Mucizem geldi ama korkuyorum

Aygolge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
898
3.091
63
40
Kızlar ben 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim bı anda adet en son 8 Ağustos 11 Eylül de idara da 2 kez pozitif gördüm kanda 52.25 çıktı sonra 124.5 sonra 245.2 bugünde 622.79 çıktı dünden beri lekelenmelerim oluyo yerleşme kanaması dedi Dr ama ben korkuyorum siz de böyle bı durum oldu mu nolur yardımcı olun stres yapıyorum

Kızlar ben 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim bı anda adet en son 8 Ağustos 11 Eylül de idara da 2 kez pozitif gördüm kanda 52.25 çıktı sonra 124.5 sonra 245.2 bugünde 622.79 çıktı dünden beri lekelenmelerim oluyo yerleşme kanaması dedi Dr ama ben korkuyorum siz de böyle bı durum oldu mu nolur yardımcı olun stres yapıyorum
Cooook mutluyum şuan yaa gerçekten sevndm doktor değiştrn içinize sinmediyse haylrı sağlıklı olsun inş

Benimde 8. Haftada falan kahve lekem oldu her seferinde koşa koşa dr gittim sorun yoktu çok şükür şuan 38+4 olduk darısı size olsun inşallah hayırlı olsun içinize sinmiyosa dr değiştirin 🤭

Gözünüz aydınnnn Yerleşme kanamasıdır korkmayın Allahın izniyle annesine sıkı sıkı tutunmak için yer yapıyor minnoşum :anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun saglikla gelsin bebeginiz insallah 😊
yaş kaç bilmiyorum afaki konuşuyorum ileri bi yaş ise vücudunuzu yormadan dingin sekilde ve kontrollerinizi atlamadan gecirin süreci derim.

Ayy ne güzel bir mucize masallah sağlığa kucağına al inşallah doktor kontrolünu hiç atlama yerlesmede kanama yapar bende yaşadım

35 yaşındayım öyle yapmaya çalışıyorum ama bu kanama biraz stres yaptı 😔

bendede olmustu..ustelik yasinizda gec degil ablam 43 yasinda doğum yapti 😊
kanamalar ileriki haftalarda olursa dr a basvurun tabiki..
simdilik kimse bilmesin..bebeginiz cok minik henuz tutunma asamalarinda..yormayin kendinizi munubus otobüs uzak durun mumkunse evinizde gecirin ilk zamanlari..yollardaki setler hep korkutur beni.

Konuyla ilgili bir bilgim yok sadece sizi tebrik etmek istedim. Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu 🙏

Amin inşallah sizin ne kadar sürdü keseyi haftaya görebileceğimiz söylendi kaç haftaliktiniz
Cnm özelde 4 + beş diye hatırlıyorum yada beş artı dört bir hafta lekelenme oldu progestarana rağmen sonra bitti büyüyor doktor dedi üçe kadar lekelenmem ara sıra oldu şimdi büyüdük sukur

Ne güzel bi haber 😍 bol bol dinlen ayaklarını yükselt öyle uzan doktorundan progestan iste mutlaka ama inşallah sağ salim gelsin kucağına

Allahım 18 yıll

Valla ayakların altına hafif yastık koyup uzanın kalkmayın

Bi yere uzanmayın

Yemekler önünüze gelsin azıcık keyif yapın 18 yilllllll:)

Allahım 18 yıll

Valla ayakların altına hafif yastık koyup uzanın kalkmayın

Bi yere uzanmayın

Yemekler önünüze gelsin azıcık keyif yapın 18 yilllllll:)
Aynen öyle çok bekledik ama vakti saati bu zamanmış 😉 rabbim çok büyük hepimizin gönlündeki olsun inşallah

Rabbim mucizenizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ablacım 🤲 😍🥰hayırlı Salih Saliha evlat olsun 🤲🤲

Back
X