Muck Show tv

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
34
Eskişehir
Muck:)
Murat Serezli,Bedük,Haluk Piyes..

Bir Plato Film Sinan Çetin dizisi olan Muck yakında SHOW TV’de.Sinan Çetin’in Plato Film tarafından çekimlerine başlanan Muck isimli gençlik dizisi yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak. Muck dizisinin ilk fragmanı ise yayınlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
[video=youtube;yoWqfSdGavQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yoWqfSdGavQ[/video]

Az önce izledim bu fragmanı televizyonda. Bana biraz sekspalite öne çıkarılmış gibi geldi. Abartılı buldum kızlar. Ama güzel olabilir bilemiyorum :)

Fragmandaki şarkıyı geçenlerde Okan Bayülgen'in programında Dırec-t söylemişti
Bu şarkıyı mı beklemişler fragman için
Sanki Dırec-t'ın solisti de ilişti gözüme

frağmanı hiç beğenmedim ve rahatsız oldum çok çirkin danslar falan çok abartmışlar yuuhhh diyorum artık bu kirliliğe son verilmeli tv de. dizinin konusu farklı da olsa çokta güzel olsa sırf bu frağmandan dolayı izlemem bu diziyi

bide gençlik dizisiymiş!!! gençlerimiz kesinlikle örnek almalı kimliğimizi kaybetmeliyiz tamamen çoşsunlar çoştursunlar ne diyeyim!!!gece gece sinirim bozuldu ya...

annem babam eşim ailece izliyorduk birden çıktı dans figürleri çok çirkindi herkes rahatsız oldu hemen değiştirdik zaten.yine gençlere yönelik(!) bir dizi...hiç beğenmedim ben

evet kızlar bizde ailece izliyorduk.tam çıktı utandım valla.gençlere bu şekilde örnek olacaklar heralde

Igrencc tam anlamiyla eger icerigiyde boyleyse RTÜK e sikayet edicem..rahatsiz olduk bizde..verirlerse 12 den sonra versinler

o ne rezil fragmandı Allah ın belaları kardeşimle izledik rtük ne yapıyor acaba görmüyor mu?

kanalı değiştirmek daha mı zor rtüke şikayet etmekten anlamıyorum ki.

aşkı memnuda kötü örnekti ama herkes ayıla bayıla izliyordu.

gençlere diziler değil yakınlar örnek olur zaten ( düşünme yetisi varsa )

çok haklısın.muhteşem yüzyılıda kaç bin kişi şikayet etmişti.çözüm değil.ama hala reytingler altüst oluyor.dediğin gibi kanal değiştirmek iyisi

sevmedigim biseyi once sikayet edip sonra oturup izleyemem zaten ne yok aski memnu yok muhtesem yuzyil..icerisindeki cinsellikten ziyade daha fragmandaki karakterler cok itici geldi bana..rahatsiz eden birsey olursa evet once kanali degistiririm sonrada sikayet ederim kisiye kalmis bisey..henuz dusunme yetisi olmayanlarda var saat 8 deki yayin akisi butun kesimi kapsiyor..

Ben 7 bölüm kadar bile ömür vermiyorum o fragmana bakınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…