ayyy aasallah canimmm. Okunur 100 tane yasin inşAllah bitanem yardim ederim. Diger topiklerde de paylas kuzum. ben simdiden alayim 10 tanesini :) Rabbim kabul etsin inşAllah kuzucum. okuyunca yazarimcanim bir de kendin Meryem suresini oku dinle bol bol
Canim hesap yapiyorum da onceden de 100 tane demistin. Bununla 200 oluyor, okuyabildin mi kuzum?canım bugün 100 tane daha okuyabilirim evdeyim ..:)
evet tatlım toplamda 200 okudum Allah kabul etsin bitti mi eksik var mıCanim hesap yapiyorum da onceden de 100 tane demistin. Bununla 200 oluyor, okuyabildin mi kuzum?
Aminnnn canım benimm Aminnnnn. Cok istiyorum guzel haberler verebileyim. InşAllah Rabbim yasatir o guzel gunleri. Hepinizden de guzel haberler almayi nasip etsin Rabbim.İnşallahhh hayırlı haberlerini alırız canım rabbim yardım etsin inşaallah gönlündekini nasip eylesin inşallah ettiğin duaları kabul eylesin .
İnşallah yarından başlayarak alacağımız haberler hep bebeğinle ilgili olur. Yarın görülen folikül lere rabbim kan verir can verir ve o folikuller sana evlat olurCanlarimmmmm sagolun kosusturmadan yazamadim bitti elhamdulillah. Dualarim tamamlandi sizin nezdinizde hepinize cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Sizlerin hepinizin sayesinde dualarla gelecek insAllah mucizemmmmmbiz yarin basliyoruz. Dua edin emi bana Rabnim bana da anne olma mutlulugunu yasatsin hepimize yasatsin. Allah sizden razi olsun. Kat be kat size dondursun dualarinizi Rabbim kurban oldugum
İnşallah yarından başlayarak alacağımız haberler hep bebeğinle ilgili olur. Yarın görülen folikül lere rabbim kan verir can verir ve o folikuller sana evlat olur
Canim benim Allah razı olsun. Bitti dualarim. Yarin tedaviye basliyorum. Adim Sevda. Adimla tedavimizin olumlu gecmesi ve saglicakla bebegimizi kucagimiza almamiz icin dua edersen sevinirim. Allah razi olsunSon gün ne zaman
Canim benim Allah razı olsun. Bitti dualarim. Yarin tedaviye basliyorum. Adim Sevda. Adimla tedavimizin olumlu gecmesi ve saglicakla bebegimizi kucagimiza almamiz icin dua edersen sevinirim. Allah razi olsun
canım ederim tabiki. allah isteyen herkese versin.Canim benim Allah razı olsun. Bitti dualarim. Yarin tedaviye basliyorum. Adim Sevda. Adimla tedavimizin olumlu gecmesi ve saglicakla bebegimizi kucagimiza almamiz icin dua edersen sevinirim. Allah razi olsun
Aminnn canim benim cok tesekkur ederim. Rabbim sana da saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin RabbimCanim inşaallah tedavin cookkk iyi geçer ve melegine kavusursun insaallahhh saglicakla, hayirlisiyla.
Eksik olma sagol canimcanım ederim tabiki. allah isteyen herkese versin.
canım ne yaptın gittin mi doktora tedavi başladı mı doktor kaç tane folikül gördüEksik olma sagol canim
Canim basladik bakalim hayirlisi. 5 yumurta gibi birisi onde gidiyor gibi ya hayirlisi hakkimizdacanım ne yaptın gittin mi doktora tedavi başladı mı doktor kaç tane folikül gördü
benimde bugün 2 yumurta toplandı inşallah ikisi de döllenirCanim basladik bakalim hayirlisi. 5 yumurta gibi birisi onde gidiyor gibi ya hayirlisi hakkimizda
Insallah canimm hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim yuzumuzu guldursun hepimizinbenimde bugün 2 yumurta toplandı inşallah ikisi de döllenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?