canım yaa almadım ben bunları henüz kalitesiz duruyor falan dediler çevremden bazı kişiler aklım karıstı sizlere sordum senden baska yorumda gelmedi ...
napıcam bilmiyorum :44::26:
bencede farklı ürünlere bak koçtaştan bakabilirsin o kadar çeşit varki artık hepiside birbirinden güzel olduğundan karar veremiyorsun tabi parasıda güzel:):):):)
kızlar kendi evim olmıcak memurum ben memleketimden baska sehirde yasıyorum o yüzden kirada olucaz ve alacaklarım siyah gümüş beyaz krem renkleriyle sınırlı olucak ondan fazla alternatifim yok acıkcası nerde oturacağım belli olmadıgından ne cicili bicili nede pahalı bişi olsun istemiyorum..
200 tl veripte kullanamamak istemiyorum .. bişi olsada içim yanmaz en ezından..
Banada evlenirken hediye gelmişti mudodan alınmışlardı hiiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum paslandılar sabun yerine pas aktı resmen çok kalitesiz çıktı bilgi vereyim dedim..
Banada evlenirken hediye gelmişti mudodan alınmışlardı hiiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum paslandılar sabun yerine pas aktı resmen çok kalitesiz çıktı bilgi vereyim dedim..
çok guzeller dedığınız gıbı ne cıcı seyler var onca parayaaa fakat ben hala bayo setının gereksızlığı fıkrımden vazgecemeyeceğım sanırım goruyorum cok begenıyorum ama dedım ya gereksız fıkrını atamıyorum ıcımden coğu evde (kıralık) zaten mevcut olan seyler ... Ne biliyim alanlara saygım var sonucta zevk ve dusunce meselesı bende begenıyorum ama alamıyorum almamakta dırenıcem
bir arkadaşım da dünya para verip aldı bir takım ama sabunluğunun boyası soyulup sabuna yapışmıştı akriliklerde bu sorun olmaz gerçi ama ucuz etin yahnisi durumunu da yaşamak istemez kimse tabi.