ELMUALLıM merhaba canım...Kızlar dün resmen sinir krizi geçirdim...Kumandalar , dvd hoparlörü ne varsa fırlattım duvara pencereye...Ağlamaktan göz kapaklarım morardı... O sırada annesi belimi sormak için aradı, herşeyi anlattım, hemen geldi ...Ablam ve yeğenim de tesadüfen geldiler...Beni rahatlattılar sağolsunlar...Eşim olacak insan da ben ağlarken zaten tlf.da dinledi herşeydi, şehirdışındaydı, ikindin geldi...Yalakalıklar falan......
Bu arada dün adet belirtilerim başladı; karnım belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo, bu sabah göğüslerim de şişmiş...Dün doktoru aramış eşim olan kişi, ( bi de dr.u arayıp çok ilgili düşünceli eş portresi çizer arada, göstermelik), dr benle konuştu, belirtiler adet de olabilir tutunma da dedi ama ben zannetmiyorum tutunma olacağını...
Test sonucunu merak bile etmiyorum...
Bu arada dün adet belirtilerim başladı; karnım belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo, bu sabah göğüslerim de şişmiş...Dün doktoru aramış eşim olan kişi, ( bi de dr.u arayıp çok ilgili düşünceli eş portresi çizer arada, göstermelik), dr benle konuştu, belirtiler adet de olabilir tutunma da dedi ama ben zannetmiyorum tutunma olacağını...
Test sonucunu merak bile etmiyorum...