- 15 Nisan 2017
- 3.527
- 9.156
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
KatılıyorumKonuya geleyim, diceksiniz ki annen eminim çocuk yetiştirme konusunda enginnnnnnnn bilgi sahibidir ama durum aleni. Kreşe götürüp vericem sen iste ya da isteme. Parayı vermezsen ya sen bakarsın ya da anan. Madem çok biliyor çocuk yetiştirmeyi alır kendi bakar torununa ahkam kesene kadar.
Eşiniz bir ibiş afedersiniz, koskoca evli barklı adam (tahminimce) ilkokul mezunu, fitneci yaşlı bir teyzenin ağzına bakıyorsa o adam boşuna yetişmiştir gözümde. Kendi hayat deneyimi yok, kendi kafası yok, kendi çocuklarını nasıl yetiştireceği hakkında fikri yoksa ibiştir o kadar.
Konuya geleyim, diceksiniz ki annen eminim çocuk yetiştirme konusunda enginnnnnnnn bilgi sahibidir ama durum aleni. Kreşe götürüp vericem sen iste ya da isteme. Parayı vermezsen ya sen bakarsın ya da anan. Madem çok biliyor çocuk yetiştirmeyi alır kendi bakar torununa ahkam kesene kadar.
Ben sizin yerinizde olsam hiç kocamı falan beklemez gider kendim yazdırırdım. Bunların ık mık demesini hiç dinlemezdim bile. Hatta şu konuşmayı bile yapmazdım. Çocuğu yarın kreşe yazdırcam, parayı ver nokta. Bu kadar.
Eşiniz bir ibiş afedersiniz, koskoca evli barklı adam (tahminimce) ilkokul mezunu, fitneci yaşlı bir teyzenin ağzına bakıyorsa o adam boşuna yetişmiştir gözümde. Kendi hayat deneyimi yok, kendi kafası yok, kendi çocuklarını nasıl yetiştireceği hakkında fikri yoksa ibiştir o kadar.
Konuya geleyim, diceksiniz ki annen eminim çocuk yetiştirme konusunda enginnnnnnnn bilgi sahibidir ama durum aleni. Kreşe götürüp vericem sen iste ya da isteme. Parayı vermezsen ya sen bakarsın ya da anan. Madem çok biliyor çocuk yetiştirmeyi alır kendi bakar torununa ahkam kesene kadar.
Ben sizin yerinizde olsam hiç kocamı falan beklemez gider kendim yazdırırdım. Bunların ık mık demesini hiç dinlemezdim bile. Hatta şu konuşmayı bile yapmazdım. Çocuğu yarın kreşe yazdırcam, parayı ver nokta. Bu kadar.
+1Kararlı ol ama konuyu bağlamından koparmamaya özen göster. Çünkü öfkelisin olay kreşten çıkıp kaynanaya dönecek, ağzından çıkacak sözler seni haklıyken haksız duruma düşürebilir. Önce kreş meselesi hallolsun sonra kaynanayı konuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?