşük oldu sonra. Ama şimdi yavrum yanımda şükür. Sizi bu konuda üzecek koca olmaz olsun zaten. Diğerlerinede verin cevabı başkasının özeline bu kadar burunlarını sokmasınlar. Ben yeri gelince çok güzel cevapları yapıştırdım kimse sesini çıkaramadı. Ama ne çektiğimi ben bilirim. Allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin. Bu arada bende tedavi gördüm olmadı sonra doğal yolla hamile kaldım. Yani kendinizi rahatlatın biraz bence2 yıldır bebeğim olmuyor insanların dışlamasından sorularından kendimi eksik gibi hissetmekten yoruldum evliliğim bitecek diye korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı ? çok çaresizim maddi durumum tüp bebeğede el vermiyoe devlet hastanesinde tedavimi devam ettiriyorum hatta hiçbir sorun olmamasına rağmen olmaması dahada zor bir durum
5 senedir evliyim daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Sen daha 2 senedir evlisin. 15 senedir bekleyen insanlar var. Vakti zamanı tamamlaninca nasibinde varsa olur elbet. Neden kendini üzüyorsun . Çevrenin lafi sözü ignelemesi bitmez. Ağızlarının payını vereceksin ayrıca çocuk yüzünden ayrılacaksa eşin hiç beklemesin..2 yıldır bebeğim olmuyor insanların dışlamasından sorularından kendimi eksik gibi hissetmekten yoruldum evliliğim bitecek diye korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı ? çok çaresizim maddi durumum tüp bebeğede el vermiyoe devlet hastanesinde tedavimi devam ettiriyorum hatta hiçbir sorun olmamasına rağmen olmaması dahada zor bir durum
2 yıldır bebeğim olmuyor insanların dışlamasından sorularından kendimi eksik gibi hissetmekten yoruldum evliliğim bitecek diye korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı ? çok çaresizim maddi durumum tüp bebeğede el vermiyoe devlet hastanesinde tedavimi devam ettiriyorum hatta hiçbir sorun olmamasına rağmen olmaması dahada zor bir durum
2 yıl cok uzun bir süre degil kafaya taktiginiz icin buyumuste buyumus olay kafanızda. Soranlara şuanda bilinçli olarak istemiyorum dersiniz evliliğin keyfini çıkarıyorum gibisinden.2 yıldır bebeğim olmuyor insanların dışlamasından sorularından kendimi eksik gibi hissetmekten yoruldum evliliğim bitecek diye korkuyorum benimle aynı durumda olan varmı ? çok çaresizim maddi durumum tüp bebeğede el vermiyoe devlet hastanesinde tedavimi devam ettiriyorum hatta hiçbir sorun olmamasına rağmen olmaması dahada zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?