- 21 Nisan 2016
- 832
- 268
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
bilmiyorum ben işimde elimden geleni yapıyorum işime 4 elle sarılıyorum saygıda kusur etmiyorum daha ne yapabilirm ki gözüne batmış olayımSevmediğimiz birinin herşeyi gözümüze batar müdürde seni gözüne kestirmiş olmalı
He he de geç
Bizde böyle
Bu sohbetler iş saati içinde oluyorsa göze batmıştır ya da belki fark etmeden sesiniz yükselmiştir sohbete dalıpArkadaşlar merhaba ben resmi bir şirkette yaklaşık 3 aydır çalışıyorum sorumlu olduğum müdür bugün yanına çağırım firmanın ara koridoru var ve orada oturma yeri var ara ara oturup sohbet ederiz temizlik işlerine bakan bir ablayla bunca ay bir şey olmadı ama bugün müdürün çağırıp ''çok ses geliyor ya kısık konuşun yada balkonda sohbetinizi''diye bir tuhaf şekilde söyledi açıkcası çok şaşırdım ki bir o kadar da sesimi dikkat ettiğim halde daha çok dikkat ederim de canımın sıkılması uyarması değil de işimi düzgün yapıp böyle şeylere maruz kalmak çok can sıkıcı sizlerle paylaşmak istedim.
Ara koridorlarda ses yankı da yapar, dikkatli olursunuz bir dahaki sefere. Bir de mesai saatlerinde sohbetlere dalıyorsanız oturup dikkat çekmiştirArkadaşlar merhaba ben resmi bir şirkette yaklaşık 3 aydır çalışıyorum sorumlu olduğum müdür bugün yanına çağırım firmanın ara koridoru var ve orada oturma yeri var ara ara oturup sohbet ederiz temizlik işlerine bakan bir ablayla bunca ay bir şey olmadı ama bugün müdürün çağırıp ''çok ses geliyor ya kısık konuşun yada balkonda sohbetinizi''diye bir tuhaf şekilde söyledi açıkcası çok şaşırdım ki bir o kadar da sesimi dikkat ettiğim halde daha çok dikkat ederim de canımın sıkılması uyarması değil de işimi düzgün yapıp böyle şeylere maruz kalmak çok can sıkıcı sizlerle paylaşmak istedim.
Belkide ses yapmışsınızdır siz farkına varmamışsınızdır.Arkadaşlar merhaba ben resmi bir şirkette yaklaşık 3 aydır çalışıyorum sorumlu olduğum müdür bugün yanına çağırım firmanın ara koridoru var ve orada oturma yeri var ara ara oturup sohbet ederiz temizlik işlerine bakan bir ablayla bunca ay bir şey olmadı ama bugün müdürün çağırıp ''çok ses geliyor ya kısık konuşun yada balkonda sohbetinizi''diye bir tuhaf şekilde söyledi açıkcası çok şaşırdım ki bir o kadar da sesimi dikkat ettiğim halde daha çok dikkat ederim de canımın sıkılması uyarması değil de işimi düzgün yapıp böyle şeylere maruz kalmak çok can sıkıcı sizlerle paylaşmak istedim.
kesinlikle katılıyorum haklısınız zaten unuttum gitti dün siz ve diğer üyeler çok sağ solsun gereken önemi verip yazmışlar çalışma hayatı çok zor olması çok normal sessiz olursunuz işinizi yaparsınız bu sefer de başka yerden sıkıntılar başlar ben önlemimi aldım artık balkona çıkıyorum kafam rahat kendim ettim kendim buldum galiba :)Belki o an toplantısı var veya odaklanması gereken önemli bir durum var rahatsız etmiş olabilir. Bence takmayın biraz daha dikkat edin hatta balkonu kullanın. Anlık reaksiyonlar olabiliyor çok normal bence
kesinlikle dikkat ediyorum artık önlemimi aldım sorun yokgenelde ses yapan, ses yaptığının farkına varmazçünkü biz o sesi iç kulağımızla duyduğumuz için bize az gibi gelir ama dışarııdan duyulan çok olabilir.
seneler önce ofis arkadaşım diğer odada yüksek sesle müzik dinlerdi, nasıl sinir olurdum. ses sistemi getirmişti çocuk yahu. sabah 9, zar zor uyanıp işe gelmişiz bu açmış son ses arabesk falan dinliyor. bir de sadece kendi zevkleri yani... uyardım, uyarınca suçlu oldum. bence iş ortamında ekstra dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?