Müdür

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
Arkadaşlar iş yerinde müdürle aynı odada çalışıyoruz. Ben gayet kibar davranıyorum kendisine. Ama sanki bana takık gibi geliyor.
Mesela diğer arkadaş geç gelse erken çıksa birşey demiyor ama bana 5 dk geç gitsem erken çıkalım biraz diyor. Geçenlerde 15 dk erken çıktı diğer arkadaş ben de çıkabilir miyim dedim çık ama tek seferlik birdaha isteme dedi. Ben o birime yeni başladım yeni başlamama rağmen işleri çabuk öğrendim ona rağmen daha üstün performans bekliyor. Sizce nasıl davranmalıyım çok sinir oluyorum bu eşitsizliğe

diğer eleman eski olduğu için kredisi var demek ki. sen de o çıktı ben de çıkayım gibi bi anlayışa sahip olma. 5 dk konusunda bişey diyemem klasik gıcık müdür tavrı işte. bi eşitsizlik görüyorsanız konuşabilirsiniz.
Yok o yüzden değil de niyetli olduğum için iyi hissetmiyordum bir an önce eve gitmek istedim.

Yok o yüzden değil de niyetli olduğum için iyi hissetmiyordum bir an önce eve gitmek istedim.

15 dk erken gitseniz ne olacak ki? yani bu işler suistimale açıktır. müdür de sizi tanımıyor, ilerde bçkunu çıkarmasın bu diyerek baştan ipleri sıkı tutmaya çalışıyor olabilir. suistimal edersiniz demiyorum da müdür bunu bilemez, babasının kızı değilsiniz sonuçta.

Siz yeniymişsiniz, diğer çalışanla samimiyetleri olduğu için ona tölerans gösteriyordur. "o çıktı,ben de çıkayım" psikolojisine girmeniz doğru değil bence.

Yeni olduğunuz için izin vermiyor olabilir 15 dk erken çıkmak için izin istediyse bir işi olabilir herzaman yeni gelenler bu muameleyi görür kişisel bir takıklık değildir yani bir işiniz olursa belirtir izin alırsınız o da sürekli geç.gelip erken çıkmıyordur

Yeni olduğunuz için izin vermiyor olabilir 15 dk erken çıkmak için izin istediyse bir işi olabilir herzaman yeni gelenler bu muameleyi görür kişisel bir takıklık değildir yani bir işiniz olursa belirtir izin alırsınız o da sürekli geç.gelip erken çıkmıyordur
Sorun da burda izin istemiyor çıkıyorum diyip çıkıyor

Genelde böyle

Back
X