mucizemm gerçek olduuu

QZLEMCEE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
207
1
96
44
Karaman
slm arkadaslar bi hafta önce dua edin kızlar demiştimya sonrada kan testi yaptırdım 15 çıktı kimyasal olabilir dedi dr. diye çok üzülmüştümm testi 2 gün sonra tekraraladık 1000 çıktı bugün keseyi gördük 5 haftalıkmış çooook mutluyuuumkaydirigubbakcemile3 bi haftadır internetimiz yoktu yazamadımm 3 aşılama 1 tüp bebek oda dış gebelik olmuştu şimdi kendiliğinden hamileyimm yaniii arkadaslar umudunuzu hiçç yitirmeyinn yeterki rabbim ol desinn allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yasatsın inşş..:lepi:sositososito

tebrikler canım aynı mucizeyi seninle aynı zamanlarda bende yaşadım bugün ben de dr a gittim benim 4 haftalık görünüyor yani olması gerekenden biraz küçük inş. bir sorun yoktur korkuyorum ama beklemekten başka çarem yok

slm arkadaslar bi hafta önce dua edin kızlar demiştimya sonrada kan testi yaptırdım 15 çıktı kimyasal olabilir dedi dr. diye çok üzülmüştümm testi 2 gün sonra tekraraladık 1000 çıktı bugün keseyi gördük 5 haftalıkmış çooook mutluyuuumkaydirigubbakcemile3 bi haftadır internetimiz yoktu yazamadımm 3 aşılama 1 tüp bebek oda dış gebelik olmuştu şimdi kendiliğinden hamileyimm yaniii arkadaslar umudunuzu hiçç yitirmeyinn yeterki rabbim ol desinn allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yasatsın inşş..:lepi:sositososito

Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın

tebrikler canım benim rabbim kucağına aldırır inşallah :ecrin_bebek:

hepinizee çok teşekkürler arkadaslar inşş. hersey yolunda gider darısıı isteyen hepinizin başınaa ..opuyorumnanaktan

tebrikler canımmm allah mucizeni sana ve isteyen herkese kavuştursun

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün
tüp bebekten ne kadar sonra hamile kaldın lütfen yazarmısın

canım ne güzel maaşallah.......Rabbim bagışlasın....
benimde yarın test günüm bana dua eder misin....

tebrikler... ne güzel umut oldun herkese... sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

benim de 12. gün değerim 46... ama çok kanamam var, o yüzden kimyasal olabilir dedi doktor... bu yaşadığın dış gebelikte belirtiler nasıldı? korkuyorum...

Back
X