mucizem tek tüple bende hamileyim...

ya bide yazmayı unutmuşum kızalr bende pkos luyum.tek tüp pko ve rahim anomalisi yani yok yok bende:)çok şkr hamileyim ama inş. bırakmaz beni.pkoslularada ümit olsun diye yazdımm

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.Elini göbişine koyup hep Ayetel Kürsiyi oku!..
Rabbim mucizeni verdi korusunda İnşallah!...

tebrikler sorunsuz bir hamilelik geçirip kavuşursun inşallah bebeğine..
rabbimin mucizeleri bitmez sende buna örneksin

benimde tek tüp, diğer tüpüm dış gebelikten dolayı alınmıştı. Doktorum gebe kalmamın uzun zaman alacağını ve gerekirse tüp bebek yolu ile olacağını dolayısı ile korunmayı bırakmamı söylemişti ve ben ilk aydan gebe kalmıştım. Allahım nasip etti, o gebeliğim son buldu ve gebeliğimin son buluşunun ardından eşim açık kalp ameliyatı oldu ve ben bunda ki hayır bu dedim. sonra yine korundum 9 ay kadar ve ben doktora gözükmeden bu sefer kendiliğimden korunmayı bıraktım. Eşime nasıl olsa hemen olmazmış tadını çıkaralım dedim ve yine ilk aydan gebe kaldım. Allahım nasip ederse hayırlısı ile net hesabına göre 8+1 hamileyim. doktorumu hemen aramıştım kan değerim bu dedim o da inşallah başaracaksın dedi ve bu pazartesi doktoruma gideceğim. Öyle istedi. kese, bebek, kalp atışı hepsini görmek nasip olsun inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Rabbim zamanı gelince veriyor arkadaşım, Allahım tamamına erdirsin canım benim, cümlemize yardım etsin. Çok isteyenlere tez günde nasip etsin.

evet canım Rabbim ol dsin yeterki one mucize neki Rabbim isteyen dua eden herkese en ama en yakın zamanda meleğini göndersin.Hamişlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.bende 7+1 im cnm bwende bikaç güne gidicem dr. hala dr. araştırıyorum izmitte bakalım hayırlısı artık...

canım tebrik ederim drlar hep der bebek işi bir mucize siz bakmayın tıppi işlere evet işte yaradan ol dedimi hangi engel ona engel olabilrki tüylerim diken diken oldu canı yürekten tebrik ediyorum işte bu rabbimin büyüklüğü inşallhh sağ salim kucağına versin yaradan ,

ayy canım benim gözün aydın allah saglıcakla kucagına aldırsı insallah hayırlı ugurlu olsun sorunsuz hamilelik gecirirsin insalah canım duaların içinde tesekkürler allah sana bagışlasın melegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…